Hund-kampen

Ja, här kommer den långa historien som jag nämde tidigare.

När jag var ett/två år lärde jag mig säga katt och allt jag ville ha va en katt. Jag tjatade i runt ett år eller något sånt, men sen bode jag ju då inne i Stockholm och där är väl inte bästa stället att ha katt. Sen flyttade jag ut till Danderyd och lärde mig då säga ordet hund. Då var jag väl två/tre år och sen dess har jag tjatat om en hund. I elva år har nu min famlij fått höra fem ord "jag vill ha en hund!" men inte har det hänt något -.-
I hela mitt liv har min morfar och låtsas mormor haft hund. Till 2007 hade de en hund som hette Tina, men som dog pga ålder. Nu har de skaffat en ny och jag är lika förälskad i den som i den gamla.
I två år hade min mormor och låtsas morfar hund också. Roligt var också att alla tre hundar har varit/är pudlar. Men eftersom det visade sig att min låtsas morfar var allergisk blev det inget mer med det.
Runt år 2000 träffade min farbror min nuvarnade faster som har en hund, Enya. Världens mysigaste hund och jättesnäll. Varje gång jag är hos dem tillbringar jag större tiden med hunden. Har sovit över där alldeles för många gånger bara för att vara med hunden.

Nu tar jag tag i allt påriktigt och mitt mål är att ha en hund när jag är 16. Och om inte det absolut senast när jag är 18. Ja, mer än så är det väl inte att berätta.

Ox

Nya kategorier

Troligtvis har ingen märkt det, eller det ska inte ha vait någon som märkt det eftersom inget inlägg har skrivits i någon utav de kategorierna. Jäklar va konstigt det där blev men, men. Iaf här kommer lite om vad kategorierna handlar om ^^

Hund-kampen; Ja, här kommer en lång historia om min önskan om att få en hund och här kommer ni kunna läsa om hur det går. Tänkte först berätta den långa historien hur det började men kom på att det blir bättre om jag skriver det som ett inlägg i den kategorin.

Skolan; Här kommer det komma upp en massa jobbiga och roliga skaer som händer i skolan. Kanske också om hur jag ibland bara känner för att ge upp.

Horoskop; Kommer från och med måndag att lägga upp veckans horoskop, bara för att det inte finns någon andledning till det. Fick bara det som någon idé, om du inte tycker om den så får du leva med det iaf.

Träning; Här ploppar det upp lite saker som händer under träningarna och sånt. Kanske också 'hemma-träningen' som går prima, prima.

Vill ha; Kommer lägga upp bilder med mera på saker som jag vill ha. Kommer troligtvis mest bli kläder och väskor med mera och fram till att jag fått ny mobil lite sånt också.

Ja, det var väl de nya kategorierna. Hoppas kvällen blir lyckad för alla.

Ox

"Varnar små barn"

Innan jag börjar ville jag bara säga att det inte blir så mcyket mer hawaiiska. Det kan väl komma lite då och då om jag inte vet vilken rubrik jag ska ha.

Iaf, blev det ju inget inlägg igår. Andledning; var alldeles för trött  när jag väl kom på att jag inte hade skrivit något. Så min plan är att börja med en liten flashback om vad som hände igår och sen komma in på vad som hände idag.

Igår då; fick lite sovmorgon. Skulle ju egentligen åka iväg till trysil och åka skidor där för en dag men vädret var så tråkigt så det blev inte av. Åkte bort till Lindvallen istället och åkte där. Eftersom jag skriver gårdagesn inlägg nu kommer jag inte ihåg så jättemycket om det hände något speciellt. Men som sagt eftersom jag inte kommer ihåg något kan det inte hänt något viktigt. Det var iaf väldigt dåligt väder, ganska kallt och dimmigt. Blåste inte så jättemycket men man såg inte så långt från toppen av fjället.
Senare på kvällen blev det film kväll eftermiddagen med familjen. Såg på High School Musical 3. Har sett den tre gånger nu sen jag köpte den, 6 gånger sen premiären ^^ Det var väl den dagen :P

Idag då; ja, ingen sovmorgon blev det idag -.- Åkte runt 8 tiden till trysil. Här borta i Svea och i sälen sken solen och det var jätteskönt ute. Men sen var man nästan vid riksgränsen och då försvann solen och det var bara stora moln och en massa dimma vart man än såg. Vägen dit är också väldigt rolig också, bara skog överallt. Sen lite här och var komemr några få hus, hur fan kan man bo så där? För att komma till närmaste affär måste man åka i över en timme. Nej, fy fan aldrig att jag skulle bo så :o
Väl borta i trysil var det skit mycket folk och bara allmänt jobbigt och kallt och dimmigt. Man såg inte ens upp till hälften av backen. Senare på dagen började solen komma fram och det blev ganska skönt, men ganska snabbt blev det superblosigt och efter lunch när vi åkte upp på toppen flög jag och Jeppe nästan iväg när vi stakade oss fram. Det var inge kul alls -.- Sen när hälften av oss hade gett upp åkte vi andra bort på berget en bit och hittade en as skön pist. Först ståg det någon varningsskyl om off pist på egen risk eller något sånt. Stod ju på norska som är världens kosntigaste språk eller något sånt :P Sen var det en massa gula varningsskyltar och pisten var superskön. Sen stannade vi och kollade på en sån där skylt för vi var helt ensamma och då var vi tydligen på skoter och maskin väg och det var förbjudet att åka där så det blev ut i skogen och ut i en riktigt pist :P Sen blåste det så otroligt mycket så det var pistvakter som varnade små barn att åka upp till toppen, det känns ju suveränt :P
Aja, mer än så har inte hänt så nu blir det sängen för mig.

Ox

Niklas & Laila (Vette hur de stavas)

Det var som tusan! Först kommer Victoria och Daniel och sen sitter man och kollar på Let's Dance med familjen och får höra att Niklas och Laila är förlovade. Det var väldans vad det går undan nu då.

Sitter och skriver labraport och någon annan kemi/biologi sak vi ska lämna in på torsdag. Själv tycker jag att det är as svårt eftersom jag missat två lektioner och började först idag. Sen har jag ju inte lika lång tid på mig som alla andra -.- Fy fan! Ska plugga en massa hemkunskap också nu sista dagarna på lovet.

Btw - fick MVG på franska provet. Var inte så jätteförvånad (ta det inte på fel sätt), men kag var rätt säker på provet och själv tyckte jag att det var ganska lätt. Nä, nu ska jag forsätta fast tror inte jag kommer komma någon vart.

Ox

DVD kärlek

Vet inte om jag nämt det men min portabla dvd spelare är helt cp. Här är en lista på saker som är fel med den -.-

1. Det finns ingen many knapp på själva dvd spelaren
2. Meny-knappen finns ändast på fjärren som aldrig har fungerat
3. Batteriet som sitter bak på den lossnar hela tiden
4. Sladden som ska ladda batteriet åker ut hela tiden
5. Locket (där man lägger själva dvd skivan) går inte alltid att stäna
6. När man kopplar in den i tv åker sladden ut nästan hela tiden
7. Skärmen är repad
8. Skärmen blir ibland chock rosa och limegrön
9. Den låter förskräckligt
10. Sladden åker i två bitar hela tiden (på laptop sladdar med mera är det ju två sladdar som sitter ihop via nån större sak)

Nu har jag iof haft dvd:n i flera år så det kanske inte är så jättekonstigt att den är lite konsitg.. :P
Men iaf, nu har jag hittat en ny dvd som är perfekt! XD
 1. Man kan vrida på skärmen ^^ cooooolt!
2. Den är snygg
3. Det finns many-knapp på dvd:n
4. DEN ÄR REGIONSFRI! SVENSKA OCH AMERIKANSKE DVD FILMER PÅ SAMMA SPELARE! FINALLY!! XD
5. Kostar bara 999:-

Nä, nu var det middag.

