Publik-fajt!

Världens tre populäraste film-serier är Harry Potter, High School Musical och Twiligt. Nu värkar det vara en publik fajt mellan dom tre filmerna. Regissören för Harry Potter filmerna tycker att Kenny (HSM regissör) kör på alldeles för mycket amerikansk high school stil och tycker att regissören för Twilight plockar upp skådisar han redan har använt (trots att det bara är en -.-). Regissörerna för Twilight och New Moon (de är ju två olika :P) tycker att Harry Potter filmerna börjar bli för gammla och att världen är redo för något nytt + att skådisarna uppför sig alldeles för dåligt (hehe.. ehm.. ingen koll på kristen???) och High School Musical har även det gått för långt och tycker att det är alldeles för mycket överdrivelse i dom tre exiserande filmerna. Medans Hp och Twilight regisörrerna har många saker att säga ser det ut som om Kenny inte har en aning om vad som händer. När han fått frågan i en intervju hade han inte något att säga förrutom: "Va?". Nu är det "slagsmål" om vilken film-serie som får mest publik.

Nån kanal i USA hade gått runt och frågat folk i NY vad dom tyckte och en av dom tillfrågade hade svarat: "Harry Potter är alldeles för gammalt, det har hållit på för länge och tagit för lång tid" En annan hade sagt: "Twilight är som en kopia av en massa olika tv-sreier och andra filmer!" Har försökt hitta vad någon har sagt om HSM men har inte hittat något, kommer troligtvis återkomma.

Min åsikt: Hp är för gammalt. Twilight, har jag själv inte sätt -.- men har läst boken och tycker den är riktigt bra. Själv älskar jag ju HSM så... Men jag tror absolut att Hp kommer förlora stort.

Ett annat poäng som Hp förlorar är att Ashley, Vanessa och Zac (HSM) är kompisar med Taylor och Robert (Twilight)


31 Januari

Grattis till XD

Timberlake at the Shrek the Third London premiere in June 2007 Justin Timberlake


Kall lördag

Halloj!

Näst sista dagen under helgen... har inte gjort mycket än så länge idag och har inga planer heller så om någon vill hitta på något messa eller ring XD Satt uppe till typ tolv i går och chattade med Jessica, i stort sätt en rätt meningslös chatt med bara en massa smileys. :P Kollade på en film eller något sånt och gick och la mig sen.
När jag vaknade var det super kallt, dörren i från mitt rum direkt ut var inte stängd ordentligt så det var runt 11 grade i mitt rum -.-
Fram till 12 eller något sånt segade jag bara framför tv och åt frukost typ, hehe ^^ Sen gick jag ut och städade Yoshis bur och släppte ut honom så han fick springa runt i snön ett tag. Fast det blir typ mer spring ut va ute i 30 sekunder och sen spring in igen... kallt kanske?? Sen var det lite "läx-göring" har inte varit i skolan på hela veckan så har jobbat igen lite. Inte för att jag har en aning om vad jag har missat, har bara läst lite här och där om lite allt möjligt i alla möjliga ämnen.
Har precis tagit ut mina brownies från ugnen, tror att det blir bra, dom måste ju svalna ett tag innan. Får ta lite bilder och lägga upp senare.
Efter brownie käkandet (om det blir bra -.-) ska vi tydligen åka in till täbban, får se vad som blir av där. XD Hmmm.. ja, vet inte vad mer som ska berättas. Kommer under dagen lägga upp blider från friluftdagen i trosdags, lite bilder från gårdagen och några få bilder från idag också. :) 

Ox 


Kväll i Stockholm

Hej, hej :)

Tog mig in till mörby runt halv 3 för att möta Linda och Katrin där. Haha, Linda blev en aning sen men det gick bra iaf, vi tog oss in till stan och tog en tur till gallerian där Linda och Katrin köpte brownies. Efter ett tag kom Belle och vi gick mer eller mindre direkt till Sergel och kom ungefär tio minuter innan filmen började, perfecto! XD Som jag kanske har nämt så såg vi "I taket lyser stjärnorna". Den var rätt bra, en hel del av alla som såg filmen var typ as flammiga så det var typ garv och prassel hela tiden :P Efter bion sprang jag vidare till svea bowling för att träffa fotbolls tjejerna. Var med och snackade lite och sen åt middag med dom. Själv tyckte jag att vi kunde ha hittat på något mer så vi ahde varit ute längre. Jag menar dom yngsta tjejerna fyller 14 i år så det är ju inga problem, allt slutade liksom runt 20.00. Hoppas det blir senare nästa gång.

