Like it! Like it!

Haha! Naajs. Om du kollar under rubriken "Senaste inläggen", vad ser du då? Jo, att de senaste inläggen heter Love it, Love it, Love it och Hate it! Och haha, nu blir det ju Like it! Like it! på det också!
Haha, supertrött :) Godnatt!

Hate it!

Jag hatar den där känslan man har när man kommer hem och in i värmen efter att ha varit ute i kylan och frusit om fötterna. Det bränner så sjukt mycket.

Har inte hänt så mycket kul idag, har varit relativt lugnt. Hade jättelång håltimme så jag, Ellen, Silvia, Miccis, Anna och Felicia stack upp till Mörby och satte oss på Espresso House. Slutaade runt 14 med engelska och sen var det hem. Jag älskar torsdagar! Det är kort dag + att när man kommer hem så kan man streama nytt avsnitt av Hellcats, och nu även Grey's Anatomy innan det har börjat här. Hann dock bara se Hellcats avsnittet för sen bar det iväg upp igen till skolan för utvecklingssamtal. När jag kom hem ännu en gång städades det lite och sen kom Petra! Vi åt middag och planerade inför torsdag och sen stack vi iväg på scouter!
Scouterna var superkul, blev en massa eldning. Men det var galet kallt så frös supermycket på vägen hem, därav den lilla meningen i början. :P

Nuuu, ska det sovas då det gäller att satsa inför fredag! Höhö, undrar vad som händer då? Och Ellen, vad är grejen med att ingen sa något kul idag?! :O

xoxo-

♥Love it, love it, love it! ♥

Älskar serien Hellcats. Som alla andra bra serier finns den inte i Sverige, men den härliga uppfinningen som kallas streaming är ju helt underbar. Haha, så nu varje torsdag är det streama ett nytt avsnitt av detta ^^. Tänkte slänga ut lite trailers. Ska bara hitta dem först, så håll ögonen öppna.
Det kanske verkar som den är jättelöjlig med en massa cheerleaders och allt sånt, men den är jättegullig och bra. Första avsnittet är lite speciellt och lika så andra. Men tredje är såååå bra, gaaalet bra. Helt totalt underbart!

Ska ta och leta reda på trailerna nu :)


JOBB!

GAH! Jag vill ha ett jobb, behöver ett jobb! Framförallt behöver jag pengar! Haha, vem gör inte det. Du vet vad Ellen, jag får inte allt jag vill! Haha!
Nej, men vill ha en iPhone 4 och fick precis reda på att jag aldrig kommer att få en, alltså om jag vill ha en så måste jag köpa den helt själv och hur ska jag ha råd med det? :P Får ungefär hälften av studiebedraget vilket är 500 kr, men om jag bara ska gå på det måste jag vänta i 9 månader och då får jag inte använde några pengar alls.. hur ska det gå? :P


Omg! Måste bara säga att det är sjukt hemskt det som är på 3an nu, Efterlyst. Brukar inte se på det då Grey's Anatomy är samtidigt, men det börjar inte förrens nästa vecka. Hur som helst, en tjej som blir mördad och sen en kille som är försvunnen. Både inte alls gamla och i samma område under samma helg. Läskigt, känner mig glad att jag inte bor i Göteborg nu, skulle inte våg gå ut typ. Stackars sysslingarna. Göteborg som är en sån trevlig stad...

Måste bara testa :P

Strunta i detta inlägg som är totalt onödigt och bara allmänt trist :P


Grait!

Måste bara börja inlägget med lite citat från IS10 ^^

"Så om man har varit i Prag, då kan man säga att man har varit i Tjeckien!" - Elleeen, för x antal veckor sen ^^
"Långsam upphöjning, det måste vara backe" - Haha, Ellen igen ^^

Vi sitter i svenska rummet. Läraren ropar upp Adde. Alla babblar om att han har slutat och jadajada. En i klassen säger att han bytt klass. August protesterar och säger NEJ samtidigt som läraren ropar upp hans namn.

Jag vet inte så kul, det var roligare när alla hade lite humörsvängningar och man var där :P


I alla fall, dagen. Började 8.10 med japanska då vi typ vek fiskar av papper :O kanske lägger upp nån liten bild senare. Sen var det matte prov, det gick åt helvete. Som tur var så var man inte den enda som tyckte det gick svindåligt, hela klassen kom ut från klassrummet och såg allmänt förvirrad/besvikna ut :P
På spanskan satt vi i ett special klassrum då vi alla hade värsta coola hörlurar grejen på oss och så fick vi prata med en random person från klassen. Askul :P. Seeeen, hände det väldigt mycket på en och samma gång. Under lunchen får vi reda på att historia läraren är sjuk så, yay vi har ingen lektion så slutar runt 14. Sen såklart så går en person i klassen och frågar om det verkligen är så vilket leder till att programledaren hoppar in som vikarie så vi har lektion. Klassen blir allmänt arg och allt som hör till. När vi sen blir släpta efter några minuter från svenskan för att gå och skriva på våra arbeten tänkte nästan alla sticka i alla fall, men nej. Då har denna samma person gått till programledaren och frågat om vi kunde ha lektion nu. Så istället för att alla skulle sticka hem hade vi historia i 20 minuter.
Det slutade väl ändå helt okej. Slutade runt 14 istället för runt 14.30. Men ändå. Haha! Tror nog inte att han kommer att gå och fråga samma frågan någon gång igen. Stackarn ^^

