Burlesque

Är det någon som har sett Burlesque?

Jag vill verkligen se den, har hört att den ska vara grymt bra! Trots att den har gått ett tag nu och alla mer eller mindre vet allt om den sökte jag runt lite om vad den handlar om och så.

Burlesuqe handlar om Ali (Christina Aguilera) som jobbar på en bar men vill göra något helt annat. Hon bestämmer sig för att åka till Los Angeles och skaffar sig en lägenhet där. I sitt letande av ett nytt jobb hamnar hon en kväll utanför klubben "Burlesque". Inne i klubben möts hon av en dröm, på scen står tjejer i glamorösa scenkläder och sjunger och dansar. Hon vill verkligen jobba på klubben och får jobbet som servetris eftersom Tess (Cher) säger att de inte behöver fler folk på scen. Men när det äntligen dyker upp en audition går Ali dit och sätter alla dansnummer perfekt vilket leder till att Tess sätter Ali som en av bakgrundsdansarna, till att börja med.
En kväll får en av "huvudtjejerna", Nikki (Kristen Bell), får i sig lite för mycket alkohol bestämmer sig Tess för att slänga ut henne och dra upp Ali på scen. Nikki blir avundsjuk och förstör nummret när hon drar ur sladden till mikrofonen som avslöjar att alla mimar. När ridån på beodran av Tess dras ner bestämmer sig Ali att det är hennes tur att visa vad hon kan.
Tess och alla de andra blir imponerade och Ali får äntligen stå på scen och sjunga.

Extra bra blir det då underbara "Dr. McSteamy" aka Eric Dane är med i filmen!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Du, han är inte med så jäääättemycket :(

En som däremot är med är min babe, Cam Gigandet. Så EXTREMT sexig i den filmen!!

2011-02-25 @ 00:17:53
URL: http://hellgrens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0