It's not easy when...

Har börjat många inlägg så, men kommer nu inte på vad jag ska skriva sen så det får bli så.

Har inte varit så superbäst på att uppdatera, men det har dels inte hänt något och dels inte riktigt funnits tid. Bara snabbis vad som hänt sen sist. 
Lördag: I stort sätt inget, tog det lugnt. Försökte ta igen några timmars sömn. Match runt lunch... segt.
Söndag: Upp för att dusha och packa ihop, sen drog det av mot Täby C med Karin. Lunch i Täbban och sen vidare till Tibble för att fixa hår och ha mic-rep. Sen blev det kläder och smink precis innan showen började. Gick inge bra alls. Första showen, jätteosäker på dansen. Andra showen, bättre för mig men tydligen så var det nåns sko som flög av :O det blir att spana efter på DVD:n sen. 
Måndag: Gick hem efter spanska förhöret, behövde plugga igen så mycket. 
Tisdag: Matte nationella A del 2. Gick inge bra den heller. Tror inte jag kommer kunna få varken MVG eller VG... segt det med. 
Onsdag (idag): Tre japanska prov (under samma lektion -.-), sen hål från 9.30 till 13.00... Spenderades med samhällsplugg samt häng med Petra, Josephine och lite folk från ISN. Supermys. Två betygssamtal blev av idag med. Svenska och Historia, MVG i båda. Sjukt lycklig!! Efter skolan var slut stack jag och Anna hem till mig. Målade hennes naglar.
Imorrn: Sovmorgon till 11. Klagar inte alls, dock skulle jag hellre vilja börja tidigare och sluta tidigare, men, men. 

OMG! Glöm inte checka in bilden i förra inlägget! Dreggelvarning! :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0