Ox

26 & 27 Februari

Nej, tyvärr. Det fanns inga roliga som fyllde år dessa två datum -.-

Lani

- Himmel


:'( Sitter här uppe i fjällen med sällskapet och kollar på semester svenskar, rätt trist, samtidigt som jag sitter och storgråter. Andledningen till det får ni veta senare om jag inte glömmer bort det :P.

Blev väkt idag igen :@ Nä, nu fan får det vara slut på tidiga mornar, men det vet jag redan nu att det inte blir förrens nästa lördag -.- Men vad gör man inte för sällskapet :) Kom iväg till backen senare än vad vi brukar, mitt fel :P Började borta i Hundfjället en fjärdedel av gänget försvann bort till Väggen och körde den medans vi andra körde en tråkig blå/grön backe tre gånger -.- Sen belv det lite mer random åk men fy vad hundfjället är tråkigt. Eftersom det finns så otroligt få liftar står man ju större delev av tiden i köer i stället för att åka. Så runt 11 halv 12 tiden åkte vi till Tandådalen eftersom vi lätt tröttnade på hundfjället. Så mysigt - solen sken mer eller midre hela tiden och det var nästan ingen vind.
Ja, mer om skiddagen finns det väl inte att berätta. För mig blev de tyvärr ingen vägg - kände mig lite för trött och tror att jag väntar några år till.

Btw - kollar just nu på Grey's. Yippie. Så jäkla glad över att femman fanns här uppe, förra året fanns inte den kanalen så då var det viktigt att hinna hem i tid till reprisen. Som vad jag kommer ihåg vi faktiskt hann till.

Här kommer lite bilder innan jag berättar varför alla dessa tårar :'(
 Liten bild jag tog i transport liften
 Ytterligare en bild tagen från liften. Tror att det är en skoterväg som vi ser

Nu till :'(
Nu kommer säkert en hel del töntar där ute tycka att det här är as töntigt, men jag skiter fullstädnigt i dig som tycker det. Så stick i väg i så fall. Vi alla växer upp med olika saker och vi alla tycker olika. Vissa av oss växer ifrån "barnfilmer" när vi är 7 och vissa tjejer håller på och leker med barbie dockor tills dom är 18. Jag har växt upp disney och är fortfarnade förälskad i det mesta som disney handlar om. Som jag hoppas att alla vet kom hsm3 ut i oktober 2008 på bio och kom ut idag på dvd. Självklart så köpte jag den ^^ I slutet av filmen kände jag hur tårarna började rinna eftersom jag visste att fjärde filmen inte kommer att bli likadan. Sen när det var bonus matrial och det var ett avsnitt där alla i casten sa 'hejdå'. Det var så sorgligt när alla grät. Under en del var det "näsbild" på ash och nessa när de stod och kramade om varnadra och grät stora floder. Själv började jag asböla där - när man ser sin förebild bryta ihop på det sättet bryter man själv ihop.
Så där har ni förklaringen. Om ni tycker att det här lät töntigt så lämna inga jäkla komentarer, men om ni håller med eller nåt sånt så känn dig välkommen. Själv tycker jag bara att det är töntigt att inte säga vad man tycker. Känner en person som sa till mig att hon älskade hsm och sen för att var 'cool' eller för mig bara en jävligt stor tönt sa till alla andra att hsm var töntigt och skrev på sin blogg att hon inte tycker om hsm så mycket men som jag sa, sa hon till mig att hon älskade det. Jag tycker verkligen att det var töntigt gjort utav Dig. Sen har jag en annan som jag tycker mer om som aldrig hade sett hsm förrut och som tillbringade en hel dag med mig för att kolla på alla och sen gick vi och såg trean på bio. Efter det sa hon att hon älskade hsm, vilket jag tyckte va jättekul eftersom vi inte har så jättemycket annat gemensamt. Sen kom twilight ivägen och då tyckte hon om det mer, men hon sa aldrig att hon inte tyckte om hsm. Och det verkar som om hon fortfarnade tycker om det men bara inte lika mycket. Så tycker jag att fler ska agera. Man märker på en person om den tycker om något eller inte. Oj, gud va långt det här blev ^^. Måste bara ge lite kredd (vette hur det stavas) till några personer som jag tycker vågar visa vad dom tycker om. Så tack till de här personerna för att de ger mig stöd eftersom de gillar och vågar säga att de tycker om hsm precis som jag. Så tack; Jessica, Anna och Anna (som alla följde med på premiären av trean ^^).

Nej, nu blir jag trött, går och lägger mig nu när Grey's snart är slut. Eller får se om jag kanske sitter uppe lite längre. Men mer bloggande tror jag inte det blir.

Ox

25 Februari

George Harrinson (Beatles) George Harrison visiting the Oval Office in 1974

Daniel Powter Powter in January 2009

Danny Saucedo Danny Saucedo at Gröna Lund in 2007

Moe'uhane

- Dröm


Ja, det var den dagen också. Blev väckt alldeles för tidigt idag igen -.- Men vad gör man inte för de andra när man är på fjällsemester ^^ Idag då - har det inte hänt något speciellt. För första gången på många skiddagar i många år har jag inte haft onormalt ont i foten. Det är alltid ett plus.
Var borta i Lindvallen idag och körde runt i alla backarna. Det är otroligt mycket snö nu både i dalarna och uppe i backarna.
Vädret å andra sidan var väl inte perfekt. Det har inte varit superkallt men det har blåst som in i den. I slutet av dagen var det nästan ingen snö kvar på toppen mer eller midre allt hade blåst ner och lagt sig i stora högar i backarna eller strax nedanför. Men, men. Inte kom det mycket sol heller, en hel del moln hela dagen. Lite då och då i korta stunder kom den lilla solen fram men sen försvann den igen :(
Ja - vet inte vad mer som ska skrivas. Tror jag drar mig i säng nu så jag inte är så supertrött imorgon då det blir bort till Hundfjället. Får se om jag vågar mig till Väggen. Tänkte åka den förra året men så blev det inte. Vet också att en del av oss inte samtycker med att åka Väggen. Själv vet jag inte, det vore så coolt att ha åkt den men jag vet inte om jag kanske ska vänta i ett eller två år till innan åket kommer. Någon gång i livet ska det bli av iaf. Hoppas jag ^^
Så kommer de dagliga bilderna. Återigen läggar jag upp dem i miniatyrer eftersom mottagningen är så dålig här och det tar sån himla lång tid då att ladda upp bilder.


Btw - när man ska klättre upp i sängen och tar tag i handtagen så man kan lyfta sig upp känns det som om hela jäkla väggen ska ramla och falla rakt på en - ville bara få in det ^^


Kunde inte lägga upp inlägget igår så det får komma idag istället ^^

Brölopp ^^

Kom hem från backen lagom till interjuen med Viktoria och Daniel. Det är väl roligt att det blir ett litet brölopp ^^ Men gud vad jag tycker synd om lilla Daniel. Gick från att vara en helt normal Ockelby (visst är det de :P) bo till att vara förlovad med kronprinsessan. Den stackaren kunde inte haft det skoj med all media :( Men jag antar att man vänjer sig.

