New York <3 (Del 1)Look Alikes!

Är dessa kända ansikten verkligen så lika?


 Wow! Likast av dem alla, right?


Vårens skor

Jag måste skaffa nya vår/sommar skor! Så under lovet blir det ut och shoppa skor, pappa kommer flippa ur ^^

Sko punkten - 149:-
Sko punkten - 199:-
 Skopunkten - 199:- (älskar dessa!! ^^)

När bollen trillar ner, kommer den upp igen då?

När första säsongen av Grey's Anatomy gick på kanal 5 bev det bara bättre och bättre, vad som än hände blev det nästa bara bättre och bättre. Sen kom den onsdagen förra året då den femte säsongen sändes. Vad hände sen? Allt gick bara nerför. Och varför då? Här kommer listan, från början till slutet.
1. Näst sista avsnittet i femte säsongen slutade med att Geroge anmälde sig till armén, och Izzie blev bara sämre av cancern
2. Sista avsnittet, både George och Izzie är mer eller mindre döda och i början av sjätte överlever Izzie, men dock inte George.
3. Sen kom alla dessa Mercy West personer (ugh!)
4. Nu har både Izzie och George försvunnit och kommer inte tillbaka + att bara fler och fler Mercy West ppl kommer till.
5. Och nu då? Ja nu ska Demi Lovato vara med som gäst i programmet! OMG! Det går bara nedför :'(

Så här twittrade Demi om detta spektakel som kommer förstöra min onsdag om (förhoppningsvis) ett bra tag!
  dålig upplösning -.-

 


Jag trodde jag visste allt tills jag såg detta :O

Helt ärligt, jag har följt Grey's Anatomy sen det började, jag har alla säsongerna på DVD och har sett alla hundra gånger! Jag trodde jag visste allt om programmet, allt om vad som har och ska hända och även allt om skådespelarna i denna underbara serie. Men en sak visste jag absolut inte och som kom som en chock nu.
Efter att ha kollat på runt på posh24 hittade jag en artikel om TR Knight (George, som tyvärr inte längre medverkar i serien :'''( *snyft*) och att han ville ha barn och jada, jada, jada. Sen såg jag på bilderna, "wow han står och posar med en kille, vem e de?". Fortsatte läsa artikeln och BANG! jag får reda på att sötaste killen i hela serien är gay! WHOT! Han av alla människor i hela världe, han av alla i hela serien. WHY?!

Från posh24:
We were so sad when T.R. Knight left Grey's Anatomy last season and we haven't really heard anything from him since, so we were excited to see him on the Ellen Degeneres show last night! T.R. had some big news to share too! He says that he has been so inspired by his Grey's Anatomy friends Katherine Heigl and Ellen Pompeo's new babies that he wants one too! He tells about how he has wanted to be a father for so long and Katherine adopting her little girl from Korea has just reinforced this for him. We wonder if T.R. will adopt with his boyfriend Mark Cornelson and when will it happen! So exciting!
The last song

Ny film som verkar as bra med bl.a Miley Cyrus. The last song hade premiär i Hollywood igår kväll och kommer tyvärr inte som det ser ut nu visas på svenska biografer -.- Därimot får vi väl hoppas den kommer på DVD senare.
Trailer:

En förgyllning av dagen

Nu är det Ghost Whisper! Men har sett ett avsnitt som gör allt bättre men efter de har jag inte sett så jag vill se dem!!! XD

Fredag, dags för helg!

Ska snart sticka iväg till bussen för några timmars skola. Så jaoo... Måste gå nu eftersom klockan var lite mer än jag trodde.

xoxo-

Godnatt alla söta

Så var våffeldagen slut för iår och där med även Elins födelsedag :) Håller på att somna nu i sängen med datorn i knät, inte bra :P Så ska ringa mamma säga åt henne att fixa Yoshi och sen blir det att sova för mig. Har inge läxor eller något till imorrn så ^^ Efter skolan imorrn blir det täby med Robin om inget ändras och sen på lördag blir det först att fira pappa och sen hem till Elin. Söndag kommer spenderas med Malin och/eller Matilda, vet inte riktigt än ^^