Ox

Godmorgon världen ^^

Sitter nu och äter frukost medan jag chattar med Jessica och Linda.

Är typ fortfarande sjuk, men bättre. Idag är det komp-ledigt, najs. Har rena rama bio chatterna här. Linda - bion idag allt konstigt som går runt och hur skumt det har blivit och att alla säger konstiga saker haha. Jessica - BOLT!

Ska gå ut ett tag nu, ta en liten promenad eller bara vandra runt i trädgårn.¨

Ox

A=40 I=40 - OAVGJORT!

Hallå!

Värsta jobbiga dagen idag.. Första dagen som jag varit utanför huset en heldag, vilket var mindre bra för min del.. hehe

Började den härliga morgonen med att halvspring till bussen med nycklar, mobil, ipod, busskort och kamera i händerna + en ryggsäck med två par skridskor halft över axeln. Det första jag gjorde när jag kom nerför uppfarten halkade jag och skrapade upp handflaten mot en av nyckarna och fick typ värsta "inre blödningen i andra handen". Det blödde som bara den ush!!! :O Sen halkade jag "x" antal gånger under resten av vägen till bussen. Väl på bussen träffade jag på Belle och när vi kom till skolan behövde vi vänta i typ en halvtimme innan resten kom. När alla var där gick vi ner till Ekebysjön. Vägen ner var riktigt rolig. XD Jag och Amanda halkade några gånger var. Det roligaste var när Amanda halkade i en backe och Carro skulle dra upp henne men bara drog henne neråt i stället och det slutade med att dom båda två låg ner i backen. HAHA. Under hela dagen halkade jag och Amanda säkert 40 gåner var. TIPS BÄR INTE UGGS I SNÖ/HALK VÄDER! Efter promenaden längs sjön gick vi först hem till Elsa för att hämta ryggsäcken som jag hade lämnat där och sen gick jag och Belle upp till Mörby och åt lunch på tacobar. Sen gick vi tillbaka upp till skolan där det bara är massa tråkiga saker som händer och bara en massa krångel så jag skippar den biten. Iaf så tog jag och Belle bussen till Enebyberg, ofc tog vi fel buss så vi fick åka runt hela täby och större delen av Enebyberg. Sen när vi gick av gick vi bort till IP:n där vi skulle samlas klockan ett, men var det några där klockan ett förrutom vi???? NEJ! XD Så vi blev typ helt galna.. Men tillslut kom det lite folk så det löste sig. Jag, Belle, Moa och Viktoria var riktigt duktiga på att åka skridskor alltså, eller ja Moa och Viktoria var as bra. Jag och Belle var sämre än fjördeklassarna som var där ett tag sammtidigt som oss också. Det kom t.o.m fram en liten tjej till oss och bara "Det är jättelätt". Jaha... okej... eh... aha, hon var typ 5 år eller något sånt, super gullig :) Halv tre eller något sånt åkte vi hem, ganska najs. Hem kom jag och packade ihop laptopen och det mobila bredbandet och drog direkt till musikalen. Ideén var att få lite gjort under tiden jag väntade, för jag hade ju ingen aning om att 3 av 12 i gruppen brukar vara där mer än en timme innan vi börjar. Så något gjort blev det inte alls, mer kolla på bilder från alla uppvisningar och lektioner m.m.

Kände att det blev ett litet förvirrande inlägg men är så otroligt trött, om det finns lite stavfel här och där så bli inte direkt förvånade. HAHA

Ox


Godmorgon <3

Sitter nu och gör i stortsätt ingenting ska snart springa iväg till bussen XD

Ox


Natti

Sista inlägget för idag, sammanfattning av dagen:... TRIST! Blir roligare imorgon då det är friluftsdag. Första hel dagen utanför huset för mig den här veckan. Jao, ska iaf bli jättekskoj. Först promenad med Belle och en massa andra och sen skridskor med Belle och torligtvis med en massa andra också. Det känns som om jag borde tvätta håret idag/imorgon morgon, men vill inte att mer färg ska försvinna :'( Får se hur det blir.

Ox


Unscripted ^^

En liten rolig video jag hittade idag. Ashley, Corbin, Vanessa och Zac på Unscripted XD

Hundvakt

Någon som har hund, bor i mitt område och behöver hundvakt?