Ska ta och städa lite och sen kanske streama lite härliga tv-serier. :)

xoxo-

28-09-10

Det är superkallt ute nu. Solen skiner och himlen är blå, men temperaturen ligger runt 10 :O
Sitter och pluggar matte nu och ska snart sticka ut ett litet tag. Har inte hänt mycket speciellt idag, det gamla vanliga liksom.
Måste dra iväg nu, det blev en kortis men jag återkommer :)


Oj!

Tjena vad jag är trött kände jag nu. Det blir till att se klart på Idol, de fem minuter som är kvar (tror ja :P) och sen blir det sängen! Ska ta och läsa så man blir lite pömsig. Det blir upp halv 7 imorrn :P

xoxo-

27 September -10

- Jag kommer få IG på den här lektionen - Miss Ellen Hellgren under mattelekionen imorse :P
Sitter och tittar på Idol! Just nu sitter juryn och trycker ner på Jonathan som sjöng as bra, tyckte det var supergulligt men nä :P
Idag har det varit allmänt flummigt. Hade japanska första lektionen, och det är ju bara allämnt flum. Speciellt med de som är i gruppen. Sen var det matte, och som ni kan läsa i den absolut första meningen i detta inlägg så var det lite allmänt skumt. Ellen var på ett härligt humör där hon sa skumma saker och slogs ^^ Efter att jag och Micaela själva hade pratat med matteläraren eftersom Ellen sprang iväg så var det spanska. Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde, eller jo vi pratade om helgen. Sen var det lunch och strax inpå det svenska. Inte kul, men vi fick springa fritt i skolan och sätta oss någon stans och jobba med arbetet som ska vara klart någon gång. Kan väl säga att alla arbetade i en kvart och satt sen och pratade om helt random saker. T.ex var Vallentuna ligger, varför det bara är killar i skvaller tidningar (i alla fall tills man bläddrar fyra sidor), iPhones, helgen m.m. En helt vanlig timme i bibloteket alltså. Sen var det sista lektionen och idrott. Haha, jag och Ellen ägde på att orientera, i alla fall tills vi inte fick ihop det. Kartan borde varit så där, men det ville inte naturen. Så när vi skulle ta 3:an, 4:an, 2:an och 1:an gick de inge bra. Meeen, vi hittade alla, nästan alla, alla förrutom 1:an som var helt physko och bara gömde sig.

Nu ska jag fortsätta titta på fylla i Explorius grejen, detta kan komma att ta en evighet. Det är hela 13 papper som ska fyllas i och skrivas i och signeras och allt sånt.

xoxo-


Nu är det höst

Hösten är verkligen här nu. Det är kallt ute och det blåser som bara den. Var ute för sisådät två timmar sen och frös sjukt mycket efter bara några minuter. Nästa gång jag går ut blir det mössa och dunjacka på!
Igår blev det en lugn dag, var jätteskönt att inte ha något planera och bara ta dagen som den kommer. Satt och jobbade lite på ett skolarbete och sen kom Petra för att hämta en film och stannade lite och snackade.
Idag har det blivit lite plugg och tv-spel med bordern. Funderade på att gå ut och fota lite men det är inget roligt väder så tror jag tar och läser ut boken jag har hållt på med i hur länge som helst, måste blir klar nån gång :P


"Hästen dansar med kon"

Oj vad jag är trött och arg, men det vill jag inte skriva om. Eller i alla fall vill jag inte publicera det då det bara skulle bli en massa ord utan betydelse. Men hur som helst, fram till att jag kom hem från Carro har denna dagen var underbar.

Började skolan tio över åtta med Samhälle. Det var en intressnat lektion vi inte gjorde nåt på. Dagens moment kommer under denna lektion då läraren skulle förklara hur valsystemet fungerade och ingen fattade nåt. Egentligen är det kanske inte så krongligt men sättet som han valde att formulera det på var lite för avancerat så där runt halv 9 en fredag morgon.
Sen var det historia, då vi inte gjorde nåt. Lärarn var inte där så vi fick en uppgift som gick på nån minut och sen stack jag, Ellen, Miccan, Silvia, Felicia och Anna upp till biblan och tog ett av studierummen och satt där och flummade lite. Hade med mig kameran idag också och den kan man ha kul med.
Kl.10 hade jag SYO/SYV - tid. Pratade om USA och om hur jag ska söka studieuppbehåll och hur skolan ska ställas sig till allt. Var tydligen den första för skolåret som hade frågat det och eftersom det blir ny skolreform nu så blir det lite speciellt för oss som ska åka utomlands. Så nu ska hon ta upp det på ett möte med rektor och alla lärarna, det blir intressant att höra sen, eller nåt.
Efter min och Ellen långa hål som gick relativt fort ändå var det spanska, först förhör som var superlätt och sen stenciler.