24 Februari

Bonnie Somerville

23 Februari

Kristin Davis

Dakota Fanning

Apo

st - Kram


Ja, så var den här dagen mer eller mindre slut den med och med andra ord också andra dagen i Sälen. Igår blev det ett litet kort inlägg och de bilder som jag hade tänkt lägga upp glömde jag bort så här kommer de.

 Stugan ^^ (vet att det är miniatyr, men tar så lång tid att lägga upp i normal storkel)
 Utanför fönstret
 Belive it or not - jag har fastnat i den 1 ½ meter snö som finns här och min ena sko har fastnat i snön så jag håller på att sätta på mig skon här :P

Idag då - var uppe i sittliften runt halv 10 och åkte mer eller mindre utan stopp till 16. Det var skönast i på morgonen när det inte var någon som hade åkt i backarna - sen på eftermiddagen hade all den lösa snön blivit stora högar med mjöl och där det inte var högar var det is.
Hände inte så mycket i backarna egentligen. Den var någon liten kille som ramlade i en av backarna och skrek över hela backen, ett illskrik och sen skrek han "Jag har brutit det" hundra gånger. Man bara suckade eftersom han kunde röra benet hela tiden och två minuter senare gick han ner för backen.. -.- Fan var små ungar ska ta i. :@
Vädret var helt fantastiskt - sol större delen av dagen och under nästan hela förmiddagen var det ingen vind alls. Nä, vet inte vad jag mer ska skriva. Ramlade en gång :P Till mitt försvar var det två högar med typ en meter snö och före, efter och imellan var det bara is :P
Här kommer lite bilder ^^

 En liten bild som jag tåg under transportliften (transportliften = tråååååk -.-)
 Söt liten bild på en massa snö täckta träd ^^
 Backarna - det är sol XD

 Mer sol och mer backar ^^

Nä nu får det vara någ :)

Ox

Honi

- Kyss
Sitter nu uppe i Sälen med famlij. Resan upp tog en evighet, mycket längre än de andra gångerna vi åkt upp. Vet inte om det var det att jag inte hade något att göra eller om det var det att underlaget var mindre bra och att det tog längre tid... hmm...

Iaf - vi åkte iväg runt halv nio och kom hit runt tre tiden. Mer eller midre hela resan satt jag med ipoden i öronen kollade på dvd ett tag men sen var det någon som stängde av bilen och då laddades inte dvd:n längre... Var inne lite grann på laptopen också och kollade om det var någon som var online på msn - det var det inte :p

Alltså mer än så finns det inte att berätta har inte gjort ett skit förrutom suttit i bilen hela dagen.

Någon som har någon koll på vad all uppståndelse om EMD är om? Fattade inte när jag läste i tidningen.. vad spelar de för roll om det söng låten efter sändning???

Nä, nu är brorsan sur och vill ha internet sååå -.- Cya later

Ox

22 Februari

Steve Irwin (dog iof 2006)

James Blunt James Blunt performing in Vienna in 2006

Drew Barrymore

Makani

- Vind


Sitter nu och kollar på melodifestivalen. Vet inte riktigt vem som jag tycker är bäst, ingen var riktigt bra -.- Men jag gillar Molly och EMD ganska mycket. Fattar inte att #2 kom till duellen ... :o

Idag var jag i täby c och shoppade lite. Köpte en Zac Efron kalender ^^ och ett litet block (eftersom jag hade presentkort) på åhlens och sen två hoodies från H&M som båda hade musse pigg tryck XD För presentkort ^^ Så nu har jag bara ett kort kvar på hela taby c som det är 150 kr på.

Tänkte ta lite bilder och lägga upp men packade ner kameran.

JA! Molly kom vidare XD XD XD! Förlåt - fick lite ryck :P

Iaf - har packat klart allt nu, ska bara lägga ner laptopen sen ikväll.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig annars kommer jag aldrig upp imorgon när vi ska upp til Sälen. Fast vi kommer särket inte komma iväg när jag är klar efersom alla brorsan är så jävla slö!

Va fan var det för grekisk låt som var med ikväll??? Vette fan hur svenska melodifestivalen gick från svenska låtar till engelska/svenska låtar till engelska/svenska/grekiska låtar?? :P Ett ytterligare litet ryck :P

Ox

Top 5 i amerikansk undersökning

Kollade runt lite och såg att de hade gjorts en under sökning i USA. 2 high schools i varje stat var med i en undesökning om de 5 populäraste & snyggaste känidskillarna.

Here it is ^^

#1 ZAC EFRON!
 

#2 Taylor Lautner


#3 Corbin Bleu


#4 Nick Jonas


#5 Chace Crawford

21 Februari

Jennifer Love Hewitt

Ellen Page

Corbin Blue Corbin Bleu in 2008

Molehu

- Gryning


Oh, fy fan vilken dag.

Började kvart i nio medan de flesta andra i klassen hade sovmorgon till fem över nio eller nåt sånt. Gjorde so-provet då och det gick väl sådär. Tror att jag kommer att få ett vg iaf, kunde svara på mer än hälften på första sidan och var ganska säker och skrev ganska mycket på andra sidan.
Efter so-provet var det kör - inte så jättekul men hellre det än bank -.- Finns inte så mycket mer att berätta om den lektionen.
Sen var det matte och medan resten av klassen satt inne och räknade matte gjorde jag matte-provet. Tror inte det gick så bra, kommer säkert att bli godkänd men kanske inte mer än det :'( Vg-mvg frågorna missuppfattade jag hälften av frågorna på så...
Så var det dags för spanska. Blev med dreagen av Ana Maria ner och kolla aulan om den var ledig och sen springa upp och säga till alla i klassen att vi skulle se på film i aulan. Såg Goal - inte hela dåra, tyckte faktiskt att den var gansk bra det som vi såg iaf.
Sen kom den hemska provtiden - kemi-prov. Inget jag såg framimot. Innan jag kom in i klassrummet var jag ganska säker och det kändes som om det skulle gå bra, sen fick jag provet och då sjönk alltihop. Tror inte att det gick nå vidare bra, kanske inte äns blir godkänd :'( Nej, fy fan vilken jävla dag! Kommer aldrig att var borta från skolan igen, spelar ingen roll hur hög feber jag har eller om jag är döende jag kommer gå iaf och göra alla prov.
Efter skolan träffade jag Karin och vi började med att köpa lite godis på hemköp. Sen tog vi bussen till Nora Torg och gick till dagiset. Jag skulle få praopapper påskrivet. Har inte varit på dagiset förrens två år efter att jag slutat där och mer eller midre samma sak för Karin. Allt är så himla litet - mycket mindre än förrut när man själv gick där ^^ När vi gick in på västan träffade vi på Eva, vår gamla dagis fröken som kände igen oss båda och tom komihåg Karins syster Anna. Fick det lilla pappret på skrivet av Charlotte - börjar 8 på morgonen och sluter runt 15. Men eftersom det bara tar max 10 minuter att gå till dagiset kan jag gå upp rätt så sent iaf och slut tiden var påt ungefär så jag kan sluta mycket tidigare också. När vi kom hem kollade vi klart på Picture This och spelade lite sims och det var i stort sätt det vi hann göra. Sen gick Karin hem och åt middag och själv gjorde jag detsamma.
Sitter nu och kollar på inspelade TSL. Inte bättre blir ju dagen av att jag inte har fått tag på målbeskrivningen till spanska provet, hade den förrut men tappade bort den... -.- Fan va livet suger just nu. Får jag inte mvg på spanska provet blir jag inte glad eftersom allt annat just nu bara suger. Och inte kan jag vänta mig mer än vg på hkk provet. Enligt våran lärare är det ingen som har fått mvg på det provet så...