Ska börja vara hundvakt (om jag hittar någon) ska börja med att se om någon som vi känner om dom vill ha hjälp och kanske senare sätta upp lappar eller något sånt. Tänkte fråga hos grannarna, dom har ju hund och kanske behöver hjälp någon gång. XD

Tips!


Varför mina föräldrar borde låta mig få en hund

Har suttit större delen av dagen och letat på sidor med info om toypudlar och andra små söta hundar och kollat på en massa bilder. Ska tillbringa resten av kvällen med att prata med mamma och pappa om varför vi borde skaffa hund.


1. Ansvar, genom att skaffa en hund tränar både jag och brodern på att vara ansvarsfulla.
2. Troligt vis kommer dom säga att hundar är dyra, jag kan gärna betala mer än hälften.
3. "Motion", jag går gärna ut med den flera gånger om dagen
4. Sitter kanske stilla mindre eftersom man håller på och leker med hunden
5. Socialitet, fatta hur många promenader man kommer gå och säkert tar med sig kompisar på turen
6. Sällskap, med en hund hemma är man inte ensam om man tex är hemma och är sjuk
7. Renare, vad mina kompisar sagt är det bra att hålla rent så inte hunden börjar äta på något, så det är ofta rent
8. Gladare, hundar gör ju i allmänhet många människor gladare
9. Jag skulle definitivt be om midre saker om jag fick en hund

Kommer inte på mycket mer...

Ox


Godmorgon

Godmorgon alla glad! Är hemma idag igen, det är så tråkigt så det finns inte. Men imorgon ska jag med på friluftsdagen XD Sitter nu och äter frukost medans jag glor på Disney Channel, ofc!

Efter att ha läst en kompis blogg igår blev jag jättesugen på att sitta med anisktet över ångande vatten, så det är vad jag precis har gjort. Det är så skönt, speciellt om man är förkyld. Tänkte berätta om min lilla dröm som jag hade i natt, och som vanligt med dörmmar är den as konstig.

Jag, Jessica och Anna var på Zanessa besöket och allt var precis som det var i verkligenheten. Men i stället för att Zac och Nessa gick direkt in på biografen efter intervjuen gick dom fram till oss tre och gav oss tre kort eller något sånt om att komma på inspelningen av fjärde filmen. Helt plötsligt var vi på inspelningen i Utah. Först var det bara vi tre, Bonnie och Chuky där men sen kommer Ashley och Jared. Konstigt nog är vi inte nervösa eller något, vi agerar precis som om det vore en vanlig vardag. Jashley kommer fram till oss och vi pratar och pratar. Sen kommer Jemma och Matt in och frågar Jashley om det är sant, och konstig som den här drömmen är vet vi vad dom pratar om.... Zac och Vanessa hade gjort slut :( Sen började vi disskutera varför och kom fram till att det måste ha varit det som hände på GG (Golden Globe). När sen Kenny kommer in rusar vi alla upp och berättar för honom vad som hänt och han blir helt förstörd och blir halt galen och bara allmänt skum. Sen börjar han babbla om att filmen inte kommer bli bra och allt. Men det går över och han samlar alla (för nu helt plötsligt är det över 300 pers där) för att gå igenom hur allt ska gå till. Mitt i det hela ropar han: "Ashley! Ring nu!". Ashley springer iväg medans hon slår nummret till Vanessa. När Ash precis är ute ur rummet ropar han: "Jemma, du följer med!" och Jemma springer efter. Vanessa svara i telefonen men vägrar att komma till setten eftersom hon tror att dom har bjudit in Zac också. Så när Nessa har sagt ett bestämt nej ringer Ashley och Jemma till Zac som även han svara, efter en hel del prat blir han övertygad att komma. Sen blir det värsta pausen och alla sitter bara i små grupper och pratar medans High School Musical visas på väggen (filmen). När Zac kommer in stänger Jared snabbt av filmen och alla är jätteglada och pratar på som aldrig förr (även Zac). Hel skumt...Det hände en massa mer saker sen men kommer inte ihåg allt, haha. Helt plötsligt är vi i min gamla matsal det är typ samma personer och allt. Jag, Jessica och Anna sitter på några stolar och pratar med Olyessa och Kaycee medans alla andra av någon andledning håller på och bråkar (på skoj) med Ashley. Vi filmar hela grejen och när vi går upp för att köra lite när bilder springer Ash fram till Jared och säger: "Jag stannar här, Jared har inte gjort nåt mot mig" och typ as garvar! Jared går bort till bänken där alla hämtar mat och tar en stor slev med potatismos och kastar moset på Ash och sen as garvar han med. Ashley ger igen med samma mynt och sen är matkriget igång, fast det är bara Jashley som är med. Alla andra står och kollar på XD Sen slutade det typ där...

