Aj mitt ben :(

Så har skolveckan börjat.. igen. Hade första kemi lektionen för terminen idag, det var inte så mycket som jag fattade utav det, men efter lite teamwork och frågor till läraren så fattade jag, lite, kanske, vissa saker :P Mitt ben är sjukt skumt, sträckte mig typ igår när vi var ute och åkte skridskor.

Ska iväg till tibble på öppet hus snart, hoppas att det går bra.

ÅNGEST!
Jag fattar inte de som typ Amanda som redan har bestämt vart de vill gå! Ohh, vad jag avgudar dessa personer :P Jag har ingen aning! Eller jo, lite har jag ju bestämt. Har några olika förslag på vart jag ska gå.

DAGY - Int. Sam
DAGY - Int. Sam/Natur
Marina Läroverket - Marinbiologi
Jensen - Sam
Tibble - Språk
Rudbeck - Sam/Språk

Men hur ska man välja? Det vore skönt att ha det som en kompis där det viktigaste är att man inte ska behöva åka i 1 ½ h för att komma till skolan och då väljer den närmaste. Jag bor liksom 15 min in till stan med tunnelbana. Väljer man närmaste så blir det ju DAGY. Men väljer jag det så har jag trampat runt i samma område sen jag var 2.
Jag har ingen aning, man vill ju komma bort och börja om på nytt. Men samtidigt är det lite jobbigt att gå i en skola då folk kommer från alla möjliga håll.
Men, men.

Ska sticka snart, så hare!

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0