Tänker bara gå och lägga mig nu och skita i allt som händer. Hoppas att jag får ett g på nåt av proven iaf.. Åker till Sälen på söndag morgon och får se om det blir en liten tur till täby c imorron.

Nej, nu sticker jag ifrån den här dagen... :@

Ox

Katy - influensa sjukOm bara några få dar börjar Katy Perrys världsturné.
Nu har hon gått ut på sin blogg och sagt:
'I gotta get better, I'm starting tour on Sunday here... so say a little prayer if you think of it.'
Katy berättar också att hennes hotelrum luktar som döden.. Undrar vart hon bor någonstans :P

 (msn.se & Kitty Purrys blog)Zac eller Drew?
Nu är ryktet större än någonsin, trots att historien är slut springer ryktet om Zacs röst omkring större än det började. Det sägs att Zac inte har sjungit någon av låtarna själv och att Drew Seeley som ska ha hjälpt till under HSM även har hjälpt till med Hairspray sångerna. Sanningen är;
Under första HSM hjälpte Drew till med en eller två sånger och bara vissa delar av dem, andledningen var att Zac var helt och hållet ny börjare när det kommer till att använde sin sång röst. När det kom ut att Zac inte skulle medverka i turnén och att Drew skulle ta hans plats började rykterna om att Zac inte sjungit något själv. Men, han har sjungit alla låtarna själv i HSM 2 & 3 och även Hairspray. Drew har en fantastisk röst precis som Zac men har inte sjungit alla låtarna åt Zac.
Ville bara få det klart för alla.

20 Februari

Anthony Stewart Head

Rihanna Rihanna performing at the Brisbane Entertainment Centre in 2008

Pukana la

- Solnedgång


Tjah! Sitter nu och tråkar, pluggade för bara några minuter sedan men nu känner jag att jag inte kan göra mycket mer -.-

Idag har det hänt lite saker fören gångs skull... Var superseg i morse och typ as sur på morgonen, men det gick väl över lite smått åtminstone :P Började dagen med engeleska - helt okej eftersom vi i stortsätt bara kollade på musikvideos och pratade om vad vi tyckte om Hot n Cold och Human. Sen var det nästa engelska lektion, som inte var lika rolig. Läraren bestämde sig för att jag skulle göra ett läxförhör com jag pluggade på för typ två veckor sedan så det gick åt helskotta, eller det gick mycket bättre än vad jag trodde att skulle gå. Fick faktiskt bara två fel, och de var såna som jag inte kunde alls :P När engelskan var slut stötte vi på Jenny som berättade att en kille i hennes No - grupp eller nåt sånt hade fått saltsyra i ögat.. yippie :o... Så det var lite galet och efter bara några minuter visste alla om det. Den historien jag fick höra var det nån som hade spillt ut saltsyra på ett papper och sen skulle skaka av pappret och då hamnade det i killens öga - läskigt -.- Sen var det dags för biologi/kemi. Helt okej so vanligt. Tycker faktiskt att det är ganska kul, gillar biologi :) Vi gjorde någon labb som jag och Belle totalt ägde på :P Så var det mentors dags, som tur var hade Simon bakat (väldigt bra bakat från nån affär eller bakeri nånstans :P) Hade snack med hela gänget as kort sen fick killarna gå medans jag, Frida och Victoria stannade kvar och pratade med Ana Maria. Fick höra från Victoria också att det var en bil som hade kört in i konteinern som står utanför skolan och en ruta hade gått sönder eller nåt och sen hade bilden bara kört iväg.. skumt. Sen var det lunch och det blev pankakor. Katron och Frida hade tävling och Katrin vann den här gången, Frida blev lite för mätt på mentorn kanske :P Så var det svenska och jag hade min artikel grej som sööööööög. Det gick inge bra alls, har ju inte heller varit med när någon annan har haft sin heller så hade ingen aning om hur jag skulle göra det bra så det blir väl max ett g eller nåt sånt... -.- Sista lektionen var matte - fattar äntligen hur jag ska göra så för engångs skull gick det helt okej.

Efter skolan pkte jag direkt till laisings, 'once in a lifetime' ingen var där när jag kom dit så det blev en del pluggande. Gjorde klart labb raporten men tror ändå att jag ska skriva över den på datorn. Men efter ett tag kom Emma iaf och vi satt och pratade om en massa skumma saker som har hänt - tydligen finns det också en person som pratar mer än vad Emma gör och då pratar man mycket ^^

Efter drygt en halv timme började folket droppa in en efter en.

Musikalen var superkul fast jag var inte med. Får inte -.- är inte riktigt frisk än så... Men gud va kul det var. Tjejerna är verkligen duktiga på att bilda en ring XD

När jag kom hem blev det mer pluggande har alla proven imorrn, men det blir skönt att få det gjort. Men när jag kom hem märkte jag att jag glömt kameran på lasings så åkte iväg med pappa och hämtade den. Sen blev det mer plugg och nu sitter jag här och vill bara bli klar med inlägget så jag kan läsa lite. Försöker skicka iväg ett mejl med en låt till Vicotria också men nu vill den inte överföra -.- *suck

Här kommer lite bilder från dagen XD (inläggets höjdpunkt, för alltid)

 Emma kör lite stretching ^^

 Emma och Adina (Frida i bakgrunden)

 Anna sjunger ^^

 Lite kvast dans :P

Sovgott allihopp

Ox

19 Februari

Haylie Duff Duff at the premiere of War, Inc.

Kahakai

- Strand


Ja, sitter och kollar på Wanna come in? på mtv nu. Vet inte varför är as trist. Iaf - är ganska trött så ska försöka sammanfatta dagen.

Började dagen med matte - trist! Fast det verkar bara som det är jag och Petra som har fattat att matte är trist -.- Sen var det svenska, vi läste varandras texter i grupper och sen röstade i varje grupp och de som "vann" läste upp sina för klassen. Sen var det idrott - gjorde inte så mycket där heller. Gjorde oss av med mapparna och fick nya papper som vi behövde fylla i. Sen var det lite allmänt stökigt eftersom alla gjorde vad de ville. Bland annat var det en krycka som hamnade i en av ringarna :P Sånt händer hos oss ^^ Så var det lunch - korv - ush Xp bläää. Sen var de spanska lektion och det var stökigt som vanligt. Men, men. Sista lektionen var HKK - gjorde morotsmuffins med Lollo och Ebba - gick ganska bra förrutom att vi hade de några minuter för lite :P

Kom hem och började plugga. Har So prov imorrn och svenska artikel till imorrs också. Sen är det kemi och matte prov på fredag.

Nu kommer dagens blider :P
 Katrin och Petra är väldigt duktiga på dubbel - kullibutta :P

 Det går bättre i början ^

Ka hui maika'iana o na leo mele

 - Harmonisk musik


På tal om det lilla ordet för det här inlägget - lite konstigt men när jag sökte på musik tyckte jag att det lät så gulligt så :)

Kollar på top model - igen :P Har supertråkigt, så letar efter nåt att göra. Har fixat större delen av svenska artikeln också. Nä, nu blir det nåt annat :P

Ox

18 Februari

John Travolta

Maiara Walsh

Ashleys nya album

Här kommer lite update om Tisdales nya album. Informationen kommer direkt i från Ashleys blogg.