Jupp, som jag sa hel skum. Precis innan jag somnade kollade jag på High School Musical och innan det hade jag kollat på en sida där det stod att Zac och Vanessa höll på att glida i sär, så där är väl andledningen.

Ox

28 Januari

Ja, i går blev det ju inget födelsedags inlägg som ni kanske lade märke till. Andledningen var enkel, fanns ingen rolig som fyllde år igår vad jag vet så. Men idag...

In Bangkok, Thailand, 2006. Nick Carter
 Elijah Wood

Henry Mortensen

God Natt <3

Är as trött just nu så det blir någ sängen för mig. Vet att det är super tidigt men hostar typ hela nätterna så sover inte mycket alls :(. Kollar på Suite Life nu, as gammalt avsnitt men men ^^

Nä god natt

Ox

Snälla

Varför kan inte Blondinbella bara lägga allt om Katrin Zytomierksa. Allting var ju lugnt ett tag tills hon nu tog upp det igen. Sen ville hon inte ställa upp i en debatt om det heller, vet inte riktig hur hon tänker. Hemskt ledsen men är ganska trött på henne nu, tror inte att jag är den enda. Nä, nu blir det inte mer bloggande förrens jag går och lägger mig.

Ox

Träna

Har bestämt mig för att köra mer. Har ju träning nu två/tre gånger i veckan men det är rätt så trist så ska nu börja träna hemma i stället. Ska försöka hitta någon som vill ut och jogga minst en gång i veckan och sen köra lite workout hemma. Ska bara snacka med mamma och pappa om att skaffa nya tränings saker, dom vi har är as gammla. Men planen är att bli frisk innan. Blir typ as trött nu bara av att gå med en promenad med den här förkylningen.

Känner mig ganska menigslös nu, skriver inlägg efter inlägg som är korta som små inte vet jag, kanske får ta och sammanfatta alla tankar nästa gång. Jag kan inte lova att det inte blir fler inlägg idag. Men nu sk ajag hitta på något att göra.

Ox


Hunddagis

Sitter och kollar på Room Raiders och snackar med Jessica och Belle över msn. Har nu full koll på praoen :) Första veckan på Hundbiten och andra veckan med Belle på Nora.

Ska försöka övertala mamma om att stanna hemma imorrn och vara me på friluftsdagen. Vill hellre stanna hemma och ta det lugnt så jag är frisk till friluftsdagen. Näh, har tråkigt igen. Vill typ gå ut på promenad eller något men finns ingen att gå med. Det är nu man skulle behöver en sån här söt sak :)

 Vill ha en toypudel!

Miley Cyrus & John Travolta - I thought I lost you

Hört att Travolta gick med på att spela in den här efter att Jett dött... :'(

Rhino ^^

För er som inte vet så är Rhino hamstern i Bolt, som btw har premiär 6 Februari. Någon som vill se den med mig????XD Iaf, såg den här första gången när jag såg HSM3 premiären och älskar den, det är dock inte hela trailern bara den lilla speciella delen XD


Ox

Idag då

Har märkt att jag egentligen inte har berättat något om dagen, inte för att det har hänt så mycket men...

Har varit hemma idag också, är typ as förkyld. Missar scouterna idag igen :( Har inte varit på nått möta den här terminen har varit sjuk båda gångerna. Trist.

Vaknade upp och det var snö utanför :)

Vet inte om jag orkar gå till skolan i morgon, men mamam tyckte att om jag stannade hemma imorgon skulle jag vara hemma på torsdag också när det är friluftsdag och det vill man ju vara med på. Så får se hur jag gör.

Finns typ inget mer att berätta, har riktigt tråkigt nu...

Ox


Ny Design (igen)

Nu har jag entligen en fungerande design. Blev faktiskt ganska nöjd den här gången, bara bakgrunden som är liten små trist. Får fixa och trixa lite när jag fått någon idé. Nä, nu ska jag äta lunch.

Ox

Lite härliga bilder...

Här kommer en massa allmänt konstiga bilder från några år tillbaka...

