"x" went from "being in a relationship" to "single"

Så varje gång detta händer någon, så skriver hundra pers att de finns och att om "x" vill prata finns de där. Men hur många är det som verkligen finns? Jag menar, många gånger skriver folk som personen i fråga ytterst sällan pratar med att de finns där om det är något. Men varför just i denna stund och inte hela tiden? Det är som att så fort något förändras i ens liv hamnar det upp på Facebook, och det är antingen en "like" från "vännerna" eller en massa kommentarer, men hur mycket av det som vi och andra skriver betyder något? Känns det inte mer riktigt att få något sånt sagt till sig direkt, visa telefonsamtal eller face to face.
Facebook har förändrat denna generations liv något enormt. Kanske är inte jag den som ska säga något som konstant gör det som alla andra gör. Kommenterar på saker, säger allt vis Facebook meddelanden istället för direkt, men en liten tanke så där.
Vad skulle hände om Facebook bara stängdes ned? Vi hörde alla rykterna som gick och alla upplevde paniken som spreds. Är en sida så viktigt för oss? Kan hålla med om att det vore trist med tanke på alla bilder, fina som fula, och meddelnaden som skickats emellan personer som man tycker om att bläddra tillbaka till.
Vet inte riktigt vad jag skulle komma med detta inlägg. Men ja... Facebook.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0