"hey guys and girls ashley here with latest news about my second album :D
and here is the exciting news :D

Theses Songs Will Be Appearing On My New Album 'Autumn Goodbye'

1. Overature
2. Right Now.
3. Hurry Up
4. Glamour
5. Bad Dreams (feat. Timberland)
6. Inside Of Me
7. All The Things
8. Teenage Love
9. Runaway To Faraway
10. Should Go Home
11. Close To You
12. One More Time
13. Dance Time
14. Autumn Goodbye
15. Rio
16. So Much For You (Remix)
17. I'm Back "

Checka, checka - Timberland - THAT'S BIG! :O


Moana

- Hav


Kom hem från scouterna för lite mer än en kvart sedan. Nu kommer dagens stora inlägg ^^

Började dagen med en sovmorgon XD Sen var det matte lektion, men den ordinarie läraren var borta så fick ha vikarie och som vanligt spårade det ut! :O Det slutade med att killarna kastade ut en stol genom fönstret -.- Förstår inte riktigt varför men, men. Sen blev det ännu mer krongel - på ss hade det stått av musik och so lektionerna utgår men det var bara lektionerna på eftermiddagen eftersom vi skulle ha thai chi (det pratar vi om senare). Så alla trodde att det inte skulle vara någon musik lektion - vilket det nu var. Så tur för mig att jag, Linda, Katrin, Petra, Belle, Elin och Frida gick ner till musiksalen iaf. Det slutade med att de flesta var där.. Sen var det lunch - inte så jättespeciellt :P Efter det hade vi en liten idrotts lektion. Det var helt fritt så alla gjorde olika saker. Jag och Belle började med att vara med på killiboll (vete fan hur det stavas), själv var jag inte med så mycket - var med i nån minut och sen satt jag och Petra och "dömde". Efter ett tag gick jaag och Belle upp till gymmet och hängde där ett tag :P Fett kul! XD Bilder finns längre ner XD. Direkt efter idrotten hade vi that chi. Det skummaste som någon sin hänt i skolan vad jag vet/kommer ihåg :P Det var för det första alla e klasser så vi var med andra ord tre åttor som skulle vara i idrotts salen och ha lektion samtidigt -.- För det andra var "läraren" superskum. Så skulle ju alla drygt 100 pers vara tysta också -.- Iaf var det super konstigt och jag orkar inte berätta allt - tänker bara på läskiga saker då :P
Sen var det bank timme - alltså chill. Började med att jag satt och läste men kom bara några sidor sen blev det massa prat och hjälp med franska plugg och spanska frågor XD Så det gick väl an.
FRANSKA PROV! OMG! Nä, men det gick ganska bra faktiskt. Efter åt kändes det bara som om jag hade två-tre fel. Så det känns jävligt bra. Fast sen har man ju troligtvis 3 prov på fredag också -.- BLÄ!¨

Kom hem och läste lite HKK och sen sprang iväg igen. Kom hem igen pluggade lite mer och sen ringde jag Linda för att kolla om vi skulle gå till scouterna tillsammans :P Sen blev det lite middags käkande och sen mer eller midre gå och möta Linda och Katrin.

Scouterna var superkul! XD Vi var inne hela mötet och lekte en massa lekar XD Och självklart var vi super flummiga och hade superkul! Fast det började med att vi fick dela upp oss -.- Iaf - vi lekte en massa skumma lekar jag inte orkar förklar och hade sp jäkla kul. Börjar dra ner på detta inlägg nu.. Blir sängen efter detta XD

Här kommer lite bilder från idag ^^

 Tjejerna står och kollar på när Petra spelar piano :P

 Jag och Micke ska rita Norge utan att använda ord :|

 Lizzie - jäklar vilka ögon hon fick :) Det får avsluta dagens inlägg! ^^

Ox

Nani

- Vacker


HejHej! Har lite små tråkigt just nu, kollar på Hell's Kitchen finalen. NiceNice. Ska träffa Linda om typ 50 minuter och vandra till scouterna. Är supertrött så hopoas att de går över -.- Kommer skriva mer sen när jag kommer hem.

Ox

17 Februari

Billie Joe Armstrong

Taylor Hawkins Taylor Hawkins of Foo Fighters

Paris Hilton

Meaghan Jette Martin

Aloha

Kärlek (också "hej")


Tänkte bara säga godnatt åt alla för nu drar jag mig tillbaka till sängen och sover. Får se om det blir nåt kapitel läst eller något sånt men är så himla trött för tillfället -.-

Ox

Aloha

Kärlek (också "hej")


Tänkte bara säga godnatt åt alla för nu drar jag mig tillbaka till sängen och sover. Får se om det blir nåt kapitel läst eller något sånt men är så himla trött för tillfället -.-

Ox

15 Februari - 16 Februari

15 Februari

Janice Dickinson

16 Februari

-

Kaimana

- Diamant


Har supertrist nu. Får se vad som händer mer under kvällen ska snart kolla på TSL, hoppas att det blir nåt bra avsnitt.

Här kommer en liten bild på mina piroger som jag gjorde :POx

Hawaii

Har fått någon sjukdom så fick ryck och gjorde översättningar på en massa ord från engelska till hawiianska så vissa inlägg kommer från och med nu ha något ord på hawaiianska som rubrik <3 Översättningen kommer stå pecis i början av inlägget XD

Hello

Ska snart fixa middag men innan det tänkte jag slänga iväg ett litet inlägg. Dock sitter jag nu och kollar på Top model nu, rätt så gammal men iaf.

Första skoldagen för mig på ett tag. Planen var att jag skulle göra so provet idag direkt på första lektionen men vår lärare var inte där så det får bli en annan dag, kunde inte lämna in inlämnings uppgiften heller så... Engelskan var super seg - och trist. Kommer inte ens i håg vad vi gjorde -.- Andra engelska lektionen var inte mycket bättre då vi skulle improvisera. Hel skumt. Alla skulle typ spela en kändis, det började med att alla presenterade sig själva i 30 sekunder helt under improvision. Sen var alla grupper helt plötsligt uppe i luftballonger (en per grupp). Självklart blev det hål i alla ballongerna och gruppen behövde kasta av två personer. I vår grupp hade vi dessa kändisar: Bill Gates (Johan), Paris Hilton (Linda), Rihanna (Petra), Ashley Tisdale (Jag :P), Ernst Kirchsteiger (SG), Britney Spears (Belle) och Fredrik Reinfeldt (Jacob). De som blev av slängde var Britney Spears och Ernst Kirchsteiger, då hamnade dom tydligen i himelen men det var bara en av alla sex som kunde komma till himlen resten hamnade i helvetet. Sen blev hålet ännu större och alla som var kvar i ballongen skulle dö. Men det fanns en "emergency west" eller nåt sånt så en i varje grupp överlevde. I vår grupp räddade vi Reinfeldt. Andledning var att han var störst och vägde mest så om han hoppade av skulle ballongen kanske lyfta, men det kunde den inte -.- Så det slutade med att alla förrutom tre dog. Den som kom till himlen var Snoop dog (Simon L) och de som överlvde var Reinfeldt och Barack Obama times 2 (kommer inte ihåg vilka som var dom).
Spanskan var helt okej, pratit som vanligt men jag fick en del gjort. Gjorde större delen av de jag inte hade gjort i övningsboken. Sen var det min första kemi/biologi lektion. Helt okej, jag gillar läraren hon är riktigt bra, och trots att jag missat två lektioner tror jag att jag är med. Men nu har jag en labraport och en uppsatts att skriva i no så... Efter det var det bild - helt okej men väldigt pratigt. Jag suger på bild så kom ingen vart alls, skuggade lite på profil bilden och gjorde klart ögonen och större delen av ögonbrynen på fram i från bilden.
Franska - det blev bara en massa prov plugg under hela lektionen. Men det var inte så många som pluggade tror jag. Jag själv pluggade inte så jättemycket men jag fick reda på att jag har pluggat in så jag kan ett helt kapitels gllosor utan till fast vi bara skulle kunna några ord -.-

Snart blir det middags göra och sen blir det lite läxor. Nu sitter jag och kollar på SATC har aldrig kollat på serien innan bara sett filmen.

