Vad är det här? Ser inte riktigt bra ut... Och varför?

Jag menar. Bilden rullar ju utanför själva inläggs ramen :S

Sena sommarkvällar uppe i norr

Saknar verkligen sommaren, framför allt det varma vädret och de härliga sommarkvällarna uppe i Mellanfjärden tillsammans med alla Vallentuna-borna. Barfota på gräs/grus/lera/brännässlor/allt möjligt - planen med en inte alltid lika bra fotboll och en massa skratt. Känslan av att komma in igen, fötterna alldeles ömma och kalla. Alla gånger man inte orkar sätta på sig skor och cyklar barfota och inser efter några minuter att det var dumt för nu gör det ont. Alla dessa sommar minnen, alla de saker som inte är något mer än sommar. Sommar, sommar, sommar! To bad for me att jag inte kommer få uppleva hela den svenska sommaren i år.
Varför skrev jag inte min svenska dikt om det här?

Vilken superchock

Som det Hellcats freak man är hade man så mycket tid i helgen att man skapade en blogg! Helt oseriöst och bara för jag tycker det är så kul. Tänkte då att man kan ju kolla hur öppna kanal5, som ska visa serien senare i vår, är på att publicera bloggar på deras sida. Så jag mailade och tipsade om min blogg och att jag skrev om serien och att de gärna fick visa den. Och guess what! Skickade det i lördags och antog att jag nog inte skulle få svar förens nästa vecka men fick svar idag! Och de var så på! Så här löd mitt svar från kanal5:
"Hej Isabelle!Tack för ditt mail! Vi har inte börjat på någon Hellcats-sajt ännu. Men så fort den är på gång, ska vi givetvis ha din blogg i åtanke. Kul att höra att serien redan fått svenska fans! Har du idéer och förslag på vad du skulle vilja se på Hellcats-sajten på kanal5.se i vår, får du mer än gärna maila mig."
När det äntligen är här är jag för feg för att veta

Såg precis att Josefine har fått veta att hon ska bo i Montana när hon är i USA. Då vi båda ska åka med
Explorius och båda har lämnat in allt så borde vi få reda på ungefär samma saker vid samma tid. Så när jag väl insåg att jag också kanske skulle få reda på vart jag ska idag ville jag inte veta. Har verkligen längtat till den dagen då jag mer eller mindre vet vart jag ska, det är staten som räknas, vilken stad man sen hamnar i är inte lika viktigt. Men nu när det är så nära vill jag inte veta, vill verkligen inte. Vet inte varför... kanske är det för att när man får den informationen är det läskigt nära själva resan, året, det nya livet... Vill bara hamna på något bra ställe, det är ju bra överallt, inte direkt att de placerar oss på "dåliga" ställen. Jag vill veta, men jag vill inte... GAH! Så förvirrad! Vet inte vad jag ska göra...!


Sista söndag kvällen i januari, det här året i alla fall

Sitter i sängen och tittar på Billy Elliot på kanal 8. Tror jag har sett den en gång tidigare på film, men såg den på teater i London för ungefär en månad sen. 
Idag har jag hunnit med att plugga, städa och fått besök av mormor. Spenderade min går kväll med Carolina, dels nere på Danderyds gården och tittade på Battle of the Bands. Stod under en lång tid och pratade med Linnea ute i kylan också.
Imorrn är det måndag igen... Inte så jättetaggad för en lång skoldag, men på något sett brukar ändå måndagarna gå ganska fort. Sen på tisdag är det teater, i skolan, inte favorit timmen direkt, men vi slutar runt 2, så är väl helt okej. Onsdag ser jag framemot! För det första är det nytt avsnitt av Hellcats som gäller och för det andra börjar musikalen. Torsdag och fredag finns det ännu inte så mycket planer för. Jo, på fredag har jag nu och framöver bara en lektion. Går i skolan från 12.55 till 13.55... Relativt onödigt.