Efter att vi slutat stack jag hem, sov lite, var så otroligt trött. Sen var det upp till mörby för att träffa Petra och sen sprang vi, bokstavligt, in till stan. Eftersom att hon hade dans halv 5 och vi åkte från mörby runt kvart-tio i 4 och vi skulle in och köpa present var det bara att skynda. Slutade med att vi sprang till automaten, självklart var den närmaste den med längst kö så stack till en annan, Petra tog ut pengar gav till mig och sprang iväg till dansen medan jag sprang iväg till Body Shop och sen H&M. Blev i present en dush gel, body lotion och sån där tvätt/dusch svamp grej och en kjol från H&M till moi.
Sen var det bara att springa hem, missade såklart bussen, så blev sen. Kommer hem och då ska jag duscha, tvätta håret, måla naglarna, sminka om mig, byta om, slå in presenten och ta mig till Carro på en timme. No way! Måste ändå säga att jag var ganska skicklig som hann med allt på en timme och 20 minuter. Men gud vad jag stressade, och vad trött man blir av sånt.

Kom till Carro och hade jättetrevligt. Men, det som händer hos Carro, stannar hos Carro! Kan säga att vi pratade, snackade (:P), åt middag (supergott!), fotade och spelade charader. Bland annat fick jag en charad mening då jag skulle förklara "Hästen dansar med kon", det gick förvånansvärt bra. Som sagt superkul!
På vägen hem träffade vi på Katrin, Adam, Jacke, Winge och nån mer som jag inte kände :P Frida gick ganska snart, själv stannade jag kanske tio minuter men sen kände jag att jag borde sticka hem eftersom jag hade för mig att pappa skulle komma hem sent och lillbrodern var själv hemma.

Så nu sitter jag här hemma och försöker få över alla bilderna från kameran och så småningom lägga upp dem på facebook. Men tror nog att jag går och lägger mig så fort de har laddat över, är alldeles för trött för det här, ögonen tåras av att kolla på skärmen.
Imorrn blir det kanske filmkväll på kvällen och kanske lite shopping under dan. Söndag blir det väl plugga på antar jag.. kanske inte hela dock men säkert en stor del.

Nu har jag varit ducktig och skrivit ett ordentligt inlägg, det var länge sen.

xoxo-

Snaart..

Snart så drar det iväg upp till mörby för att träffa Petar och sen blir det en kortis i stan och sen vidare till Carro på födelsedags fest! Det kommer bli superkul! Nä, nu måste jag se till så att jag har med mig allt och sen dra iväg till bussen ^^

xoxo-

Morrn'

Oj, va jag inte har uppdaterat på länge. Har haft så många prov och allt i veckan så har inte orkat. :P Men nu kommer det väl igång igen. Igår var det skolans dag, det blev superlyckat! Idag följer kameran med i skolan också, så nu Miccan blir det fina bilder upp på fejjan ^^

xoxo-

Ett snabbt hej!

Blir en snabbis nu. Helt vanlig dag idag, idrott sista lektionen och spelade fotboll, AWESOME! Annars, har det inte hänt mycket alls. Har prov i kultur och idéhistoria imorrn så måste plugga gärnet :( Är väl egentigen den enda planen för kvällen, och så kommer det väl troligtvis att förbli :P

Man måste ju...

Sitter och kollar på valvakan nu.. man måste ju göra det. Det kanske är det sista valet jag är med om, haha man vet ju aldrig ;) Nä men det gäller att hänga med, då kan man vara aktiv under samhällskunskapen, som jag nu kom på att vi inte har förens på torsdag... aja. Nej men jag tycker det här är superkul, spännande! Är lite orolig för Sverige Demokraterna alltså, tycker det är lite läskigt att de är på väg in i riksdagen... hmm... Aja, det är inte över än, oj och nu sa dom att det skulle hålla på till halv 2, haha aldrig att jag kommer stanna upp till det :P
Cya.


Haha Bäst!

... and 22 other friends

Visste du att?

...plugga inte är kul :P Sitter och pluggar antiken nu, det är ju intressant... Har ingen energi överhuvudtaget... Är så seg, så fort jag börjar läsa i boken blev jag helt galet trött och kände inte för att göra något alls.
Sen måste jag tydligen skriva en uppsats om en utställning på armémuset på svenska med några japanska ord, och när skulle jag ha hunnit åka dit? :S Lärarn är superskum :P


PARLAMENTET!

Haha! Guuuud, va kul! Älskar valdebatten, så himla kuuul!

"Jag har namnsdag snart"

Kom på en massa roliga och totally random saker som folk i min närhet har sagt, lite så där när det kanske inte borde. :P

"Jag har namnsdag snart!" - Micaela under en lektion. Hela klassen var knäpptyst och Micaela satt med iphone lurarna i :P

"Jag har ingen bror, han bor i Luleå" - En kille i min brors klass under deras klassresa, var inte där men har hört det.