Här kommer lite roliga bilder från skolan XD

 Katrin och Linda under bildlektionen ^^

 Lite mer personer under bilden :P

 Franska lektion... Se va bra alla är på att plugga XD

 Frida och Katrin går igenom lite franska grejer

Det var väl allt för just nu

Ox

Plugg söndag

Tjola hopp. Har varit dålig på att uppdatera idag men så är det ibland.

Vaknade rätt så tidigt med tanke på att vi var borta i går kväll. Helt okej, blev mest att jag satt hos alla vuxna och lyssnade på vilda disskutioner om daneryds komun.. :P Väldigt roligt, men men. Var väl hemma runt ett tiden så, så sent blev det ju inte.

När jag vaknade forsatte jag på bokrecensionen så den blev klar och sen slipade lite på svenskan och so uppsatsen som ska in. Efter det var det bara att springa ner i källarn och skriva ut allt, och som vanligt var det en grej som jag inte sparat i gamla word som vi har på alla datorer förrutom min som har nya så då blev man lite irriterad och fick spara igen och skicka iväg.

Efter allt var utskrivet blev det franska plugg och lite städning. Plockade upp lite i rummet och bäddade sängen och sånt där enkelt som gör hela rummet luftigare. Tog en liten dush mitt i det hela också bara för att slappna av för en gångs skull.

Runt halv 3 tiden tror jag att det var kom mormor hit och kollade igenom alla uppsatser och recensioner. Blev franska plugg också, såg inte så mycket fram i mot mormor besöket innan för med en mormor som har varit lärare i engelska, franska och svenska blir pluggandet i de ämnena rätt ordentlig. Pappa och brorsan var borta på matcher och träningar större delen av dagen och mamma hade någon jobb grej på tekniska museet.

När mormor hade åkt hem pluggade jag lite mer franska och so och den var det ut och städa kanin buren. Det är lika mysigt varje gång -.- Nä, men det är lite kul för vi kan inte ha Yoshi ute när vi städar eftersom han börjar tugga på soppsäcken som vi slängar all gammal halm och sånt i och det är ju mindre bra. Så Yoshi springer runt i buren medans man städar den och det är väldigt kul eftersom han ibland försöker hoppa ner i soppsäcken. Tror inte att han skulle tycka om det så jättemycket. Sen när man kryper in i buren (mer eller mindre) börjar han käka på håret och nosa en i ansiktet och det finns ju inget som är så mysigt. :)

Efter städningen blev det lite so förhör, har prov imorgon men det går någ bra. Sen åt vi en liten middag och sen var det lite mer förhör och nu sitter jag här. Satt i en timme eller något sånt också och gjorde ny desgin på bloggen, förhoppningsvis kommer jag hålla fast vid den här ett tag. Men bilden längst till vänster på mig är ju helt skum - ser ut som om jag är drogad eller något. Det är mitt himla öga som forfarande är cp efter de att jag sprang in i en väg bom - inga frågor tack :P

Imorgon är det som sagt so prov. Ingen träning blir det heller eftersom man fortfarande inte är riktigt friisk och nu har hostan börjat komma tillbaka så allt det här är bara allmänt jobbigt -.- Blir mycket franska plugg imorgon, å andra sidan har jag pluggat franska hela helgen och kan det rätt så bra så det kanske inte bli så jättemycket.

Nä, nu blir det sängen för mig. Är så trött så jag håller på att somna rakt på stört. Hoppas att det inte händer, då blir det jobbigt.

Ox

Seg dator -.-

Sitter nere i källaren nu och är inne på den gamla stationära datorn (stavning?) Den är iaf as seg och allmänt konstig, kom bara ner för att skriva ut lite skolarbete men det tar så jäkla tid så ett litet inlägg har man tid med. Nu är allt klart så kommer springa upp till summet nu och kanske lägger in ett litet mer äkta inlägg där. :P

Ox

Jäklar vilka skumma tangenter :P

14 Februari

Hittade ingen som fyller år idag men våra käre St. Valentine dog idag år 270 XP


Alla <3 dag

Halloj alla! Hoppas att alla har haft en underbar dag hittils :)  Själv har man pluggat franska och relgion hela dagen, orkar inte mer men nu när mamma skulle förhöra satt hon med brorsan och körde läxor där i stället så mitt föhör får bli efter det. Pallar inte med alla dessa franska ord hit och dit och ala hundra accenter som aldrig lyckas hamna på rätt ställe eller rätt sätt - vette fan hur jag ska lära mig accenterna. Kan i stortsätt alla orden men..

Ikväll blir det party XD Eller middag hos några kompisar iaf, det ska bli kul. Brukar i vanliga fall när vi är hos dom gå hem efter vi har ätit medans resten av familjen är kvar där. Det står till så att familjen består av två killar och föräldrar så jag har inte superkul där -.- Sen när dom är här går äldsta killen hem medans yngsta leker med Jeppe. Sånt är livet, men tänkte stanna hela kvällen idag, vi ska ju trots allt på samma konfa läger. Förrutom att Axel ska på andra och jag på första men iaf. Och man kan alltid kolla på film eller något sånt.

Alla där ute har väl fått åtminstone ett hjärta idag hoppas jag. Läste om en liten tjej som hade fått ett rikigt hjärta idag, hon var sjuk dåra som hon behövde det verkligen. Men det är så här snygg planering att få ett nytt hjärta på alla hjärtans dag. På tal om hjärtan så är det Grey's Anatomy på onsdag! YAY! Har längtat som in i väggen, eller vad man nu säger.

High School Musical 3 kommer på DVD 25 Februari - här i svea dåra. I UK och US kom den typ ut 7 eller 6. Så har man sån tur så att pappa åker till UK på måndag. Så han ska kolla efter HSM och förhoppningsvis hittar han den och då blir jag glad. Annars är vi i Sälen när den kommer ut och är inte så säker på att man kan hitta en dvd affär där uppe i ingenstans. Och på tal om Sälen så kommer jag att ha med datorn och det mobila bredbandet så det kommer inte bli mindre bloggande bara för att det är sportlov. ^^

Jao, har läst två kapitel i New Moon nu, skulle vilja läsa mycket mer och det skulle jag säkert gjort om jag inte hade så himla mycket plugg, hur mycket jag än pluggar tar det aldrig slut.. *suck. Aja, det är smällen man får ta när man har varit sjuk. Hela måndagen kommer att gå åt att fråga lärare va jag missat och sånt, hoppas att det inte är för mycket.

