Horoskop v.11

Stenbocken 
KÄRLEK Förändringar i din kärlek kan komma nu. Du kan bli ledsen, du kan bli glad. Vilket vet du bäst själv, men var diskret och utsätt inte den kärlek du vill ha kvar för irritation.
ARBETE/HÄLSA Ditt härligt positiva sätt kan nog betyda att någon kommer med ett fint erbjudande om ett annat arbete till dig. Du är frisk, men kan känna dig trött. Du har dock god kondition.
EKONOMI Nu verkar din ekonomi kunna komma i fin balans. Med spel ska du kunna vinna pengar så sköna, vågar du pröva din lycka? Gör du det så kan det vara du som jublar.
Lyckotal: 6, 14, 22, 30, 31, 32, 40
Bästa lyckotal: 22

Vattumannen
KÄRLEK Ägna dig mycket åt det som gäller dig själv och skäm bort dig med en present, det är du värd. Var dock diskret med kärlek och se dig själv som det raraste i veckan.
ARBETE/HÄLSA Du borde vara mer uppskattad i arbetet än vad som tycks vara fallet. Varför framför du inte dina åsikter litet mera direkt? Du har en härlig livskraft så hälsan är av bästa sort.
EKONOMI Det kan vara genom en annons du läser som du får chans till att sälja en pryl som någon annan söker. Du kan även ha lyckan att träffa rätt i spel och få en vinst.
Lyckotal: 3, 5, 9, 23, 26, 30, 45
Bästa lyckotal: 23

Fiskarna
KÄRLEK Nu kan det vara så att du får ett förtroende uppdrag som gäller ämnet kärlek. Man vill att du ska medla och du bör lyckas. Du finner så lätt lösningar och får en trevlig vecka.
ARBETE/HÄLSA Här är det bra som det är med ditt arbete och när det gäller den här veckan så ska du nog vara nöjd som du har det. Vila och slappa så känner du dig helnöjd.
EKONOMI Visst klarar du dig med din ekonomi, men var i alla fall försiktig. Vinner du i spel, så måste du ha verkligt stor tur. Din ekonomi mår bäst av att få vila från utgifter.
Lyckotal: 3, 18, 25, 27, 42, 43, 49
Bästa lyckotal: 25

Väduren
KÄRLEK Du ska ha det verkligt gott med din kärlek och det finns inte plats för något dystert. Här tyder allt på romantisk lycka och vänskapen till vänner verkar även den bra.
ARBETE/HÄLSA Du arbetar så flitigt, men ändå så finns det tydligen någon som anser att du kan nå bättre resultat. Var vaksam på omgivningen. Din hälsa ska klara sig på en lagom bra nivå.
EKONOMI Inkomster kan komma till dig genom något som har med böcker och tryck, eller television att göra. Du verkar bli lyckligt rik. Här kan det vara värt att pröva ett spel på hästar.
Lyckotal: 6, 9, 27, 28, 39, 43, 47
Bästa lyckotal: 9

Oxen
KÄRLEK Någon kan här i veckan förklara dig sin kärlek. Du verkar bli omtumlad av detta frieri som tycks rart menat, du avgör själv. Kärleken är på frammarsch i ditt tecken.
ARBETE/HÄLSA Har du ledighet att ta ut så kan det vara en passande vecka för att upptäcka nya platser. Du hör till dem som nu kan få stor lycka om du gör en resa. Hälsan ska vara god.
EKONOMI Tänk dig noggrant för nu innan du gör dina inköp. Veckan tycks bli kostsam och vill du spela så vinner du nog inte mycket. Bäst är att inte spela alls.
Lyckotal: 8, 11, 27, 28, 31, 34, 39
Bästa lyckotal: 34

Tvillingarna
KÄRLEK Det kan vara så att du nu tycker att det romantiska kunde vara mera intensivt och rart. Troligen så blir det dock mer av rutiner i kärlek, men trots allt så är det rart.
ARBETE/HÄLSA Du klarar det mesta och får nog höra att du är en tillgång. Ditt hjälpsamma sätt sprider glädje på arbetet. Hälsokost och promenader ger dig en uppbyggande, fin styrka.
EKONOMI Nu kan du komma att göra en förändring i din bostad och det kan betyda att du får en bättre ekonomi. Lotto kan ge vinst i veckan så att pröva ett spel kan vara rätt.
Lyckotal: 4, 15, 19, 23, 26, 30, 31
Bästa lyckotal: 31