"Nej, de är hemma hos Simon" - Victor när vi frågade om han hade röstat, idag.

"Hon miljöpartistern ser ut som min spanjor" - Petra under partidebatten igår (kommer inte ihåg om det var precis så men ändå :P)

"Jag röstade på Centern för att han var så söt" - Karro!

"Jag tror nog att jag kommer rösta på KD, han var så söt, satt där och log och så." - Micaela :P


Det kommer nog att komma lite fler då och då :P


It's Friday ;)

Tänk att det på riktigt är fredag. Den här veckan har gått så otroligt fort, hängde knappt med.
Hade skolval idag, var väl inte så speciellt. Man fick gå in i ett rum och ta en lapp och vika ihop, and that's it. Lyckades tillsammans med Ellen idag också klara av en timme och 50 minuters hål utan att någonsin inte ha något att göra. Måste säga att det inte alls hände mycket under dagen annars. När jag slutat var det upp till Mörby och sen in till stan, och herre jössen vad jag frös när jag väntade på bussen, fick vänta i 20 minuter ute i kylan. Antar att jag kunde gå in också, men det var ändå ganska skönt att sitta där ute. På väg hem var de förbi mammas jobb för att skriva ut en massa papper (13 sidor) som ska in till Explorius för High School programmet. Får se hur det går.
Nu är det filmkväll, mys pys. Kanske hör av mig lite senare ;)

xoxo-


Är vi blåa eller är vi blåa?

Hade partidebatt idag i skolan. Det var riktigt kul, ännu härligare var det när hela skolan började applodera efter att det första blå partiet hade sagt sitt ^^ Är Danderyds kommun blå eller vad? Nej, men det var väl lite överdrivet men helt ärligt så var det intressant.
Måste dra mig ner med ögonen i historia boken nu.


140910

Nä, idag blir det inget långt inlägg. Sitter och pluggar kultur och idéhistoria, har bestämt mig för att få MVG! på första provet i gymnasiet, det ska sitta som smäcken! ;) Var så fruktansvärt arg när jag kom hem idag och tror att Ellen kan ha en aning om varför och Anna vet absolut varför XD stackarn fick lyssna på mig hela vägen hem ^^ Helt ärligt, hur neggo kan 20 pers vara? Har inte hänt något speciellt idag alls så ska inte hålla på att skriva om min lilla dag. Nu ska jag avsluta pluggandet och sen är jag så redo att sova. 

xoxo-


Vampyrer, Harry Potter och Tv-spel

Efter mitt långa inlägg om gymnasiet och allt insåg jag att jag måste skriva ett dagens också. Från börjar tänkte jag bara skriva lite kort om mina tankar och sen gå vidare på dagen, men som man kan se på förra inlägget blev det inte så kort ^^
Idag har det i alla fall varit måndag om någon har missat det (eller ja, det är måndag fortfarande :P) Började tidigt med japanska och sen matte, sen lite spanska och så lunch. Efter lunchen skulle vi har svenska men det blev en härlig liten IT-kunskap tillsammans med ISN och nån Sp tror ja. Det var trevlans då man fick ha en liten lektion med Petruz igen (observera det coola z:at) Sen hade vi världens rast då vi satt och hängde i kafeterian hela klassen, var av några satt och va asociala med sina iPhones och vi andra disskuterade vampyr böcker, harry potter och tv-spel :P Sista lektionen var idrott i regnet, men istället för att vara ute på gräsplan i regnet var vi ute i skogen i regnet. Hade inga större problem med det då jag faktiskt föredrar skogen, i alla fall när det är ljust :P Väl i skogen skulle vi springa först ett varv tillsammans, sen ett själva få tid på det och sen springa igen på samma tid, eller så nära som möjligt :P
Sen var det iväg hem i ösregnet, väl hemma blev det en dush och sen en snabb städning innan jag fick ta och guida Madde hit. Efter mycket om och men och många virringar kom denna människa fram och det blev en lite trevlig pratstund men mycket snack och lite verkstad, inte för att vi skulle ha gjort något speciellt :P Så det var trevlans, det var ju ett tag sedan.

Men nu är det alldeles strax MTV's VMA! XD blir säkert en hel del update under den också, om jag pallar hålla mig vaken, me har ju faktiskt hela 25 minuters sovmorgon imorrn ^^

VMA syns på MTV kl. 22.00 idag

xoxo-


Eller är det något man bara säger för att skrämmas?