 Frida, Belle, Ulrika och Mariam. As gammal bild från typ 04/05 :O
 Ush! :O Frida, Jag och Belle 07. HAHA

 Najsig bild på Petra (med långt hår :P) 07/08

 "Ny bild" Elin, Frida, Linda, Petra och Belle från Luciacup 08

Ox

...

Har allting klart inför fredag nu. Känns ganska skönt och det ska bli superkul XD. Mår värsta dåligt nu efter att ha läst en kompis blogg, men anser att det inte finns mycket mer att göra. Allting är redan gjort och själv kunde man inte gjort mycket...

För tillfället känns det som om mycket man göra går fel... men man får bara stå på sig och räkna med att allt går över. Har också snackat med tjejerna om att ha en liten tjej kväll, ska bli super kul om det blir av. ^^ Sen måste man ju gå och se "Wildchild". Ska tyvärr iväg på annan premiär nu på fredag då Wildchild också har premiär, så om någon vill se den med mig typ i helgen eller något så meddela XD Antar att dom flesta redan sett trailern men här kommer den en gång till ^^



Ox

Ny design

Har ny design. Den blev inte så jättebra men orkade inte hålla på mer. Nä, nu måste jag göra något annat.

Ox

26 Januari

Här kommer lite födelsedagar! ^^, Eller en.. :P

DeGeneres in Los Angeles, January 2004Ellen DeGeneres 

Sjuk :(

Ligger hemma i sängen nu och kollar på vänner säsong 1. Har jätteont i huvudet, über snuvig, extremt ont i halsen och bara allmänt snuvig. Har feber också btw, ush :'(

Kommer nog bli en hel del bloggande idag, men troligtvis bara helt menigslösa inlägg. Ja, eftersom det bara har gått 8 timmar av dagen så finns det ju inte så mycket att berätta. har sovit dåligt tre nätter i rad nu... Vet inte vad som är fel på mig. Haha.

Det blev ju inte så mycket bloggande igår så här kommer lite om vad som hände igår...

Skulle ju ha åkt skidor med Frida, men vaknade upp med feber så det kändes inte så jättebra att sticka ut i skidbacken då... Riktigt trist skulle jättegärna åkt. Behövde komma ut igår iaf så följde med mamma in till stan för att leta skidkläder. Till slut hittade vi bra skidkläder och då hade vi redan ett par kassar med saker.

 Kofta från Cross
 Skid-"underjacka" från Cross
 Tröja från Bik Bok
 Top från H&M

Ox

Kategorin födelsedagar

Fick den här ideén från en kompis och hade tänkt att lägg upp ett litet kort inlägg varje dag om vilka som fyller år (kändisar + min kära vänner). Får se om det fungerar bra. Hade detta på min absolut första blogg också och det funkade väl sådär. XD

Ox

Zac kommer kanske tillbaka!

Under 2009 (alltså i år) kommer filmen 17 Again släppas. Filmen handlar om en vuxen man (Matthew Perry) som helt plötsligt är 17 igen. Den 17 åriga Matthew Perry kommer spelas av Zac Efron. När filmen kommer till Sverige funderar casten på att komma till premiären i Stockholm. Exakta datum finns inte ännu.
Även om det inte blir något besök angående 17 Again, kommer Zac, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale och någon mer att komma och besöka Stockholm under 2009/2010. Ashley ska troligtvis under samma år ha en världsturné och har redan bestämt att om det blir av ska hon definitivt besöka Stockholm.

Bilder från 17




Ox

Skola på lördag

Hejsan igen ^^. Som ni kanske har märkt har det blivit en hel del bilder idagens inlägg men inte så mycket text... eller vad man ska säga XD Så här kommer lite om vad som har hänt.

Vaknade läskigt tidigt för att vara helg morgon idag. Vaknade också "x" antal gånger under natten, kan inte riktigt finna en förklring till varför, kan vara att jag håller på att bli förkyld eller något sånt. Men vakande iaf runt halv 6 - 6 tiden av ovädret som var utanför fönstret. Det haglade/snöade/regnade som bara den och tidigt på morgonen åskade det och det kom väl en - tre blixtrar vad jag såg. Med andra ord var det inget mysigt att vakna upp till. Sen skulle man också iväg till skolan och vara där från cirka 9 till 14.
Runt 20 över 8 åkte jag med Frida och Belle till skolan. Eftersom dom skulle langa mackor och göra smoothies skulle dom vara där tidigare än vad jag och Elin skulle vara som skulle vandra runt i korridoren :) Så jag fick hänga med Frida, Belle, Petra, Linda och Katrin ett litet tag innan Elin kom.
Egetligen gjorde vi typ ingenting, gick bara fram och tillbaka i korridoren och var tillgängliga för frågor som vi knappt fick några alls :|. Den lilla fina föreställningen som skolan hade fixat för dom blivande 7:orna var väldigt fin :D hehe, ganska tråkig och speciellt om man redan har hört ungefär samma saker. ^^ Vi var inte kvar till 14 *lättad XD gick hem runt ehm.. tror att den kan ha varit mellan 12 och 13. Men iaf från 9 - 12.30 (säger vi) pratade vi med ungefär 3 familjer :) Men det vi sa var as bra :D