27-01-2011 14:43

Sitter i skolan och väntar på att se Harry Potter! Klockan tre smäller de! :DHitta denna på Josefines bloggish

And so we go again

Jag har packat klart, jag har checkat så jag har med allt, jag har skrivit ut boardningkorten för dit och hem resan. Japp, jag tror jag är klar... tror... Jag har säkert glömt något. Har packat om flera gånger, bagage max vikten är 15 kilo så det gäller att tänka på vad man ska ha med och inte. Lovar att vågen på flygplatsen är annorlunda än de vi har hemma, och ja... jag sa de... har provat flera för att vara säker.
Kom och tänka på en sak för några timmar sen. Det är mycket bättre att åka på utbyten så här tidigt... alltså innan alla verkligen känner varandra superbra. Kommer ihåg hur det har varit tidigare. En vecka innan man åker har alla redan bestämt hur de ska sitta och allt. Här är det ingen som bryr sig, i alla fall inte lika mycket. Tycker det ska bli så kul! Kommer komma alla så mycket närmare! Haha, är supertaggad. Fast vet inte hur taggad jag är på att gå upp tidigt på en söndag morgon... Måste åka hem ifrån runt halv 8, 8.
Planet lyfter runt 12, tror jag, från Skavsta och vi landar i Eindhoven runt 15. Hoppas verklien att de har planerat något under kvällen, vet inte riktigt vad vi ska göra annars från tre till... ja... när vi nu ska sova. Kan bli lite segt... Börjar då direkt tänka på när vi va i Spanien. Första kvällen när vi hade landat och packat upp och så stack vi ut och hängde i en lekpark ett tag, jag och min spanjorska, och sen träffade de andra... Sen hände det lite andra saker där också som inte var lika kul. Men alla träffades och hade skoj och lärde känna varandra, lite grann i alla fall.
Nu ska jag upp och slänga ut julgranen!
Cya...

Good Night Fellows!


Biennenkort gaan we naar Holland! (Goggle translate)

Drar till Holland på söndag!Supertaggad! Utbyte med skolan, finns det något roligare. Det blir mitt tredje utbyte på två år. Spanien november 09, Frankrike maj 10 och nu Holland januari 11. Har skrivit en packlista och en lista med skolarbete som borde göras, innan, medan eller precis efter. Och bara för att jag på senare tid blivit väldigt förtjust i att göra listor så kommer det en liten nu med positiva och negativa saker som förekommer med utbytet.
+ Positiva!
 • En massa nya kontakter
 • En upplevelse av en ny kultur
 • Möjligheten att se ett nytt land
 • Ett enormt kliv fram i projektarbetet
 • Starkare band med de svenskar som åker
 • En rolig upplevelse
 • Ett flertal nya vänner, svenska som holländska
- Negativa!
 • Missar en del i skolan
 • Fick bära hem en väska med alldeles för mycket skolböcker
 • Pack, packa upp, packa, packa upp
 • Missar när min bror och föräldrar ska på öppet hus i min gamla skola
Ja, lite fler positiva än negativa. När jag tänker på utbyten så faller självklart mina tankar tillbaka på Spanien och Frankrike och de enorma skillnaderna som fanns. Jag menar när vi kom till Spanien var alla spanjorerna uppe i varv, skrek som bara den och var hur glada som helst! Super spralliga. Och vägen hem till min spanjor var kul, pratade och så hela tiden. Under dagarna gjorde vi inte jättemycket men alla hade kul ändå. Det var kanske inte jätteväl planerat men det var super kul ändå. När vi skulle åka hem var det jättemånga som grät och allt, trots att vi skulle ses om ungefär ett halv år. När de väl kom hit sprang alla och kramade om varandra på flygplatsen och det var bara så fint alltihop. De minnen jag har från Frankrike är att jag längtade tills vi skulle vara bara de svenska och fruktade när jag skulle vara ensam med min fransyska. När de kom hit var det inte alls samma känsla som när vi kom till Spanien, det var stelt i bilen, spelade ingen roll hur mycket jag försökte. När de åkte hem var det nog ingen som grät, tror någon fransyska grät, men ingen annan. När vi kom dit var det bara "hej" och sen "ska jag ta din väska?" och sen gå till bilen och åka hem. Det var inte alls samma känsla som när spanjorerna kom. Och likadant när vi skulle hem. Tror det var lite mer känslomässigt då... men inte alls lika mycket som med Spanien. Sen var ju min fransyska lite små knepig och ville inte ens följa med och säga hejdå men, man har ju inte tur varje gång.
Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra. Att det kommer bli känslomässigt och så. Jag menar det är ju ganska många fler tjejer än killar med. T.ex är det bara en kille av holländarna, resten är tjejer. Vet inte hur många svenska killar det är men det är tre från min klass, om jag inte tänker fel.