Har gjort ny design på bloggen, igen... Det brukar bli så när jag har lite tid över som jag har just nu. Visst är det skönt men jag har absolut inga läxor eller prov eller någoting och det känns lite lame. Jag menar jag kommer från en skola där de allra flestade satsade rejält och tempot var högt och alla satsade alltid på högsta betyg, vilket visst kunde vara lite små jobbigt ibland, men på något sätt blev det ett tempo då man alltid hade något att göra och man fick in en studietecknik. Men som det är nu så kommer jag hem på dagarna och sätter mig och kollar facebook, kollar på tv, läser, ringer kompisar m.m i stället för att få in det här att direkt när man kommer hem sätter sig med läxorna. Haha, det här låter säkert jättekonstigt och som om jag är värsta pluggisen men någon där ute måste ju hålla med. Inte är det lätt inte. Kommer ihåg hur det var större delen av högstadiet då det var hem och plugga nästan varje dag. Vi hade franska ord till varje torsdag, spanska till varje fredag (i alla fall var det meningen att vi skulle ha det), so prov i mellanåt och någon sån där svenska grej att göra, kanske inte läxa varje gång men vi skulle ju alltid hålla igång läsningen och skirva bokrecensioner och sånt. Okej, vi har bara gått i gymnasiet i knappt en månad, men det borde ju komma igång. Har seriöst funderat på det här ett bra tag nu och tror helt ärligt att folk gör det här med att börja gymnasiet mycket större än vad det egentligen är. Det är självklart alltid olika från skolor till skolor, t.ex har jag hört att Viktor Rydberg har kommit igång och även Marina Läroverket, som är de skolor som ligger närmast där jag bor.
Jag kommer aldrig att glömma hur alla lärare som vuxna pratade om att när man kommer upp på gymnasiet så måste man kämpa för att hänga med, men här kämpas det ingenting. Och de jag har pratat med som går i 2:an coh 3:an nu säger också att det, i alla fall och speciellt i 1:an, var jättelugnt. De jag har pratat med går alla något form av sam program och de som går natur säger att det är så tufft att folk hoppar av och byter linje. Men ska det verkligen vara sådan stor skillnad på två olika linjer. Man är ju inte dummare för att man väljer sam. Man väljer det man är intresserad av.
En annan sak jag har funderat över är hur stor skillnad det kan vara på elever från olika kommuner. I min klass är vi väldigt blandade och man märker hur de olika kommunerna utspelar sig inom de olika ämnerna. Men även inom skolorna. Vi är några stycken i min klass som kommer från två olika skolor i Danderyd, och man märker verkligen speciellt inom språken typ engelska och spanska att vi är bättre, kanske låter fel att säga så men det märks. Det är som om man ligger ett steg före. Och det är desutom bara jag från min gamla skola i klassen som läste engelska inrktning de andra har läst sam eller natur. Men är det verkligen så stor skillnad? Det finns faktiskt de i klassen som tycker det är jättemycket att vi ska ha ett litet mini spanska förhör på fredag och sen prov i historia om en vecka, öh det är normalt. Det kunde ju hända att man hade två prov och tre läxförhör på en vecka.
Det känns nästan som om lärarna är rädda om oss och vill skydda oss från en massa plugg. Så istället för att köra på under lektionerna med genomgånger och sånt som kan vara bra att kunna och sen ge oss övningar eller nåt att göra hemma går de igenom snabbt vad det handlar om och sen får vi övningar vi ska göra. Och för att göra klart dessa måste vi alltid fråga läraren vad vi ska göra eftersom vi inte riktigt har gått igenom hur man för och varför.

Så helt ärligt, överskattas allt det här med att börja gymnasiet? Är det verkligen så speciellt? Eller är det något man bara säger för att skrämmas?


Då var det dags igen...

Kände att det inte har blivit särkilt många inlägg i helgen, men har inte haft tid/minnet :P Kan säga kort att jag har spenderat den med lite gamla kompisar, shoppat med mamma, vart på brunch med halva släkten och pluggat.
Men nu är helgen och även veckan slut och en (inte så) härlig måndag kommer så småning om. Så nu blir det att gå och lägga sig för imorgon väntar en ny spännande dag (eller inte :P)

xoxo-


P.S designen kan vara lite små skum pga att jag håller på och fixar om den totalt :P


Veckans blogg - vinnaren!



Vinnaren av "Veckans blogg" denna gång är:

Klicka här för att komma till vinnarens blogg eller klicka på bilden!


Håll utkik efter nästa tävling!

xoxo-

VECKANS BLOGG! SISTA CHANSEN!



Anmäl dig via en kommentar ;)


Ush och fy, tårarna bara rinner

Såg nyss klart Dear John och gud vad jag grät. Den var så otroligt bra men också så otroligt sorglig. Sen måste man ju applodera för tajmingen att det WTC attacken är med i filmen och det är 9 års dag sedan attacken idag.
En till sak, den svenska flaggan syns i flera sekunder i filmen också.
Men nu blir det till nästa film och sen får vi se.
Men helt ärligt, Dear John - 500000000/5 stjärnor totalt :P

xoxo-

Filmkväll

Det blir ännu en liten filmkväll ikväll. Än så länge är det dessa två filmer som ska ses/ses på just nu ^^

 Dear John   The Last Song


Veckans blogg!



Glöm inte att anmäla dig till veckans blogg. Det är bara att skriva en kommentar, vinnaren dras under söndagen.

9 år...