Imorgon ska man iväg och åka skidor i Väsjöbacken med Frida. Skojsigt ^^

Ox

Zac + Edward = Twins?

Kommentera vad ni tycker! XD

  ZACCIE (L) Mr Cullen

Ox


Before - After

Här kommer bilderna som jag lovade att lägga upp :D

 Före

 Unser värkningstiden

 Efter

 Idag :)

Ox

Brunett XD

Så är man brunett på lite mer än en timme. Tänker inte lägga upp bilder just nu, väntar till i morron. :)

Sitter och tittar på Cheetah Girls One world. Fråga inte varför, har bara inget bättre för mig. Jag lovar att lägga upp bild från före och efter imorgon när jag är hemma från det öppna huset XD

Ox

Fly on the wall - Miley Cyrus

En liten låt som jag tycker är ganska bra just nu. XD


Tips #1

                                                                                                     

Elle photo shoot!

Zashnessa på Elle photo shoot. Har rätt så tråkigt, så det är egentligen ända andledningen till varför jag lägger upp den här. Just det, den är hur gammal som helst :P


Ox

Tidigt XD

Tjollah :D Tänkte skriva lite när jag kom hem men kunde inte komma på något bra att skirva så det blir ett litet inlägg nu.

Började kvart i 9 idag, som vanligt på fredagar. Eftersom dom skulle städa så skulle alla i skolan sluta 12.00, men eftersom 12.00 är under lunchen kunde vi lika gärna sluta efter lektionen som var före lunchen, vilket skulle bli 11.30. Under kören kom några av killarna i klassen in och sa att vi inte hade någon matte (som då skulle ha varit vår sista lektion). Så klassen slutade 10.35. Riktigt najs, speciellt eftersom dom andra klasserna inte slutade förrens halv 12. :D

Ska snart färga håret. Funderar på om jag ska lägga upp bilder idag eller lägga upp i morgon när kompisarna har sett! XD

Ox

Wicked med svansar :D

Helluh! Har precis ätit middag och ska alldeles strax kolla på vänner, tror att det börjar halv 8.

Dagen har varit helt okej. Försöker just nu komma på vad som har hänt, just det. Hade engelska läxa (presentation (eller nåt)). Det gick mindre bra, hehe inte bra alls med andra ord :P. Jag, Belle och Petra ägde på kemin, Vi använde typ 100 tändstickor på ungefär 30 minuter. Bra jobbat :D:D. Vi var ju extremt heta hela klassen i extremt snygga och moderna skyddsglasögon. HAHA! Sen blev det lite trist och sen blev det svenska och Latrin flummade ut över sin väldigt bra bok, som verkar en aning konstig. T.o.m läraren som vi hade (som för idag råkade vara vikarien) flinade lite då och då också när Katrin började skratta. Lyckligtvis någ skrattade hon inte så super högt så jag tror inte att hon störde dom andra XD! Under matte lektionen planerade jag, Belle, Petra och Katrin vad (och om) vi skulle hitta på något när vi har komp-ledigt. Vi funderade på att åka in till stan och se premiären av "I taget lyser stjänorna" om det finns platser kvar. Hoppas det :D Fast kom på att det är någ himla tråkig grej med laget, då alla ska åka iväg och bowla eller något sånt. Ser inte fram i mot det, vill hellre vara med mina nära vänner än springa runt i stan med laget som man ändå träffar minst två gånger i veckan om inte mer....