Är as trött på mina iTunes nu så om någon har någon idé om musik så säg gärna till. Skicka är ännu bättre :D Nä, nu ska jag dra igenom franskan igen innan det blir förhör och sen blir det väl till att fixa till ikväll, har en smutta aning om vad jag ska ha på mig men itne hundra.

Ox

 Mina hjärtan ^^ Tack (L)


Suck -

Sitter här och pluggar franska igen, det mesta verkar ha försvunnit udner natten -.-

Hoppas att alla iaf har sovit gott :) Jag har ^^

Kommer ett bättre inlägg senare kände barar att jag ville slänga ut hur trött jag är på franskan -.- Får se om jag slutar..

Ox

Natti

Drar mig till sängen nu. Tänkte inte bli något sova ännu dock, får se om jag hittar någon bra filkm att kolla på. Men kommer någ inte bli något bloggande efter det så det här får bli godnatt inlägget.

Sov gott

Ox

Burr

Kom precis in från att varit ute och gett Yoshi mat. Burr va kallt det är... hållet på att frysa fingrarna av mig -.-

Nä, ska plugga i typ tjugo minuter till och sen får det vara någ för idag

Ox

Franska...

Sitter här i tråk landet och pluggar franska. Har prov på tisdag så det är lika bra att börja nu så man inte behöver sitta med allt sista kvällen, då kan det bli slapp i stället om man inte får massa andra saker att göra. Har super tråkigt, kan hälften av glosorna nu efter en halv timme eller vad det har gått så det är bara att hoppas att de andra kommer in lika snabbt.

Ox

?

Var ute hos lilla Yoshi nyss, vet inte om han mår så super bra. Han är ca 9 månader så han är fortfarnade liten och inte så jättetam men han är lite för skygg. I den åldern ska dom ha lärt sig att bli uppburna och bli matade... Sen när man lyfter upp honom piper han till, super gulligt men kanske inte så jättebra. Väl uppe i famnen är han urgulluig och jättesnäll men sen när man börjar närma sig buren hoppar han ur famnen direkt in i buren. Kanske en lite för bekväm bur? Nä, om det inte blir bättre om några dar får man väl ta och ringa någon...

Ox
Det fungerar inte att ladda upp bilder nu - nåt är fel på blogg.se Så får lägga upp bilden senare.

Ox

Tråk -.-

Sitter här och göra inte ett skit. Läste ut min bok för ett tag sen och skrev bok recension, någon som har läst Au pair - Allt eller inget? Den var helt okej, nu var det tredje boken och jag har inte läst någon av de två innan. Så nu blir det lite New Moon läsande. Har läst lite mer en ett kapitel nu, helt okej. Många som jag har pratat med säger att andra boken är dålig, men tycker att den hittills är ganska bra.

Kollar på Judge Judy nu, helt sjukt va folk håller på. Det är hut skumt som helst, att de tror att de kommer få en massa pengar och skit och de andra tror att de kommer undan. Herregud vad folk ska hålla på... -.-

Ox

Bloglovin

Har skaffat bloglovin nu. Vet inte riktigt varför eller hur det går till, bara en kompis som sa att jag skulle skaffa så...

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/547900/isabelleanderssonwebbloggse?claim=hqy7c4mxa2d">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fredag den 13

Fredag idag XD Känns as skönt att det snart är helg. Sitter nu här på morgonkvisten och kollar på Desperate Houswifes får se om jag kanske kan komma ut lite idag. Är så jäkla seg så det finns inte, skulle ha varit matte prov idag men eftersom man fortfarnade inte är helt frisk så blir det hemma idag igen. Känns superkul att komma tillbaka nästa vecka och ha fyra prov under samma vecka.

Måndag: So
Tisdag: Franska
Onsdag/Torsdag/Fredag: Matte/Kemi

Brukar inte alls bry mig så mycket men idag känns det som om allt kan gå fel, så själv tar man det så lugnt man bara kan denna fredag den 13. :o

Ja, vi får väl se om det blir något mer senare idag.

Ox

Godnatt <3 ^^

Tänkte gå och lägga mig nu, har varit sjuk idag igen så som vanligt har det inte hänt skit. Fick ny Desperate Houswives säsong, 2, så sitter och kollar på det nu. Pallar typ inte längre så det blir sängen för mig får väl ta och läsa lite.

Ox + Godnatt

Rökande scouter

Lite bilder från förra scoutmötet.

(Linda - har bilderna på datorn så om du vill se dina bilder säg bara till)

 Vi leker en lek som heter liftaren eller nåt sånt.

 Våran glittrande skylt

 Anna röker på (OBS! det är bara papper)

 Micke kör på stort

Vanessa Hudgens - Sneakernight

Ganska gammal låt, är rätt så trött på den men diggar videon. Speciellt den lilla nörden :P

Ashley - 3 nomineringar för Kids Choice Awards

Miss Tisdale har fått 3 nomineringar inför KCA.

FAVORITE MOVIE
Bedtime Stories
The Dark Knight
High School Musical 3: Senior Year
Iron Man

FAVORITE TV SHOW
Hannah Montana
iCarly
The Suite Life of Zack and Cody
Zoey 101

FAVORITE CARTOON
The Fairly OddParents
Phineas and Ferb
The Simpsons
SpongeBob SquarePants


Kids Choice Award kommer att vara 28 Mars men vet inte om/när det sänds här.


12 Februari

Jennifer Stone

Christina Ricci

11 Januari

GRATTIS TILL!

Jennifer Aniston

Taylor Lautner

Life of Ryan

Helluh!

Sitter nu och kollar på Life of Ryan. Har bara allmänt tråkigt, blev klar med so uppgiften också. Den blev 4 ½ sida så får ta och korta ner den. Det skulle ju trotsallt bara vara en samansättning. Ska fixa lite saker nu, kanske kommer ett till inlägg senare.

Ox

4 Februari - 10 Februari

Sorry... har inte uppdaterat på as länge :P

4 Februari:

Ingen :P

5 Februari:

Cristiano Ronaldo


6 Februari:

Rick Astley Astley performing in Singapore, August 2008

7 Februari:

Ashton Kutcher

8 Februari:

Seth Green

Influensa -.-

Har inte skrvit på super länge, men har pluggat eller legat i sängen med influensan -.-

Onsdag:
Var as seg hela dagen och under hemkunskapen hade jag en hemsk huvudvärk. Pluggade kemi och engelska och höll på med svenskan när jag kom hem. Åt mer eller midre inget till middag... och senare på kvällen blev jag as trött och fick värsta frossan.

Torsdag:
Vaknade med 39 graders feber vilket sög eftersom jag inte kunde gå till skolan då och det var ju kemiprov. Så för göra det någon annan dag. -.- Låg i sängen hela dagen och mådde allmänt dåligt. Åt ingenting.. kunde bara inte få i mig något så som jag mådde.

Fredag:
Sov super dåligt, vaknade med 39 graders feber idag igen... yippie... fick i mig ett glas blåbärssoppan och en halv skorpa idag, bättre än ingenting -.- Låg i sängen större delen av dagen igen.