Idag är det 11 septemer, 9/11... Jag kan inte förstå att det har gått nio år sedan Word Trade Center kollapsade.

Det var på morgon timmarna, runt 9, när alla var på väg till sina arbeten som American Airlines Flight 11 krashade in i det norra tornet av World Trade Center. Drygt en kvart senare flög United Airlines Flight 175 in i det södra tornet.
Runt halv 10 flyger American Airlines Flight 77 över Washington DC och in i Pentagons fasad.
Först runt kl 10 kollapsar det södra tornet, kort därefter kommer ett samtal in om att United Airlines Flight 93 har krashad på ett fält i Pennsylvania. Runt en halvtimme senare kollapsar det norra tornet.
Efter en hel dag kollapsar World Trade Center 7 efter de skador byggnaden hade fått när tvillingtornen kollapsat.
Fyra plan kapades, 2996 dog och hela världen skakades.


Kom på att nästa år är det 10 år sedan och då är jag i USA, hur kommer det att bli? När jag var i USA 2008 såg Ground Zero fruktansvärt ut med ett enormt hål, som ett vakum i södra delen av Manhattan. Nu har jag dock sett att det börjar byggas upp och kommer snart att vara färdig. Ser framimot att se framgångarna när jag kommer till New York i sommar.

R.I.P <3


Haha, näää, kanske inte...

Gjorde ett test på SvD om vilket parti man är och blev vänsterpartist, yeah right :P Tror inte de va. Så här stod jag tydligen enligt det testet.

V: 47,1 %
MP: 45%
Fi: 35,7 %
C: 34,2 %
SD: 33,5 %
S: 24,2 %
FP: 23,5 %
KD: 22,1 %
M: 17,1 %
PP: 6,4 %

Vad hände?!

Vad hände egentligen med alla lärarna i första och andra Harry Potter filmen? T.ex den där lilla dvärgen i första filmen som lär dem att sväva saker, eller vad man ska säga :P Och hon som "lär" dem att flyga? De bara försvinner :O


Ett katastrofalt genrep leder till en fantastisk premiär

Herrejösses vilken dag, allt som kan hända har väl mer eller mindre hänt :P Vaknade av mobilen som pep, skulle ha träffat några kompisar i dag efter skolan och fira en av dem som fyllde år för en vecka sen, men det lilla födelsedagsbarnet vaknade sjäv med feber, så det blev det inget av. Kom till skolan och försökte skriva ut en bild hundra gånger innan jag lyckades :P
Sen gick väl skoldagen på, ännu fler personer slutar nu i vår klass, och det kommer till lite nya sisådär var tredje dag :P Hade programråd för första gången, hände inget alls typ. Dagen gick på och sen var det hål mellan historian och engelskan, och vad hände då? Självklart när vi satt där och spelade kort så ringer brandlarmet, hela cafeterian suggade djuuupt. Så det var lite segt att behöva gå ut i kylan och stå där... Men solen kom fram och vi fick gå tillbaka. På engelskan skulle vi sett en pjäs som några fd elever hade satt upp, men då huvudpersonen (aka en tjej som gick i klassen föruts brorsa :P) aldrig kom blev det istället en massa prat. Fick sluta tjugo minuter tidigare.
När jag kom hem var det bara att sätta sig och kolla upp / göra klart historia läxorna och köra lite spanska glosor. Sen blev det lite Beverly Hills och Hellcats (LOOOOOVE it ;) )
Nu ska jag hjälpa brodern med läxorna och sen är det väl lagom att dra iväg på scouter ^^

xoxo-


Lööv it ^^


Vem är detta?

Hittade lite bilder på lite kändisar från när de var små (eller i alla fall mindre :P)  Kan du gissa vem? ^^

Här är stjärnornas skolkatalog   Här är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalogHär är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalogHär är stjärnornas skolkatalog Här är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalog Här är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalog

Här är stjärnornas skolkatalog  Här är stjärnornas skolkatalog Här är stjärnornas skolkatalog


080910

Orkar inte skriva så mycket nu men det har varit en vanlig dag, igen... Efter schooooolen var det dans som gick helt okej, men fan va snabbl låten e :P Kom hem gjorde läxan pratade med lite folk och nu sitter jag här med inpackning i håret och är snart redo för sänge och en god natt sömn.
Kommer nog inte skriva något mer idag, så sov gott <3

xoxo-


070910

Blir ett lite snabbt inlägg nu och sen måste jag plugga lite, hehe... glömde totalt bort det :P
Vanlig skoldag idag. Fick dock gå igenom hela dagen med en extremt tryckade huvudvärk... men hade redovisning sista lektionen så kunde ju inte gå hem :( Men, redovisningen gick väl bra, vi hade absolut den längsta i klassen ^^ (ve inte om det är bra eller dåligt :P)
Mer har väl inte hänt idag. Det var Idol nyss, har aldrig riktigt följd det, men nu är det dags, första gången som jag ser säsongspremiären ^^ Hann med en ny design också.
Nu måste jag dock stänga av datorn och plugga ite så jag snart kan gå och lägga mig.

xoxo-


IDOL!