Men sen då? Efter skolan åkte jag och Frida in till täby c. Vi började med att köpa tre pack med mer (drycken) och en påse skruvar :P (väldigt nyttigt :D). Sen gick vi väl runt lite hur som helst om jag kommer ihåg rätt. I stort sätt gjorde vi inte så jättemycket där och efter en liten tur gick vi till busshållplatsen och tog bussen till musikalen. Innan vi äns hade börjat var alla as flummiga och Helena och Stolpe hade värsta cat-fighten :D:D  Vi andra bara satt på golvet och as skrattade ^^. Men efter ett tag fick Sara (ledaren, eller vad man ska säga) någ och vi fick försöka att sluta flumma så mycket XD. Tycker så synd om den nya tjejen som kom. Vi andra har ju varit i samma grupp i minst ett år också så kommer hon in och känner ingen, hoppas bara att hon hade rätt så kul iaf och fortsätter. Uppvärmningen gick helt okej, lite små flummigt var det förstås.  Här kör vi uppvärmingen :D

Det finns typ 100 mer bilder men kommer inte kunna lägga upp alla nu. Och orkar inte heller. Så..

Ox

Kirsten Stewart??

Det här är iof ganska gammalt, men har så extremt tråkigt.

Bara några veckor efter att twilight var färdig spelade togs bilder på Kirsten Stewart när hon bland annat rökte marijuana. På en hemsida hölls en undersökning om hur många som trodde att hon var beroende. Totalt var det 549 personer som röstade.
55% (303 pers) - Trodde att hon var beroende
35% (192 pers) - Visste inte/var inte säkra
10% (52 pers) - Trodde att hon var ren

Tyck vad ni vill. Själv vet jag inte vad jag ska tycka. Skådis - livet verkar inte vara så lätt hela tiden, men inte ska man väl behöva använda droger bara för att det är mycket???

looked pretty whacked appearance david letterman kristen stewart drug addict

Sjuk :(

Halloj. Kom hem från skolan för kanske en halvtimme sedan. Gick hem tidigare eftersom jag inte mådde bra alls. Har haft migrän hela dagen och större delen av natten med.. -.-

Vet inte vad mer som ska skrivas....

Ox

Varmt te och huvudvärk

Kom precis hem från träningen. Piss tråkigt, det ös snöade/regnade om man kan säga så. Jag hittade inte heller några fotbolls strumpor eller idrotts strumpor så fick ha vanliga hälstrumpor på mig, vilket gick åt helvete. Just för tillfället håller jag på att frysa ihjäl och har den värsta huvudvärk jag haft på extremt länge. Sitter och dricker varmt frukt te och lyssnar just nu på sekunden på Time after time med Ashley Tisdale. Älskar den låten, den är så fin.
Har pluggat frnaks hela eftermiddagen så kommer bara att läsa igenom dom en gång innan jag går och lägger mig, mer än så orkar jag inte.

Det gick åt helskotta med spanska redovisningen btw. Jag var typ den ända som inte fick allt i kryssat. Suger, extremt! Kemi prov också, gick väl så där. Trodde att jag kunde det mesta men sen så värkade det som om ingen hade svarat likadant som jag hehe: Jag oskillad :P - dom andra extremt skillade :P. Belle och Petra va sjuka idag :( Mindre kul. Ja, vad mer. Just det, var på första elevråds mötet för mig. Det gick väl bra. Hade inte riktigt koll på vad jag skulle göra men det hade inte Emma heller så vi var ju iaf två. :) Men det gick bra (oj vad mycket "men" det blir i detta inlägg :|) Ska vara med på öppet hus på lördag. Tror inte att jag hade ställt upp om det inte var för att vi får komp-ledigt hela fredagen om vi är där. Så jag och Elin ska vandra runt i koridorerna och svar på frågor :S HJÄLP! Hoppas man inte svarar allt för skumt :p

Ja, tror inte att jag har något mer att berätta. Skulle ha tagit ett kort på mitt te och iprem (:P) men kameran hade inget batteri. Nä, nu måste jag sluta, tror inte det bästa sättet att bota huvudvärk är att sitta framför datorn.. hmm...

Ox

Orkar inte

Ska på träning om ett tag så kommer skriva mer om dagen och spånt då. När vi ändå är inne på det här med träningen så måste jag säga att jag återigen inte ser fram i mot det så mycket. Det är jätteskönt att vara ute och få luft och så men att springa runt på en gräspland med en boll är inte lika kul. Kanske kommer sluta men känner att jag måste hitta något nytt i så fall. Jag går egentligen bara på tärningarna för att träna upp konditionen och träffa kompisarna...

Ska köra ett tag till på franskan och sen ta och byta om och åka till träningen. Blir väl bra, hoppas jag.

