It's New Years Eve!

Sitter nu pa ett litet internetcafé precis vid Marble Arch i London, dar vart hotel ligger. Ska alldeles strax dra mot Oxford Circus och hitta nat stalle att ata middag pa. Det kommer val att vara fullt overallt, men nagot maste vi ju hitta. Sen blir det att dra ner mot floden for att se forverkerier!
Ha en superbra nyarsafton!!
And one more thing... HAPPY NEW YEAR!

Bye Bye Stockholm

Drar iväg till London nu!! Nyår, musikal och en massa shopping!

I knew it, I knew it... Well, that I didn't know

Alla vet ju att det är samma röster när det är dubbat, alltså att nån i en film är samma röst som nån i en annan. Men aldrig tidigare under mina 17 Kalle Anka på julafton har jag lagt märke till att Askungen och Lady är samma röst :O

Det absolut bästa med julen...

... är när Kalle Anka börjar! Den svenska texten till de svensk talande filmerna och gubben som översätter direkt i filmen medan de orginalspråket pratas i bakgrunden. Kan det bli bättre?

Och så var den sista luckan öppnad

Det är julafton. Det är den 24 december 2010. Det är nu dags att öppna den sista luckan i kalendern. Och nu är den öppnad, liksom strumpans klappar.

Och så var man ett år äldre

Har haft en asbra födelsedag med släkten och en massa gratulationer från vänner! Nu är det bara att invänta morgondagen som blir fylld med släkt, julklappar, julmat och en massa härligheter! Jul helt enkelt!

I can't believe it turned out this way

At first everything was good
We were friends, good friends
But something changed...
In the beginning I liked it, I liked the change
But as time went on I started to dislike it
It made me confused
I didn't know what to do
I didn't know what I felt
And I so did not know what to do with you
I keep on thinking I need to do what's best for me
'Cause in the end I know that my best is also your best
The only problem is that I so don't want to hurt you....


Ease on down the road

Hemma och utmattad efter en hel dag på Rival. Började 10.45 med general rep genom hela dansshowen, då Laisings gjorde The Wiz. Åt lunch på en halvtimme nåt sånt. Sen var det ner i vännernas loge och fixa Karins hår, samt mitt, smink m.m. Sen var det upp och byta kläder och så satte första showen igång. Sen flöt de på. Två shower totalt, varav båda var ca 2 timmar långa. Alla var superduktiga. Längtar till DVD:n kommer och man får se hur det blev ^^ Nu har jag en hemsk huvudverk och hår som står åt alla håll, så nu ska jag sova!
btw, bilder kommer upp under veckan

It's far too mush for me

Jag orkar inte mer
Jag vet inte längre vad jag vill
På ett sätt vill jag bara att allt ska fortsätta, men ett annat känns det så fel
Jag önskar verkligen att du kunde förstå
Att jag slapp säga nåt
Att du bara kunde läsa min tankar, förstå, och sen agera efter dem
Men som alla vet är detta bara en dröm
En dröm om att på något sätt inte känna denna tyngden inom mig
Tyngden som består av oroligheter
Jag vill inte bara bryta kontakten, men ibland undrar jag vad som skulle hända...
Hända om vi bara struntade i allt, glömde, och började om nytt
En annan relation, två andra personerThis dude is making me confused!

Så himla söt han är! Var helt galen i honom fram till episod 7 i Hellcats, och sen dess har jag inte tyckt om honom längre... eller jo djupt inom mig har jag väl de :P Men efter att ha sett den här intervjun är han lugnt favoriten igen! Lyssna bara på vad han säger när frågan handlar om Marti och Savannah! Svårt för er som inte sett serien,  men å andra sidan en lysande anledning till varför ni ska se den! Finns att streama typ överallt ^^

When time isn't enough

När det inte spelar någon roll när du börjar, spelar det inte heller någon roll när du slutar... eller?

Har inte varit så jätteduktig på att uppdatera bloggen, men så blir det ibland. Nu börjar det närma sig terminens slut, lärarna har börjat publicera ut omdömen, har fått alla mina nu utom ett, samhällskunskapen... (Oj, många komman i den meningen). Har även haft två prov i spanska och har ett kommande prov i japanska, har lite panik över det... Egentligen är jag inte alls intresserad av japanskan, men det känns onödigt att bara slänga bort 100 poäng bara så där. Får se hur jag gör sen... fortsätter jag till steg 3 får jag merit i de... men å andra sidan kan jag börja på franskan igen, om den drar igång och då få merit i det. Ja, de är mycket att tänka på. När jag ändå är inne på ämnet meriter så har jag nyss kommit på att jag kommer gå ut med minst 1,5 i merit. Det känns bra alltså!
I veckan har det mest varit plugg, hade glos provet i spanska i går så hela veckan gick åt det språket. Det börjar bli många ord att hålla reda på nu. Trots det tycker jag att det är lättare nu än vad de va i 9:an. Kan bero på att det nu inte finns så mycket mer att lära sig utan att vi bara fördjupar oss i det som vi redan kan. Hur som helst så är det riktigt skönt.
Igår kväll var det Battle of the Bands. Vill bara säga återigen att ni (Linda, Katrin, Bea och Matilda) var asduktiga! Det var riktigt kul och de som uppträdde var verkligen bra. När det var slut stack jag, Petra, Jenny, Niklas, Erik och Anton och åkte pulka på golfbanan! KUL! Haha, hade dock inga varma kläder, fick låna vantar av Petra och that's it. Men vet ni vad, det funkar att åka i jeans också! Var lite kall när jag kom hem sen men, men... Var så värt det!
Imorgon blir det att fira Björn... och mer plugg... Och på tal om det, så måste jag nu plugga!
Sayonara!

Min fredagkväll i 3 bilder


RSS 2.0