Om två minuter börjar Idol! Fan va skoj!! ^^


060910

Jag har verkligen ingen fanatsi just nu när det gäller att komma på rubriker....
Alltså, man blir ju galen på det vädret som vi har just nu. Imorse var det så fruktansvärt kallt, gick till skolan i varma UGG's och typ vinter kläder. Sen sådär vid kl. 1 så blev det varmt på vägen hem höll man ju på att dö av värmeslag :P
Det var en helt vanlig skoldag. Hade japanska först, alltså alla i gruppen är helt galet intresserade av Japan alla läser manga och allt. Jag vet knappt nånting om landet. :S Sen var det matte och jag och Ellen jobbade på som vanligt, är verkligen glad över att jag för en gångs skull förstår det vi gör. Hela 9:an var det mer eller mindre så att jag bara gjorde alla talen, hade ingen aning om vad jag gjorde och det slutade med att jag hade fel på hälften av talen och det gick inge vidare på proven. Så nu när jag äntligen förstår saker och ting är jag otroligt glad och lugn, sen kommer ju själva matten aldrig att vara särkilt kul men ändå. Sen var det dags för spanska, lika kul varje gång har vi där. Min klass, internationell sam tillsammans med natur natur och matte spets. Haha, det är lite små kul. Började kolla i den random boken vi har som är rektangulär, alltså sidorna är längre än höjden av boken, altså typ tvärtom än vad det brukar vara. Efter spanskan var det lunch, det är ett intressant ämne vill jag säga XD Och så var det dags för svenskan, som även den var väldigt intressant. När vi satt utanför klassrummet och väntade på läraren (som är en av våra klassföreståndare aka mentor) och så kommer vår andra klassföreståndare istället. Och hejsan hoppsan vi ska ha klassråd och sen ska vi ha svenska med henne (som btw är italienska lärare) eftersom den ordinära läraren var sjuk. Så vi valde vilka som skulle vara "klassråds representanter" till programrådet, det blev jag och Gustaf/v(?). Blev så glad när jag blev ^^ Sen skulle vi egentligen läsa några sidor i boken, men då läraren sa åt oss att gå vart vi ville och läsa så spårade det ur och alla gick och gjorde något helt annat :P Så hade hål i typ 2 timmer och 15 minuter och sen var det dags för idrott. Spelade tennis i värmen! :P
När jag hade slutat träffade jag Petra och sen drog vi hem till mig. Väl här hemma stekte vi lite amerikanska plättar <3 och snackade lite allmänt om det galna helgen, kan dra det i ett annat inlägg :P Sen satte vi oss också och arbetade lite med planeringen inför mötet vi ska hålla i, som är om typ en månad, men det gillas XD

xoxo-


Anmäl dig till veckans blogg! Vinnare dras i slutet av nästa vecka via random.org. Anmäl dig genom att lämna en kommentar med "jag är med."

Depp!

Nu är det höst. Det är alldeles mörkt ute och det är kallt. Trist! Det blir UGGs idag!

xoxo-


050910

Så var helgen slut, ännu en gång. Har haft superont i halsen hela dagen så det blev ingen segling för mig i eftermiddags :(
Nu blir det att sova ut så man klarar av en måndag från 8.10 till 15.40.

xoxo-


Anmäl dig till veckans blogg! Vinnare dras i slutet av nästa vecka via random.org. Anmäl dig genom att lämna en kommentar med "jag är med."

Profilbild byte

Herregud vad folk har ändrat sin profil bild på facebook! Just nu står det att 18 av mina vänner har bytt bild + att jag också har gjort det :P Haha, va e grejen? :P

Anmäl dig till veckans blogg! Vinnare dras i slutet av nästa vecka via random.org. Anmäl dig genom att lämna en kommentar med "jag är med."

Kanske inte nej...

Bläddrade lite bland kanalerna på tv:n när jag vaknade och stannade till med en liten chock på femman. Gissa vad som gick där? Wizards of Waverly Place, på svenska! Fine, att det är dubbat när det går på Disney Channel, men när det är dubbat och går på femman börjar man undra lite. Trodde liksom hela grejen med Disney Channel var att alla programmen är dubbade. Men tydligen är det fler kanaler som har tagit upp detta. Och en sak till, vad gör en Disney Channel serie som Waverly där?! :O



Anmäl dig till veckans blogg! Vinnare dras i slutet av nästa vecka via random.org. Anmäl dig genom att lämna en kommentar med "jag är med."

Ska vara helt ärlig

Jag har sen denna kille kom in i rampljuset inte tyckt om honom alls, har mer eller mindre hatat honom. Men nu släpper han ett album med två grymma låtar! Och vem är det jag pratar om? Darn, ofc :P Total älskar Michrophone och Lovekiller ^^

 - Microphone



 - Lovekiller

Anmäl dig till veckans blogg! Vinnare dras i slutet av nästa vecka via random.org. Anmäl dig genom att lämna en kommentar med "jag är med."

