08:orna tar över fjällen

Det märks när alla stockholmare sticker uppåt norr, det är kaos på vägarna och ännu mer kaos runt skidcentret. Läste på lite andra bloggar idag att det verkar som om de som bor här uppe permament börjar tröttna på oss stockholmare och skickar därför ut plogmaskiner och traktorer som går extra långsamt. Inte så jättetroligt, men vi råkade faktiskt ut för både långsamma traktorer och plogmaskiner och även vissa bilar på vägen upp till Åre idag.
Pratade med en kompis idag som bor här uppe. Jag har aldrig trott att det blir så stor skillnad när stockholmare kommer upp till fjällarna, men tydligen blir det stor skillnad. Jag vet att det är stor skillnad på sommrarna när alla drar till Gotland, men enligt kompisarna här uppe är det ännu värre att ha 08:or i fjällen än på Gotland. Själv märkte jag mer av det när vi var på Gotland förra året än alla dessa år uppe i fjällen. Men, men.

Vi bor hur som helst nästan mitt i backen, men då det är för få p-platser för att räcka till alla lägenheterna så blir det att ta skidbussen när vi drar oss till Duved och Tegefjäll. Imorrn blir det dock Åre-Åre. Så det kommer bli superkul, får se om man träffar på någon. Åre är stort och det brukar inte spela någon roll hur många man känner som ska hit, man hittar ändå aldrig någon.

Har ännu inte lyckats hitta min film, men det kommer. Vi ska väl strosa runt lite i Åre-by imorrn så får se om den kanska finns där.

Hare bra alla uppe i fjällen, nere i alperna, nere i söder och alla er där hemma!

xoxo-

Åre! Here I come!

Är nu färdigpackad och klar. Blir en hemskt jobbig och tidig morgon imorrn då mamma och pappa vill åka så tidigt som möjligt, så det blir väl att sitta i bilen kl. 06.00. :( Ja, det går att sova i bilen, men det är ju långt i från så skönt som att sova i sin egen säng.

Sitter nu och tittar på Disney Channel, någon skum film som inte ens jag känner igen :O Skulle ha suttit och stirrat på This is it, men när vi lämnade datorn hos mormor glömde vi åka förbi filmbutiken :( Men den ska införskaffas på vägen upp imorrn, den är faktiskt grymt bra.

Ska packa ner det sista nu så... byebye

xoxo-


Natti Natti <3

Ska börja dra mig bortåt en meter till sängen och decka ihop. Har varit trött i snart 2 h men håller man på med designen så måste man ju få den klar :) Så vad tycks?

Imorrn blir det att börja packa ganska tidigt och kanske, om jag hinner med det, blir det en liten shopping tur också. Längtar till Åre och skidorna! Det måste ju vara något av det härligaste som finns.

Kort och menigslöst inlägg, men, men.

xoxo-


Hope for Haiti - bättre sent än aldrig

Har länge velat lägga upp den här videon men har inte riktigt haft tekniken för det med datorn och allt. Men nu så! ^^ Älskar verkligen den här, det sticker verkligen till.

Dator = skrot

Sportlov och på söndag bär det av till Åre! Har inte uppdaterat pga att min dator inte har varit som den ska. Jag har kunnat ansluta till internet och logga in på msn och sånt, men själva internet explorer funkar inte. -.- Men har nu lånat mammas dator, så om det är några konstiga bokstäver och tecken där det inte borde vara det beror det på annurlunda tangentbord.
Håller på att byta design nu. Har gjorde header och sånt så ska bara lägga in allt och ändra lite färger på lite olika ställen.

xoxo-


Mikayla Dawn - 13/2 2010

Kanske lite sent men, bättre sent än aldrig.

Förra lördagen, den 13 februari, födde Jennifer Tisdale (skådespelaren och sångerskan Ashley Tisdales storasyster) en liten flicka. Det var nära att det blev ett litet alla hjärtans dags barn men enligt Ashley själv är hon helt underbar iaf. Namnet på denna lilla nykomling är Mikayla Dawn.

Så här twittrade Tisdale under den 13 februari:

Just landed home and rushing to the hospital...my sister is having her baby!!!! She waited for me to get home! Yay!! - 8.11 am

Mikayla Dawn is here!!!!!!! And is the cutest thing I have ever seen! - 1.13 pm


Michael Bublé är min räddning...

Sitter här och stor gråter framför labraporten. Har precis börjat är nästan klar faktiskt. Men mår verkligen asdåligt, tror att jag har feber... Ska skriva klart raporten och sen är det sängen som gäller. Oavsett hur det ligger till imorrn så vill jag inte gå till skolan. Orkar bara inte, visst det är en kort dag men är så trött på allt som skola innehåller. Som rubriken säger Michael Bublé är min enda räddning. Vad skulle jag göra utan denna fatastiska artist.
Lyssna på Haven't met you yet. Den bästa av de bästa.

 


Did you know?

Ska snart äta en liten semla, det var länge sen :P Har inte hänt så mycket idag. Skola och sen hem och skriva på egnelska och so arbeterna.

Visste du att Pearl Harbor attacken kunde ha förhindrats, eller åtminstone minder. Det var faktiskt en kille som raporterade om främmande flygplan som kom mot basen men ingen trodde på honom :O That sucks. Amerika hade även listat ut den japanska koden men pga förseningar kom inte detta fram till Oahu förren efter attacken. Tänk vad världen skulle vara bättre om vi bara litade på varrandra :)

xoxo -

Valentine's Day <3

Har varit dålig uppdatering men eftersom det är sånt problem med min dator har jag inte orkat + att jag var i åre större delen av förra veckan.

Hur som helst sitter jag nu i köket på mammas dator och skriver medans jag lagar våfflor ^^ Var och såg Valentine's Day igår med Malin. Superbra film! Helt underbar. Det bästa var nästan att man kände igen alla ansikten. Varenda en har man någon gång sett tidigare. Skriver mer om filmen senare idag :)

När vi var på väg ut från biografen stötte vi på Siri, som skulle gå och se den efter oss.

Hände inte så mycket med under den dagen. Ska fixa lite i rummet nu och sen kanske iväg och shoppa ^^

xoxo-

RSS 2.0