Godnatt - xoxo

25-03-10

Sitter och glor på tv nu, är ensam hemma med bror min och eftersom jag bytte om och tvättade håret innan jag gick ut till yoshi måste jag säga det till föräldrarna när de kommer hem så att någon av dem kan göra det :P
Har egentligen absolut inget att skriva om.. men jao...
Idag har jag klarat mig igenom längsta dagen i veckan, congratz till mig! Hade en specell mentortimme idag igen... andra torsdagen irad (för min del tre för vissa andra). Det är superkul att vara med en annan grupp men filmen vi kollar på är väldigt speciell, hehe, har inte lyssnat särkilt mycket men det handlar typ om att sätta upp mål och jada, jada, jada. Vi hade cafe på franskan, eller vi satt typ och åt baguetter med olika ostar på i 15 minuter och sen va det back to the books :(
Fick springa till bussen sen, inte bra för min hals som typ är uppsvullen, men jag hann och kom bara 15 minuter sent till musikalen och inte 20 som jag brukar... sluter liksom 10 minuter innan musikalen börjar och då ska jag på tio minuter ta mina saker från skåpet (1-2 min), ta mig ner till busstaionen (3-5 min) ta bussen som antingen går 22 över eller 32 till täby (ca 10 min), från bussen till danslokalen (ca 10 min) och sen ner från entren till dansstudion (bara några sekunder ^^). Sen beror det ganska mycket på vilka skor man har, vilket väder det är, hur mycket saker man har med sig och hur mycket snö det är ute :)
Kom hem och fick köpa våffel ingredienser på vägen, så var inte hemma förrens runt halv 7... segt... Btw, vet ni om en sak. Kl tjugo i tolv på torsdags kvällar finns ingenting att kolla på, på tv:n -.-

Morgondagen?
Lektioner från 9.20 till 12.00 då det är dags för Operation Dagsverket möte, förhoppningsvis tar det sån tid att jag inte behövde gå på resten utav den sista lektionen.
Sen ska jag troligtvis till täby med Robin, med Elins sweet sixteen på lördag måste presenter fixas ;)
Ska efter det träffa mamma kanske och fixa nåt till pappa som fyller år på lördag.
Och när jag ändå håller på så kommer alla födelsedagar på en rad här ;)
25 Mars (idag för de lite sega där ute) - Elin blir 16!!!
26 Mars - Frida blir även hon 16!! ^^
27 Mars - Far min bir äldra XD
28 Mars - Andreas blir 16 bast!

Det är säkert en massa mer men, men.

BTW DON'T FORGET TO KILL ALL THE LIGHTS ON SATURDAY - IT'S TIME FOR 2010'S EARTH HOUR! - även annan el ska stängas av :)

xoxo


+ För Windows Messenger

 Dålig bild, men det inringade är as bra windows funktioner som man kan lyssna på radio från hela världen och kolla på tv från hela världen. Jag kan lyssna på amerikanska radiostaionerna Radio Disney och DEFJAY t.ex! XD OMG och kan kolla på Fox ;) Isn't that GREAT!?

Två roller samma röst

Satt och kollade på Harry Potter och hemligheternas kammare, har bara den på VHS så för att kunna se den med engelskt tal måste jag spela över hela den översatta filmen och då såg jag på efter texterna att det är samma person som har Wesley tvillingarnas röster. De är väl lite skumt.


Inlämningar, fransmännen, prov, nationella, prov, prov

Ja, som rubriken säger (om man läser mellan raderna) så har jag haft det lagom stressigt på sistone och har därför inte haft tid att blogga något :( Men nu så!