New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota & Utah

New Hampshire:
 • Det är olagligt att plocka upp sjögräs från stranden
 • Du får inte på något sätt digga med till musiken på en resturan, café eller något liknande
New Jersey:
 • Det är olagligt för en man att sticka under fiske säsongen
 • Du kan inte parkera under en bro på motorvägen
 • I Cranford får du inte parkera din båt på din egen tomt
 • I Newark är det olagligt att sälja glass efter kl 6 på kvällen, så vida inte kunden har ett intyg från läkare
New Mexico:
 • I Las Cruces är det olagligt att bära en lunchlåda längs med huvudleden
New York:
 • Straffet för att hoppa från än byggnad är döden (fett hemsk...)
 • Man behöver licens för att få hänga kläder på en tvättlina
 • Det är olagligt att kasta en boll mot någon annan huvud för det är kul
North Carolina:
 • Det är olagligt att sjunga falskt
 • Elefanter får inte användas för att skörda bomull
North Dakota:
 • Det är olagligt att somna med skorna på
Utah:
 • När en person har fyllt 50 är det lagligt att gifta sig med sin kusin
 • Det är olagligt att inte dricka mjölk

Michiga, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada

Michigan:
 • Det är olagligt för en rånare att stämma dig om han eller hon blev skadad i ditt hus
 • I Detroit får du låta din gris springa runt, så länge den har en ring i trynet
Minnesota:
 • Du får inte gå in i Wisconsin med en kyckling på huvudet
 • Alla badkar måste ha fötter
 • Man får inte gå över statgränsen med en höna på huvudet
 • I Minneapolis får inga röda bilder köra längs Lake Street
 • I Virginia får du inte "parkera" din elefant på huvudleden
Mississippi:
 • I Columbus får du högre böter av att vifta med en pistol än att skjuta med den
 • I Oxford är det olagligt att köra runt stadstorget mer än 100 gånger under samma körning
 • I Tylertown är det olagligt att raka sig på huvudleden
Missouri:
 • I Marceline får minderåriga köpa tobak m.m, men inte tändare
 • I St Louis får en "mjölkman" inte springa när han jobbar
Montana:
 • Det är olagligt för gifta kvinnor att fiska på söndagar, och olagligt för ogifta kvinnor att fiska överhuvudtaget
 • I Helena får inga föremål kastas över vägen
Nebraska:
 • I Omaha får inga män springa runt med rakat bröst
 • I Waterloo är frisörer förbjudna att äta lök mellan 7 på morgonen och 7 på kvällen
Nevada:
 • Det är olagligt att köra kamel på motorvägen
 • I Elko måste alla som går på gatan bära mask

Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts

Och här kommer några ytterligare lagar, troligtvis några av de sista.
Indiana:
 • Bad borde inte tas mellan oktober och mars
 • Hotell lakan måste vara 99x81 inches
 • "Spritbutiker" får inte sälja mjölk
 • Ingen får fånga en fisk med händerna
 • Det är olagligt att leda en häst över vägen
Iowa:
 • En man med mustasch får inte kyssa en kvinna
 • Enarmade pianister får endast spela gratis
 • I Marshalltown är det olagligt för hästar att äta brandposter
Kansas:
 • Om två tåg möter varandra på tågrälsen får ingen fortsätta tills det att den andra har kört förbi
 • Kaniner får inte bli skjutna från motorbåtar
 • I Lawrence får ingen ha ett bi i hatten
Kentucky:
 • Det är olagligt att fiska i Ohio River (i Kentucky) utan ett "Indiana Fishing License"
 • Du får inte fiska med bil och båge
 • I Lexington är du nykter så länge du kan hålla fötterna på marken
 • I Owensborn får en hustru endast köpa en hatt och mannen har godkänt det
Louisiana:
 • Det är olagligt att råna en bank och sen skjuta med vattenpistol
 • I New Orleans får du inte binda fast en alligator i en branpost
Maine:
 • Du får inte ta ett steg ut från ett plan när det flyger
 • I Augusta är det olagligt att gå och spela violin på gatan
 • I Portland måste skosnörerna var knytna när du går längs en gata
Maryland:
 • I Baltimore är det olagligt att ta med ett lejon till en biograf
 • ^ det är emot lagen att slänga ut hö från högre upp än våning två
 • I Columbia får du inte hänga kläder på ett tvättlina, men det går bra på staketet
 • I Ocean City är det olagligt att äta medan du simmar
Massachusetts:
 • Gorillor är inte tillåtna i baksätet av bilen
 • Det är olagligt att skrämma en duva
 • I Boston får vem som helst låta sina kor och får gå lösa på allmänna platser, så länge det inte är söndag
 • Ingen får gå igenom "the Boston Common" utan ett pistol, i fall att en björn skulle komma
 • I Hopkinton är kor och hästar tillåtna i parken, men inte hundar

Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho & Illinois

Bara för att det är så kul så kommer det lite fler roliga lagar i olika delstater ^^
Colorado:
 • Det är olagligt att sälja mat i spritbutiker och sälja sprit i matbutiker
 • I Crippe Creek är det olagligt att ta med sig sin häst eller åsna över grundvåningen i alla hus
 • I Denver får du inte köra en svart bil på söndagar
 • ^Du får inte låna ut din damsugare till din granne
 • I Logan Country är det olagligt för männen att kyssa en kvinna medan hon sover
Connecticut:
 • Du blir stoppa av polisen om du cyklar i mer än 65 miles/h
 • För att en pickle (grukan) ska anses vara en pickle måste den studsa
 • Ingen får använda en vit käpp, förutom de blinda
 • I Devon får du inte gå baklänges efter solnedgången
 • I Hartford får du inte gå över gatan på händer
Delaware:
 • Det är olagligt att flyga över någon som är i vattnet, om denne person inte har mat och dryck med sig
Florida:
 • Om en elefant blir fastbunden på en parkeringsplats måste man betala lika mycket som med ett vanligt fordon
 • Det är olagligt att sjunga på allmänna platser om man har badkläder på sig
 • Det är olagligt att skatea utan licens
Georgia:
 • Skyltar måste vara skrivna på engelska
 • I Atlanta är det olagligt att binda fast en giraff vid en lyktstolpe
 • I Gainesville måste kyckling ätas med händerna
 • I Jonesboro är det olagligt att säga "Oh, Boy"
 • I Marietta får du inte spotta från en bil eller buss, men du får från en lastbil
 • I Quitman är det olagligt för kycklingar att gå över vägen
Hawaii:
 • Mynt får inte placeras i någon öra
 • Alla hushåll som inte äger en båt kan bli bötfällda
 • I Honolulu får du inte reta en fågel
Idaho:
 • Du får inte åka karusell på söndagar
 • Du får inte fiska från en kamel
 • I Boise får du inte fiska från en giraff
 • I Pocatello måste du le när du är ute i allmänheten
Illinois:
 • Engelska får inte pratas (:S)
 • I Chicago är det olagligt att ge din hund whisky
 • ^ får du inte äta där det brinner
 • ^ om du är under 17 och har tillåtelse från dina föräldrar får du demonstrera naken utanför stadshuset
 • I Zion är det olagligt att ge djur en tänd cigarett


Blir man inspirerad så blir man (Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas & Kalifornien)

Såg på en tjejs blogg att hon hade lagt upp lite rolig info om några av USAs stater. Tyckte det var en så kul idé att jag kolla upp det och hittade en massa, och då måste man ju bara dela det med andra ^^. Så här kommer det några "lagar" i de olika staterna ^^
Alabama:
 • Det är olagligt att föraren i en bil har ögonbindel
 • Domino får inte spelas på söndagar
 • Du får inte köra barfota
 • Häller du salt på ett järnvägsspår kan du bli dömd till döden
 • Män får inte spotta inför kvinnor
 • Det är olagligt att bära en fejk-mustasch i kyrkan om det får folk att skratta
 • Du får inte ha en glasstrut i din bakficka, någonsin.
Alaska:
 • Att skjuta en björn är lagligt, men att väcka en för att ta kort är olagligt
 • Du får inte putta ut en älg ur ett flygplan
Arizona:
 • Du får inte ha fler än två dildos i ett hus
 • Chansen finns att du får upp till 25 års fängelse om du hugger ner en kaktus
 • Blir du attackerad av någon får du endast beskydda dig med samma vapen som "attackeraren"
 • Åsnor får inte sova i badkaren
 • Det är emot lagen att neka en person ett glas vatten
Arkansas:
 • En man får slå sin fru, men bara en gång i månaden
 • Lärare som "puppar upp" håret får ingen löneförhöjning
 • Alligatorer får inte vara i badkaren
 • I Fayetteville är det olagligt att gå med sin ko längs med huvudgatan efter kl. 1 (pm)
Kalifornien:
 • Sniglar och elefanter är två av de djur som är olagliga att ha som husdjur
 • Fordon utan förare får inte åka i mer än 60 miles/h
 • I Arcadia har påfåglarna rätt att krossa alla gator, även stora motorvägar
 • I Baldwin Park är det olagligt att cykla i en pool
 • I Hollywood är det olagligt att föra tvåtusen får längs med Hollywood Boulevard samtidigt
 • I Los Angeles är det olagligt att slicka på grodor
 • ^ är det olagligt att slå sin fru med en rem bredare än 2 inches, om hon inte går med på det
 • I Palm Springs är det olagligt att gå med en kamel längs med Palm Canyon drive
 • I San Diego får du böter om du har kvar juldekorationerna 2nd februari
 • I San Fransisco är det olagligt att tvätta en annans bil med vatten från kloaken

