Min helg... var faktiskt helt okej

I fredags var det som sagt våffelmys hos mig.

I lördags (alltså igår) var jag hemma och "pluggade", blev inte så mycket av det. Gjorde lite annat skoj med. På kvällen drog jag hem till en av mina många täbyvänner, Lizzziie!!, och såg på film. Supermys som vanligt! Jag, John, Leo, Anna och Lizzie åt lite våfflor, tittade på en av de skummaste filmerna jag någonsin sett (Alien vs Zombies (elr nåt sånt) och sen även början av Pirates of the Carribean (de andra såg väl klart hela tror jag, men fick skjuss hem och då var det lite tidigare som gällde). 

I dag var jag hos Josephine på våffelbrunch med en massa fina tjejer! Blev lite små jobbigt när jag vaknade och insåg att väckarklockan (som ställs efter sattelit) och väggklockan inte stämde överens och då insåg att, omg! det är sommartid, så fick snabba på lite. Trots det hann jag med allt! Träffade först Anna på bussen upp till Mörby där vi senare mötte Silvia, skulle mött Micaela och Ellen där med men... ja, de missade bussen. Sen bar det av mot Enebyberg och Jossan! Spenderade en hel del tid med att stå och grilla/steka/göra/fixa våfflor med Petra! "Du smörar under så oljar jag över", smart taktik där Petra. 
När jag kom hem hade jag en fruktansvärd huvudvärk, så två Panodil och en "powernap" i en kvart och sen var det fram med historia böckerna. Måste verkligen plugga en massa imorrn. Kom på att jag har en liten fin håltimme i samband med lunchen så blir nog lite plugg där... Vi kan väl hoppas i alla fall. 

Nu ska jag packa väskan inför imorrn och se till så jag har allt klart. I mina tankar är det = sova längre på morgonen = smart! 

Kom ihåg lapp till mig själv:
Kulturellt
Ekonomiskt
Politiskt
Socialt


Tillägg: Det var väldans vad våfflor det blev i helgen! :O

Kommentarer
Postat av: josefine

2011-03-28 @ 15:59:23
URL: http://lifetimeexperience.blogg.se/
Postat av: josefine

SV: Nejdå snön är underbar! vår för mig är när jag kan vara ute med skoter grilla och pimpla :D

Fast kan tänka mig att det är ganska slaskigt och så i stockholm nu :/

Annars vill jag ha snö iaf fram till 1:a maj helgen :D

2011-03-28 @ 16:00:52
URL: http://lifetimeexperience.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0