Tisdale x2 på 6:an ;)

Gissa vad det är på 6:an just nu? Bring it on: In it to win it, med ingen mindre än Jennifer Tisdale i en av rollerna. Lyckades just hoppa in i filmen när de spelar Ashley Tisdales He said she said. Nä, nu ska jag glo lite på denna film, var säkert ett år om inte mer sen jag såg den sist :P

xoxo-



Anmäl dig till veckans blogg! Vinnare dras i slutet av nästa vecka via random.org. Anmäl dig genom att lämna en kommentar med "jag är med."

Tävla!

Kör en liten veckans blogg nu igen! Så anmäl er nu så dras det en vinnare i slutet av nästa vecka! ^^ Vinnaren utsetts som vanligt av random.org

För att vara med är det bara att skriva en kommentar om att du är med och sen är du med! XD

xoxo-

Vad är bäst egentligen?

Vad föredrar du när det kommer till bloggar?

Många kategorier eller få?
Mörk design eller ljus?
Personligt eller allmänt?
Mycket bilder eller lite?
Långa inlägg eller korta?


Haha.. va fan!

En liten 12-årig kille, som släpade på en
tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick
in på horhuset i den lilla byn. Han sa till
bordellmamman:
- Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte härifrån förrän jag har fått
det jag vill ha! Bordellmamman, som struntade i
alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en
liten stund, men sa sedan:
OK då, välj ut en av mina flickor.
Han frågade:
- Har någon av dem någon sjukdom?
Bordellmamman svarade naturligtvis Nej, men
pojken påpekade:
- Det snackas om att alla som varit med Lisa har
blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det
är henne jag vill ha! Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så
fick han som han ville Han gick in till Lisa,
släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han
betalade och var på väg mot ytterdörren, när
bordellmamman frågade:
- Varför valde du den enda av mina flickor som
bär på en smittsam sjukdom? Han svarade, om än
lite motvilligt:
- Jo, ikväll när jag kommer hem så skall mina
föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma
med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig,
för hon gillar små pojkar, så jag kommer att
smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa
hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får
han samma sjukdom. När han kommer hem igen så
kommer han att spänna på morsan, och i morgon
knullar hon som vanligt med brevbäraren.
- Och det är DEN jäveln jag vill åt, för det var
HAN som körde över min groda

Hmm...

Sitter och kollar på avsnitt från första säsongen av The Hills och började fundera över vad låten heter. Den där som är i början av varje avsnitt med allas namn och allt :P Någon som vet? ^^

xoxo-


Det är dags för FREDAGSMYS!

Tar just nu en liten paus från städandet. Måste fixa klart i mitt rum, damsuga i köket, göra två pajer och sen byta kläder tills klockan e halv 7... hehe... jo men det går. :P Sen blir det tjejmiddag!! Nä, nu måste jag fixa klart!

xoxo-


Nothing to say...

Kom nyss hem från scouterna. Va ett okej möte. Känner inte alls för att skriva det jag känner just nu och eftersom jag verkligen inte har något annat att skriva blir detta ett kort inlägg som slutar med ett god natt.

xoxo.

Så trött!

Jag är så otrolilgt trött just nu. Ligger i sängen och kollade nyss på Beverly Hills <3 Har varit den längsta dagen på hela veckan, trots att den tidsmässigt är näst kortas. Allt har gått så långsamt... Har inte hänt mycket alls så nu ska jag ta och kolla lite på spanska uppgiften igen. Sen är det scouter!!!!!

xoxo-


01-09-10

Ligger nu i sängen och är allmänt utmattad, hur trött som helst och har total glömt att läsa läxan vi har till imorgon. Får ta och göra det snabbt nu eller nåt.
Hade i alla fall studiedag idag, skönt att vila ut. I några timmar kollade jag på film med John i källarn och sen var det nästan direkt iväg till Karin och sen till musikalen.
Imorgon är det bara att gå upp när klockan ringer och hasa iväg till skolan sisådär halv 8, men, men.
Blev ett ganska trist inlägg som inte kommer bli roligare heller, nu ska ja ta och läsa igenom läxan och sen ska det sovas.
God natt!

xoxo-


Första gången någonsin... :(

Hade första musikallektionen för terminen ikväll, jag tycker inte om gruppen alls. Tyckte mycket, mycket bättre om min förra gruppen. Det var så mycket bättre samhållning och allt. I den här nya är alla superbarnsliga. AAAAAAH! Vad jag blir galen! Och sen måste jag ju vänta till om ett år för att gå på audition för specialen där större delen av förra gruppen är nu (bara för att jag hade skolavslutning då...). Och då är det ju ingen idé för den sommarn åker jag till USA, så jag kommer gå i en trist grupp utan mina kära musikalkompanjorer i minst en termin. Jag tååål bara inte såna barnsliga personer som är i gruppen nu. De enda normala är väl typ jag, Karin och en tjej till som aldrig dansat på institutet tidigare.
Nä, ska ta och köra igenom dansen igen nu.

xoxo-


RSS 2.0