Ett av de absolut mest rörande programmet jag nånsin sett

Tycker inte om hon blonda som pratar i början och slutet... men kunde inte hitta något bättre...

Bara för att jag gillar detta :D


Och jag som trodde det skulle gå fort och vara tråkigt...

I know... rubriken är lite små konstig. Men sitter nu med min recension och skriver för fullt. Jag trodde det skulle bli ganska segt att sitta och skriva om en teater och så, men jag är så sjukt engagerad. Jag kommer bara på mer och mer att skriva, och kom nu på att jag inte ens har kollat på japanskan. Funderar på om jag ska avsluta mitt skrivande både här och på teaterrecensionen och plugga på de 10 ord vi har. Men jag vill liksom inte, sitter hellre i en timme till och skriver en pluggar ett språk jag inte ens tycker är kul eller intressant. Men, men... det är bara den här terminen sen drar jag till USA, men bland annat dessa två (som jag så snällt ger varsin länkning i ett inlägg till och med) Josefine och Tobias. Nä, nu sk jag avsluta :P
CYAH!

Jag har en plan...

Måste springa iväg snart så hinner inte skriva om dagen så mycket, men jag har i alla fall en plan för kvällen. Som jag, helt ärligt, inte tror jag kommer lyckas med, i alla fall inte 100 % ut.
♥ Skriva recension på Djungelboken till svenskan imorrn!
♥ Plugga japanska -.-
♥ Fotbolls träning
Det var väl de... hade en massa andra saker i huvudet som skulle göras, men de försvann såklart så fort jag började skriva. Som vanligt...

♥Grattis på födelsedagen, du är världen bästa♥

♥ Jag ville bara säga att du betyder jättemycket för mig. Nu när jag har börjat få kontakt med en massa som också ska med mig över Atlanten börjar jag inse att det inte är långt kvar. Hur ska jag klara mig utan dig?

Vaio hjälp?

Haha, är det någon smart person där ute som vet hur man förminskar bilder när men "klistrar in" dem i inläggen? Har vaio och använder Google Chrome, det borde ju inte vara någon skillnad från hur det är annars... Men jag får de inte att funka :P

Jag måste bara säga dig

Att jag:
♥ Precis sett repet av Djungelboken (tolkningen) som ska gå upp på statsteatern inom några dagar, vet inte när :P Den var grym btw. Gå om du har chansen, tyvärr har jag fått höra att det är väldigt ut sålt...:(

♥ Har hittat ett antal bloggar som jag från och med nu kommer följa varje dag. Och varför? Jo, för att de, precis som jag, ska åka till USA 2011/2012 med Explorius. 

♥ Måste skriva en recension på teatern till på onsdag, och det var jag som var dum nog att föreslå det för min lärare... Eller inte precis, sa att jag skulle gå på den och att jag kanske kunde göra något eftersom jag är i Holland när resten av klassen ser den.

♥ Verkligen ville och hade lust med att skriva en punkt till, ville ha fyra punkter bestämde jag bara så där, så därför blir den här helt meningslös...
Så är jullovet slut...

