Sista januaridagen 2010

Har tillbringat dagen hemma idag. Inte gjort mycket alls, bara tagit det lugnt och fryst till is. Det är sjukt kallt i mitt rum av någon anledning.

Igår så var jag, Petra, Karin, Robin och Danne nere på Edsviken och fotades för barncancerfonden. Det var askul! Stackars Danne blev attackerad av snö, bara några gånger. När vi var klara åkte vi hem till mig och spelade Just Dance på Wii och lite olika SingStars på PS2.

 

Jävla teknik jävel!

Fy fan vad jag hatar allt som har med teknik att göra, alltså dels ämnet men också alla dessa tekniska jävla saker som finns i överallt. Inte ett skit fungerar, allt är bara helt cp och vill itne fungera. Har typ ingen röst för jag har skriket så otroligt mycket över att min idiot dvd in vill fungerar i min idiot tv som är helt dum i huvudet. Sen är det ju inte en jävel som fattar nåt här hemma. Har försökt förklara för de tröga personerna att det inte spelar nån roll om ja kan kolla där uppe det är de att inte någon av mina jävla saker fungerar. Är sjukt nära på att slänge ut TV:n genom fönstret. Va fan ska jag med den till när jag typ bara kollar på dvd i den och brorsan tog dvdspelare som funkar i min tv, eller ja fine det är hans men ändå han har ju ps2an att kolla på. Men nope, han ska ha sin spelare för att det är hans, dryga unge.

Återigen till min dator, nu har den bara avinstallerat spotify och vägrar att installera om det. Hur dum kan en liten dator vara? Helt ärligt, finns det något jobbigare? Så alla där ute som sitter med datorer som ni tycker är asgammla och jobbiga. Klaga fan inte för min är bara 2 år och är helt jävla otroligt dum! :@

 

Ursäkta språket, men behövde verkligen skriva av mig innan jag gör något annat. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0