Publik-fajt!

Världens tre populäraste film-serier är Harry Potter, High School Musical och Twiligt. Nu värkar det vara en publik fajt mellan dom tre filmerna. Regissören för Harry Potter filmerna tycker att Kenny (HSM regissör) kör på alldeles för mycket amerikansk high school stil och tycker att regissören för Twilight plockar upp skådisar han redan har använt (trots att det bara är en -.-). Regissörerna för Twilight och New Moon (de är ju två olika :P) tycker att Harry Potter filmerna börjar bli för gammla och att världen är redo för något nytt + att skådisarna uppför sig alldeles för dåligt (hehe.. ehm.. ingen koll på kristen???) och High School Musical har även det gått för långt och tycker att det är alldeles för mycket överdrivelse i dom tre exiserande filmerna. Medans Hp och Twilight regisörrerna har många saker att säga ser det ut som om Kenny inte har en aning om vad som händer. När han fått frågan i en intervju hade han inte något att säga förrutom: "Va?". Nu är det "slagsmål" om vilken film-serie som får mest publik.

Nån kanal i USA hade gått runt och frågat folk i NY vad dom tyckte och en av dom tillfrågade hade svarat: "Harry Potter är alldeles för gammalt, det har hållit på för länge och tagit för lång tid" En annan hade sagt: "Twilight är som en kopia av en massa olika tv-sreier och andra filmer!" Har försökt hitta vad någon har sagt om HSM men har inte hittat något, kommer troligtvis återkomma.

Min åsikt: Hp är för gammalt. Twilight, har jag själv inte sätt -.- men har läst boken och tycker den är riktigt bra. Själv älskar jag ju HSM så... Men jag tror absolut att Hp kommer förlora stort.

Ett annat poäng som Hp förlorar är att Ashley, Vanessa och Zac (HSM) är kompisar med Taylor och Robert (Twilight)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0