Eftersom jag börjar 8.10 imorrn är det väl lika bra att dra sig ner under täcket redan nu. Hade det inte varit lov hade det kännts som en vanlig tid att börja göra sig i ordning, ta bort smink och så, för att sen sova och upp tidigt. Men efter ett längre lov så känns 22.00 inte alls som natt dags. Men, men det är bara en vecka, sen drar vi till Holland! Inte för att jag tror det blir mer sovmorgon där, men ändå :P
Till sist måste jag bara säga två saker.
Ett: Håll koll på eran facebook för imorrn börjar "Första Poke-världs kriget"! :O 
Två: Imorrn är det också den 10:e januari, vilket betyder att en av världens bästa vänner fyller år! Happy Birthday to you - PETRA! <3

Mitt 2011 är klart

Nu har jag spenderat hela kvällen med att fylla i och planera mitt 2011. Har fyllt i alla födelsedagar och aktiviteter, skolgrejer som jag vet om och lite sånt. Kom på nu att det här blir sista "lovnatten" sen är det dags för skola igen. Jag vet inte vad jag ska skriva så nu blir det att fortsätta titta på alla Hellcats avsnitten. Tror ja är på 3:e nu. Har allt i en spellista så har ingen riktig koll på när det är nytt avsnitt :P

FAN!

Jag som skulle lägga upp ett absolut sista inlägget för dagen och så fastnade jag på Ellen blogg, ush du ska få för detta *morr*!
Men se det på den positiva sidan, det blir det absolut första inlägget idag ^^

Har ingen idé på bra rubrik

Är det bara jag eller ser Heather lite allmänt crazy ut? :D

London day 4

Dags att åka hem. Eller vi åkte inte förens framåt kvällen men ändå, sista dagen. Blev mycket shopping, det allra sista liksom. Sprang till och med runt på London shoppinggator de sista timmarna innan vi var tvungna att dra oss ner i tunnelbanan och mot flygplatsen. Fast man kan ju inte åka från London utan att ha sätt Baker Street, King's Crass Station och ja... de var nog det vi hann med. Om ni inte är lika filmgalna och lika stora Harry Potter fan som jag kan jag förklara att Baker Street är där Sherlook Holmes bodde och King's Cross är stationen där Hogwarts Expressen åker från.
När vi var på Baker Street fick vi se det vi ville. Orkade aldrig gå in på det lilla museet som fanns men vi var inne i shoppen och kollade lite. Därimot var King's Cross en besvikelse. Vi gick ju dit för att se parrong 9 3/4. Men tydligen så har det byggts om sen de filmade. Jag trodde från början att det bara var kulisser men det var några som frågade om man fick gå in för att kolla och då sa vakterna att det egentligen inte fanns något att se eftersom de hade byggt om och tagit bort den parrongen. Det finns fortfarande en parrong 9 och en 10 men de ligger inte likadant som i filmerna. Så där fick man svaret på varför vi inte får se dem gå igenom väggen mer än i ettan och tvåan. Det som jag därimot såg var platsen där Weasley's bil står och ungefär där Harry och Ron flyger iväg sen. Jag vet, inte mycket, men mer än ingenting ^^
parrong 9 :O 

London day 3

Dag tre i London var ju då nyårsdagen. Lite små trött var man, lite seg också. Jag kommer helt ärligt inte ihåg vad vi gjorde på dagen, gick typ till Buckingham Palace och sen ja... vet inte riktigt :P I alla fall så runt lunch splittrade vi på oss, brorsan och pappa åkte för att titta på fotboll och jag och mamma tog en lunch på Starbucks (<3 allas vår favorit, eller hur?^^) och sen var det dags för höjdpunkten, enligt mig :P... MUSIKAL! Det blev Billy Elliot, har säkert redan nämnt det men ändå. Den var gryym! För er som inte vet vad det är så handlar det om en lite kille, runt 12 år, som tränar boxning men efter att han av misstag hamnat på en balletlektion hellre vill satsa på dansen. Kan skriva lite mer om det sen.
När den var klar blev det lite shopping, sen middag och sen däcka på hotellet. :P