Lördag:
Sov dåligt igen och hade feber när jag vaknade igen.. suck.. Fick i mig ett halvt glas blåbärssoppa på mogonen och åt middag med famlijen för första gången på ett par dagar, men fick inte i mig mycket alls. Senare på kvällen var det meoldifestivalen. Orkade fasktiskt stanna uppe och kolla på hela alltet, helt otroligt :P

Söndag:
Vaknade i natt av att jag hostade som bara den, fick hälla i mig hostmedicine som smakade fruktansvärt och efter det kunde jag inte soma så låg vaken till fyra eller något sånt. Skulle på konfa träff idag, men som det ser ut nu så blir det inget med det, förresten så har det redan börjat så... Hoppas att jag blir friskt tills på tisdag annars har jag två prov att ta igen -.-


Ox


1 Februari - 3 Februari

1 Feabruari:

Lisa Marie Presley

Lauren Conrad


2 Februari

Carolina Klüft Carolina Klüft


3 Februari

Sean Kingston Sean Kingston performing in 2007.


GRATTIS TILL ALLA! XD


Godmorgon ^^

Godmorgon alla vakna!

Ska snart springa iväg till bussen. Får se om jag får iväg mejlet till Frida innan det... annars får det blir i eftermiddag. Är astrött... -.- Men, men. Nä, nu ska jag ta och fixa det sista.

Ox


Trööt

Så kommer dagens "riktiga" inlägg.

Vaknade as tidigt idag, men självklart somnade man om och vaknade en aning för sent.. hehe.. Sen ringde Frida mitt i hela alltet (haha, gör inget iof) så det blev lite dubbelt upp. ^^ Fett trist eftersom samtalet handlade om att hon var sjuk och inte skulle komma idag.
Dagen har varit helt okej, förrutom att förkylningen börjar komma tillbaka, kännde mig typ febrig runt lunch tid. Men stannade iaf. Behövde vara med på franskan som jag inte varit på sen måndag v.4 (ingen skolk, bara sjuk :P). Iaf - så började hela dagen med en So lektion, vi gjorde ingenting typ. Fick reda på att vi ska lämna in ett uppsatts med en sammanfattning om allt som vi har läst om i det avsnittet vi håller på med nu. Ska ta och göra den någon gång under veckan :P Sen var det kemi, gjorde två hemska labbar som luktade pyton -.- Tyvärr fick vi inte tillbaka proven, vill ha mitt! :@
Lunch - inget speciellt. Fiskpanetter som vanligt -.- Efter lunchen var det spanska, inget man direkt ser fram i mot. Egentligen är det inte själva språket/ämnet som jag inte tycker om, utan det är klassen. Vi är 34 elever - 30 killar och 4 tjejer, inte så kul. Men idag var typ hälften sjuka så spanskan var för en gångs skulle helt okej. Gick igenom en massa viktiga saker för provet och lärde oss en massa saker XD WOW! ^^
Och så var det engelska. På första lektionen gick nästan halva åt att prata prao och få papper och sånt. Sen höll vi på med någon konstig sak som varken jag eller Belle fattat riktigt varför, kommer jag ihåg rätt fattade inte Linda heller, iaf var det rätt flummigt. Andra engelska lektionen var super chill - vår lärare var sjuk så vi fick ha vikarie läraren som är sämre på engelska än vad vi är typ ^^ Det flippade ur ordentligt. Först gjorde vi någon diskussion i grupper som slutade med att bara hälften gjorde uppgiften. Jag, Belle, Simon och Gustaf gjorde mer eller midre ingenting. :P
Bild - ligger efter som bara den -.- Ska typ jobba hemma en del... Men det gick ganska bra iaf... bättre än jag trodde eftersom jag inte är nå vidare när det kommer till bild.. (tror förra skumma bildläraren gjorde nåt fel när ja fick mvg :P haha). Tillslut franska.. segt. Vi skulle typ visa bilder för varandra i grupper och så skulle som andra beskriva bilderna typ. Alltså alla grupper fick ett kuvert med olike bilder på olika saker och sen skulle man göra en bild med dom så skulle som andra säga typ "Nyckeln är i pennskrinet" fast på franska då.

På busshåll platsen sprang vi på Sara, har inte träffat henne på åratal. Väl hemma satte jag mig och skickade iväg ett litet mejl till Elin om vad vi hade gjort på kemin (hoppas att det var till lite hjälp :D) Sen var det plugg -.- Först franska i typ en kvart - tjugo minuter och sen plugg till kemi provet.. När jag kände mig färdig pluggade var det dags att chilla lite. Satt och sappade runt i kanske 5 minuter och sen läsa jag i en halv timme - timme. Men sen var det ju dags för "Made" och sen "My super sweet 16". Ska ta och göra i ordning mig för natten och sen ligga och läsa ett tag.

Har sovmorgon imorgon XD Äntligen något positivt! Kom på en sak idag, hel flummig men, men. Vårt schema är rätt roligt. På måndagar går vi längst, på tisdagar går vi näst längst, på onsdagar går vi näst, näst längst, på torsdagar går vi näst kortast och på fredagar kortast. Det ser ut som värsta trappan på schemat ^^.

Nä, nu får det vara någ.

Ox

Friluftsdags bilder

Här kommer bilderna som jag lovade att lägga upp XD

 Victoria och Moa åker skridskor ^^

 Victoria kör Moa i stol på isen XD

 Belle sätter på sig vantar

 Mina skridskor när jag åker XD

Nä, nu ska jag göra lite andra saker innan jag bloggar om hela dagen

Ox


Frida ^^

Halloj alla svenskar m.m

Sitter nu och tråkar efter att ha fixat middagen som nu bara står och kokar eller är i ugnen (vet inte riktigt). Har haft det fett me kul idag.

Vaknade först runt 10 och åt lite frukost. Resten av familjen har inte varit hemma på hel dagen så för en gångs skull var det ganska tyst. Mamma i Sälen och killarna på fotbolls cup. Någon minut efter att jag vaknat ringde Frida. Hon var då nästan klar... hehe.. men det va ju inte jag. Så jag gick upp och duchade, bäddade sängen och klädde på mig och sånt där, sen ringde jag hem till Frida och efter några minuter kom hon ner.
Vi satt typ och kollade på Buffy och gjorde "knyt-armand". Det jag gjorde först blev aldrig klart eftersom trådarna var för korta så jag började på ett annat som inte blev klart heller, andledning? - tröttnade bara haha. Så nu har jag hur många som helst påbörjade armband som någon dag kommer att bli klara hoppas vi. Efter ett litet tag gick vi upp till Frida. Först hjälpte jag henne med sin blogg design (kolla in den :) http://fridaxfjorton.blogg.se (Frida gjorde det mesta ^^)) Sen spelade vi ett rätt meningslöst spel på hamsetpaj. Det var hur skumt som helst, skulle typ vara någon barnskötare som skulle ta hand om en massa ungar.

Sen vandrade man hem för att fixa middagen som, som sagt står någonstans nu. :P

Ox

Sammanfattning av sista dagen i Januari

Ja, jag vet att det är sönda och februari. Men tänkte sammanfatta dagen som har gått.

Orkar inte börja från skiss så kolla nåt inlägg innan. Men åkte till täbban iaf blev inte alls mycket, eller i stort sätt inget alls XD Det har inte hänt mer än så.. Brownisarna var ät bara - belive it or not lol. Har suttit större delen av kvällen med den nya designen och chattat med alla möjliga. Har också fått gaderoben städad idag. Naaaajs. Snacka om bra jobbat, tur att ingen förrutom jag vet hur det såg ut där inne för några timmar sedan. Ses senare idag! ^^

Ox


RSS 2.0