Kräftan
KÄRLEK Du kan nu få en invit i kärlek, men inte behöver du besvara den, men gläd dig över att vara just medelpunkten för intresset. Kärleksfull och glad det är du.
ARBETE/HÄLSA Ibland är det bara så att man tycker att det verkar tröttsamt att komma iväg på arbetet, så kan det vara nu, men det tycks ändå tryggt. Du kan känna dig trött men frisk är du.
EKONOMI Du är så noggrann med din ekonomi, men trots detta så kan du nu ha en brist på pengar. Spelvinst verkar inte heller aktuell. Ta det lugnt, vila och spar dina pengar.
Lyckotal: 18, 20, 28, 37, 39, 40, 48
Bästa lyckotal: 39

Lejonet
KÄRLEK Visst är det romantik som kommer till dig nu. Här kan du också göra trivsamma nya bekantskaper och du bör få det trivsamt rart. Kärleken är nu din bästa vän.
ARBETE/HÄLSA Någon vill ge dig en ny chans i arbetet, det har med ett extra tillfälligt jobb att göra, men det verkar vara bra. Du bör vara sund och frisk. Blir du bjuden på fest så gå.
EKONOMI Möjligheter att göra fina och förmånliga inköp kan komma nu. Det är rätt att handla då du nu bör ha en period med tur. Men den lyckan gäller inte för spel så var sparsam.
Lyckotal: 2, 9, 19, 24, 33, 39, 47
Bästa lyckotal: 39

Jungfrun
KÄRLEK Din tillvaro är harmonisk och behaglig denna vecka. Duka till fest i veckan, så njuter dina gäster av din sköna miljö. Du är en sann vän och kärleken verkar bli rar.
ARBETE/HÄLSA Man ändrar en del på din arbetsplats nu och det kan tyda på investeringar som skapar en ljus framtid. Arbete ska vara tryggt för dig och din hälsa ska vara bra.
EKONOMI Du kan nu få chans till extra fina inkomster, det verkar bra för dig. Vinner du i ett spel nu så är det nog bara småpengar. Bäst är att låta bli spel.
Lyckotal: 12, 20, 24, 35, 38, 39, 44
Bästa lyckotal: 35

Vågen
KÄRLEK Hemma har du det bäst och i kärlek ska du vara diskret och handla försiktigt. Här verkar romantiken ganska så svag. Ta det lugnt och vila.
ARBETE/HÄLSA Arbetar du med sjuka människor nu i veckan så verkar det ge dig lyckat resultat. Du är en duktig vän som utstrålar sundhet. Din hälsa ska vara sund och frisk.
EKONOMI Det måste bara vara trevligt att få besöka dig och ditt vackra hem. Din ekonomi bör vara bra och nu kan du vinna i spel. Med ett spel på hästar kan du nu bli rik.
Lyckotal: 6, 7, 9, 28, 37, 39, 40
Bästa lyckotal: 6

Skorpionen
KÄRLEK Romantiken kunde vara rarare för dig kan du komma att tycka nu. Det är nog inte din bästa vecka för framgång i kärlek så ta det lugnt och vila dig från kärlek.
ARBETE/HÄLSA Nu verkar det litet enformigt och tungrott med ditt arbete. Dock säger stjärnorna att det går bra för dig och du bör vara frisk. Så trots rutin så har du trygghet i arbetet.
EKONOMI Det kan vara i något med garner som du kan investera nu. Just något som du gör själv tycks vara det rätta nu, även ekonomiskt. Men med spel ska du helst avstå.
Lyckotal: 18, 22, 28, 29, 31, 39, 49
Bästa lyckotal: 22

Skytten
KÄRLEK Nu blir det nog inte den romantik som du skulle vilja ha. Så unna dig en gåva, att trösta dig med, det är du säkert värd. I kärlek ska du vara avhållsam och försiktig.
ARBETE/HÄLSA Sysslar du med affärer så är du nog veckans vinnare. Du bör ha en fin känsla för var du har din kund ekonomiskt. Andra finner dig trivsam att arbeta tillsammans med. Sund är du.
EKONOMI Du bör nog vara försiktig med inköp nu i veckan. Kan du låta bli att investera i kapitalvaror nu så är det bra. Spel ger inte mycket i vinst så du bör avstå från spel.
Lyckotal: 3, 15, 20, 25, 34, 35, 47
Bästa lyckotal: 25

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0