BTW, det här var mitt 900:e inlägg... :O

Nu börjar nedräkningen, bestämmer jag ^^

Nu har jag två nedräkningar. Den första och närmaste är till när jag och vissa från IS och ISN drar ner till Holland! Ska bli skitkul! Vet i och för sig inte vad man ska göra/gör i Holland men ändå! Petra vi SKA ha med oss våra mössor, halsdukar och coola solisar!
Min andra nedräkning är till när det underbara programmet Hellcats kommer igen. 25 januari smäller det! Då forsätter första säsongen! Än så länge har det inte kommit upp någon trailer men jag håller ögonen öppna och hoppas att den kommer snart. Det ända som har kommit nu är små saker när de gjorde reklam för att programmet har bytt dag, från onsdagar till tisdagar :P Eller för min del från torsdagar till onsdagar eftersom det endast går i USA och man får streama :P
Så själva nedräkningen kommer här!^^
Holland: 9 dagar! :O OMG!
Hellcats!: 18 dagar! ^^XD

Pain is your friend, it means your alive

- citat från World Trade Center (filmen)
Ja, den gick igår på 4an. Har igen aning om vad klockan var då, satt och zappade och så kände jag igen lite personer på rutan. Har sett filmen två tre gånger nu tror ja. Tycker fortfarande att den är lika bra. Fast måste dock erkänna att den är lite små seg i mitten, men å andra sidan måste de ju ha något att fylla ut filmen i. Hade det bara varit Will och John hela tiden där nere hade det blivit lite små segt det med. Tyvärr som somnade jag så såg inte det underbara slutet.

Valentines barn!

OMG! Min favorit är alla hjärtans dags barn! Så underbart! Jag börjar bli lite lagom trött men väntar på ett samtal så fram till att denna kära vän, som väl vet vem det är, ringer kommer det ploppa upp lite random inlägg ^^
Men ja! Matt Barr min kärlek är född 14 februari!

Check it ouuut!

Har skapat en lite poll. Bläddra en bit ner och kolla in den! Rösta gärna ^^ (Finns i menyn)

"Äre en kjol, äre en kjol?!"

Min röda torsdag har spenderats i stan med Petra. Gick runt och shoppade loss på mellandagsrean. Blev kassar från Indiska, H&M, Lindex, Bikbok och Åhléns. Vad blev införskaffat då? Jo, detta:
Stor stickad tröja från Bik Bok, 199:-
Stickad halsduk från Indiska, 199:-
Stickat tröja med skärp från H&M, 75:-
Svartvit skarf från H&M, 50:-
Blommönstrade solisar från Lindex, 80:-
Väska från Åhléns, 149:-
Mycket grått och mycket stickat, men det är ju så mysigt! ^^

Taggad!

Är sjukt taggad på nya kanal 5 serien, No ordinary family. Har sett några avsnitt av det, typ de tre första, men nu när det ska komma på svensk tv är det bara att börja följa!
Nu är det bara att hoppas på att någon smart kanal här uppe i norr tar upp Hellcats också, förstår inte varför de ska vänta så länge? Jag menar MTV i england har tagit upp det och börjar sända i vår, varför gör inte svenska MTV de me?
Nä, nu måste jag göra mig i ordning, ska träffa Petra om ett tag :P

I väntan på att nagellacket ska torka 2 :P

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil 
2. Bläddra igenom din inkorg 
3. Stanna när du räknat till fem och skriv första meningen i sms:et 
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig? 
Stan eller något centrum eller typ skridskor.


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
Fynda först!

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Var det stort?


4. Vilket sms blev du mest berörd av?

förlåt, alla mina nummer har försvunnit


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Hej på er alla!


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Nice!


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Åh men gud va kil! :D8. Vad vill du höra mest av allt?

Okay


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag tror jag kommer att fortsätta, fast det är ingen bra tid för mig...


10. Din mest romantiska replik är:

Jag gissa på det :)

I väntan på att nagellacket ska torka

2010:


1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jepp

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg vad/om jag hade några löften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Nej

4. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
En massa saker säkerligen, kan inte kommer på något just nu bara för de :P

5. Vad var din största framgång 2010?
Jadu...

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Espresso House! ^^ (nämen kläder och sånt :P)

7. Vad önskar du att du gjort mer? 
Levt livet

8. Vad önskar du att du gjort mindre?

Funderat över onödiga saker

9. Hur tillbringade du nyår?

2010 eller 2011? 2010: med vänner, 2011: med familj i London

10. Vem saknade du?
En försvunnen vän

11. Finns det någonting du ångrar med 2010?
Japp

12. Första eller andra halvan?

Andra absolut! Nästan allt efter sommarlovet har varit tipptopp!