För att ta igen tiden på ett litet inlägg:
- Efter lovet var det två inlämningar som skulle in, en i historia och en i idrott.
- Sen kom fransoserna. Min fransyska var verkigen jättegullig men efter en vecka blev det lite små jobbigt då de är så otroligt väluppfostrade och inte är vana vid att göra saker på kvällarna + att de är exremt "kompis-kåta" som var ett ord vi svenskar använde väldigt ofta. Min ville t.ex bara vara med en tjej i åttan och hennes fransos, men jag hade aldrig träffat den tjejen förrut. Sen ville hon ena dagen vara med Elsa och hennes fransos och andra dan ville hon inte alls det. Men ja,ja. Sen var det ju vissa hon vägrade vara med t.ex. Amandas. Men vissa gånger var hon tvungen. Jag fattar inte varför nästan alla betedde sig så här. När de är hos oss får de väl anpassa sig efter vad vi vill göra och burkar göra och sen när vi är i Paris får de bestämma. Min franyska som inte har några nära kompisar i klassen kommer ju bara vara med andra, vilket betyder att jag bara kommer får vara med hennes kompisar och inte med mina svenska kompisar, eller kanske inte med några svenskar alls. :( Men det var iaf en kul vecka, inte lika kul som spanien men de va snälla.
- Hade historia prov under tiden de var här också så ja... men det gick faktiskt bra. Hoppas jag, har inte fått något resultat längre, men det kändes bra.
- Har haft två nationella, hör och läs i engelska. Lätta båda två, yay!
- Prov i franska igår, skit svårt! Alla satt kvar till efter ordinarie lektionstid var slut. Det var det svåraste prov jag någonsin har gjort. Det var så sjukt svårt + att jag skulle kunna en massa verb som jag inte hade sett på målbeskrivningen. Men, men. Har haft MVG på allt i franska hittils så går det dåligt på det här provet är det bara att satsa allt jag har på allt det andra under resten av terminen.
- Hade prov idag också i kemi. Det var också lätt! Första kemiprovet som jag kanske kan få MVG på. Men som vanigt blev jag sjuk inför kemi provet. Förra året kunde jag allt som stod i boken och allt på alla papper och allt på målbeskrivningen, jag kunde allt. Men sen så vaknade jag på morgonen med 39 graders feber och infuensas -.- Igår kunde jag allt också och så vaknade jag idag med feber, bara 38 grader men ändå. Så jag var hemma de två lektioner innan kemin och såg till att vara där till provet.

Nä, nu ska jag skicka min skriv grej till lite personer och se vad de tycker. Ska vara med i en skriv tävling, skrev under ca en dag och har i drygt en månag redigerat och bollat med andra. Så jag hoppas att det blir bra, + att om jag sänker mig ett litet stepp i svenska så jag ligger och väger mellan VG och MVG så kommer väl storyn att ge ett litet + så jag får behålla mitt älskade MVG!

xoxo-

Grey's Anatomy <3<3<3<3

Så var Grey's igång igen! Yippie, äntligen något man kan se fram imot varje onsdag! ^^ Men gud vilket jobbigt avsnitt det var, hatar alla dessa Mercy West personer även fast det bara var två som var med så ändå! Och Alex och Lexie??? What?? Längtar tills det att Izzie kommer tillbaka, då blir det bättre, I hope :P


Gammal bild, men orkar inte leta reda på någon från säsongen som går nu.


NASA: "Kortare dagar och förskjuten jordaxel"

What!? Efter jordbävningen i Chile har enligt en forskare på Nasa beräknat att jordaxeln är förskjuten och att dygnet har kortats ner. Dock är skillnades på dygnet inte särkilt stor, 1,26 miljondels sekunder är skillnaden. Jordskorpan har efter skalvet tydligen kommit närmare jordens centrum vilket har gjort att rotationen går fortare.
Ingenting är dock verifierat, en undersökning slutade 18.00 ikväll och efter ca en vecka ska informationen vara klar. Vill du läsa mer så klicka.


Desperate Housewives -

¤Så var första avsnittet av den nya säsongen avslutad. Asbra!
Var det någon som hängde med i slutet? Varför "drömmde" Lynette bara om ena barnet och inte båda? Det var väl tvillingar, right? Och var det den skadade eller den andra som överlevde? Vad hände med Angie och familj? De bara försvann så där.Den efterlängtade veckan är entligen här!

Första dagen i backarna i Åre är nu slut, första dagen i mars är nu slut och även första dagen i den efterlängtade premiärveckan här!

Har åkt skidor från 9.00 till 16.30 idag, superskönt! Det var hur fint som helst i början, morgonen och förmiddagen, sen blev det mer is och stora snöhögar i backen :( Träffade igen i backen men efter bara några minuter nere på torget hade jag träffat Amalia och några minuter senare familjen Fallgren. På vägen tillbaka till lägenheten träffade jag på Anna. Så nu är det bara x antal till som behövs att träffa på innan mna har träffat alla... Never gonna happen :P

Om en vecka och en dag kommer fransoserna. Hoppas att det går bra.

AGH! Imorrn börjar Desperate Housewives igen! I övermorrn börjar GRAY'S ANATOMY!!! YAY! Vilken vecka! Juste det är premiär för Cougar Town imorrn också ^^

Ska sätta mig och plugga lite nu och sen blir det väl sängen. :)

xoxo-


 Cougar Town - Tisdag 21.55

 Desperate Housewives - Tisdag 21.00GREY'S ANATOMY - ONSDAG 21.00!

RSS 2.0