DAMP! :@

Helt ärligt, jag fattar inte min dator! Nu sitter jag på den stationära nere i källaren, den där supergammla. Typ den stilen så att den inte tillverkas längre! Min dator är ju helt cp! Den funkar inte till ett öre. Det går inte att komma in på nytt inlägg. Och den datorn jag är på nu är ju inte mycket bättre. Den är as seg, tangetbordet är helt anurlunda än från det jag har på laptopen och så går inte stolen att höja så ja sitter as långt ner och då är det omöjligt att skriva -.- DAMP! Det blir ju inte bättre av att hela min teknik raport har försvunnit och vår raklam inte går att öpnna upp i redigerings programmet :@ Jag fattar inte att allt går så otroligt dåligt just nu.
Alltså jag lämnade in min dator under sommarlovet för att den behövde en ny fläkt. Vi lämnade in den hos On Off för det var där den var köpt. Men de idioterna bara förstörde den och gjorde den helt jävla cp! Jag har inte kunnat ladda över bilder helt normalt, kunnat använde internet normalt eller kunnat göra något normalt. Jag fan tycker bättre om den tiden då datonr stängde av sig efter 15 minuter men allt ändå fungerde. JAG HATAR JÄVLA ON OFF! Va fan skulle de hålla på med min dator för, hur jävla svårt är det att byta en fläkt, det kunde säkert min granne ha gjort me den var borta under sommarn och jag ville få det gjort innan skolan börjar! FY FAN VA JÄVLA MENINGSLÖST! Så om din dator är helt galen och du behöver lämna in den, LÄMNA DEN INTE TILL ON OFF! VAd du än gör! De kommer bara ladde in nåt galet programm på datorn och typ förstöra den!

USH VA ARG JA BLIR! Jag vill bara gå och sova eftersom jag börjar bli förkyld, men här sitter jag nere i källaren helt ensam i mörkret och skriver på en gammal dator som är 7 gånger så gammal som min dator och galet knasig men som ändå funkar bättre än min egen! Vad är det här för skit!?

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0