13. Hur tror du 2011 blir i sin helhet?

Nervöst som in i helvete (USA)

 

14. Var du utomlands något år 2010?
Yees, Paris, Tyskland, London

15. Vad var det bästa och det sämsta med år 2010?
Bästa: Att få börja gymnasiet och börja om helt

Sämsta: ...

16. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Oj... ingen aning

17. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Yes

18. Bästa köpet?

Nya datorn

 

19. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare... tror ja

20. Blev du kär i år?
Kär tror ja inte är de rätta ordet

21. Favoritprogram på TV?
Grey's anatomy, Helllcats (stream)

22. Bästa boken du läste i år?

Flyga Drake

23. Största musikaliska upptäckten?
Fefe Dobson

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Släkten

 

25. Mina önskemål kring 2011:

Att mitt 2011 i USA blir det bästa jag har vart med om

Börjar Stockholm smälta?

Det har varit plusgrader hela dagen. I oktober tyckte man att 5 plusgrader var ruskigt kallt, idag, 5 plusgrader! :O Det är varmt ute! Det var seriöst min reaktion när jag såg det på termometern. Nu känns allt under 10 minus som relativt varmt. Fast samtidigt, om allt det här ska smälta kommer Stockholm svämma över. Vi har snö så det väller över staketen här... nästan i alla fall.

London day 2

Andra dagen i London började med att vi tog oss ner till Tower of London. Gick runt lite där, längs med vattnet. Vi valde dock att inte gå in i Tower of London, det kostade sjukt mycket och vi tyckte inte det var något som någon av oss ville se. Gick en bit på Tower Bridge också.
Efter de tog vi oss bort till St Pauls katedral och åt lunch där, och vet ni vad som finns i närheten av katedralen?... Millenium Bridge! Ni vet den där som dödsätarna tar sönder i början av Harry Potter och halvblodsprinsen! So, yes I've been there ^^
Det var trotsallt nyårsafton så efter att ha vandrat lite på Milleniumbridge gick vi åter till hotellet och började göra oss i ordning för middag och sen fyrverkerier. Hamnade till slut på Friday's, niice!
Sen drog vi oss ner mot Westminister, precis vid Downingstreet var det fullpackat med folk. Jag säger bara det, om ni någonsin ska fira nyår i London försök att inte passera den korsningen. Visst man ser nästan hela London eye, men man såg lika bra vid Big Ben. Man missar de lägsta, men allt annat ser man, plus att det finns en stor tv-skärm vis Big Ben som du ser allt på också. Vi hamnade i alla fall mitt bland alla tusentals människor där, lyckades dock ta oss igenom det och slutade vid Big Ben, och där var det helt okej. Om man har lite mindre personer med sig är det ett supertips att stå vid Chrchill statyn, där stod det inte så jättemånga.
Redan vid 11 tiden började folk jubla och ropa. Insåg först då hur sjukt många turister det var där. Ett flertal svenskar såg man lite här och var och flera fransmän och italienare. Halva London skrek "Gott nytt år" en timme innan London fick ny år. Självklart kunde ju inte engelsmännen bara titta på utan de skrek de med. Superkul stämning, så är det aldrig här hemma. Varför?
Precis innan tolvslaget var det en supergullig kille som friade, vilket självklart tv:n filmade. Sååå gulligt!

London day 1

Landade ganska tidigt. Eftersom allt är så smart i London fanns det tunnelbana som vi kunde åka enda från flygplatsen till hotellet, nästan i alla fall. Fick gå tre minuter. När vi kom till hotellet lämnade vi våra väskor och sen stack vi ut på stan! Blev mycket sightseeing! Kommer inte ihåg så jättemycket... men det var en lång dag då kameran var i full gång hela tiden!

Home sweet home...

Är nu hemma från London. Vilken härlig stad! Var min andra gång där, första gången var jag bara 3 år så kommer inte ihåg mycket alls, sen har jag varit på Heathrow x antal gången när man har mellanlandet över till och från USA och sånt.
Dit var det inga problem med plan eller något, allt gick som det skulle i tid och allt. Kom till och med fram lite tidigare än vad det var planerat! ^^ Hem gick det inte lika smidigt. Blev lite mer än en timme försenade då det var något fel på första planet så fick hålla på och byta och en massa sånt. Men med tanke på hur många timmar vissa har fått sitta på olika flyplatser så är en timme ingenting.
Nu är jag lite lagom trött så skriver mer imorrn.^^

RSS 2.0