Ox

Rolig Lördag ^^

Ett litet colage från i lördags kväll :D



Ox

Koll.. eller.. inte..

För bara några dagar sedan kom det ut att Ashley Tisdale skaffat ny pojkvän. På posh24.com visades bilder på Ashleys nya pojkvän. Några bilder när dom är i en bil och några andra då dom är på ett helt annat ställe.




Visst ser vi alla att det inte är samma kille. I första bilden ser man Ashley och Jared Murillo som sedan två år tillbaka har varit Ashley pojkvän. På den andra bilden är det en annan kille som mycket väl kan vara Ashleys manager Bill Perlman.

Så man börjar ju undra hur dom tänker på posh24... hmm...

Ox

Nästa Helg

Har länge tänkt på att färga håret. Jag har färg och allt sånt hemma så bestämde mig för att ta tag i det hela och köra en liten omfärgning av håret nästa helg. Jag ska inte peremanent färga håret, bara så att alla vet. Anväder sån där färg som går ut efter 8 tvättar eller något sånt. Det blir någon brun aktig färg, hoppas att det blir bra. :) Det är nästan så att jag vill färga idag, men om det inte blir bra kan det bli jobbigt att tvätta håret 8 gånger på en kväll... hmm... Nä, det blir nästa helg. Så alla ni som känner mig får påminna mig om att färga så jag inte flyttar det till helgen efter....

Men igår då.. familjen Silvander kom ju hem till oss. Det blev lite sent så orkade inte riktigt sätta mig vid datorn och skriva ett inlägg.. Men vi hade jättekul. Jag, Karin och Anna kollade för det mästa igenom en massa bilder och snackade. Sen kollade vi på en film, som vi tyvärr inte hann se klart... Fast jag hade ju iof sett den x antal gång (Picture this :D). Tjaa, lilla Olof somnade runt 10 tiden... så extremt gulligt. Så Jeppe hade as tråkigt gick typ runt i hela huset av och ann och hade bara i allmänhet inget att göra...

Ehm... har fysik prov imorgon! :S och spanska redovising :S Fy fan, vad jobbigt! Vill inte, är inte så orolig för spanskan eftersom alla säger att det gick så bra och det var så lätt. Fast jag kommer säkert köra bara för det :P Och provet.. det är en hel del saker som jag bara inte hittar någonstans. Som vad har fullerener för egenskaper och vad har metan, etan, propan, butan pentatn, hexan, heptan och oktan för egenskaper??? Inget vill fungera idag :(

Skulle ha gått på en liten promenad idag också men det var ingen som ville följa med :'( eller ingen som kunde... Har inte gjort så mycket nytta alls idag egentligen. Städade Yoshis bur och skrev klart bokrecensionen på Twilight men inte ett skit mer...

Sen har vi svenska förhör på Tisdag också, det tror jag iof är rätt så lätt och det hinner man plugga på imorgon men iaf.

Nä, nu ska jag återgå till mitt pluggande...

Ox


Lördags morgon (från igår)

Gick ut en liten sväg och tåg lite bilder. De flästa är från tomten i och försig.

 Frostiga blad Istapp i rennan
 Ett litet träd

Ox

Lördag

Så var det helg. Är as trött och känner att jag bara inte årkar någonting :P Måste gå på träningen idag, inte något som jag direkt ser fram i mot måste jag erkänna. Måste få i gång en liten städning också innan träningen helst eftersom familjen Silvander kommer på middag till oss ikväll. Fett me kuuuuuhl! XD

Ska ta och dusha nu, måste tvätta håret :| haha.

Någon mer som såg Suite Life i timmar igår????

Ox

Ny år!

Har lite smått tråkigt så här kommer lite få bilder från Ny års afton :)


Rolig twilight bild

Här är en liten rolig bild jag fick av en kompis i USA. :D

Kopiera INTE!

Björn Gustafsson

Tjolla ^^

FredaG! Nu är det helg, yay!

Har varit hemma ett litet tag nu. Vi hade spanske sista lektionen och vi skulle ha presenation. Jag var nummer 23 och hann inte göra :( eller :) Frida var nummer 15 och hon gjorde typ efter att vi hade slutat, eller mer än hälften hade gått. Hoppas att det gick bra :D
Sitter nu och kollar på Björn Gustafsson dvd:n. Najs, najs.  

Jah, har fett me tråkigt. Ska typ ta och städa lite, ligger saker lite här och var i rummet :) Måste rensa garderoben i helgen också. Har alldeles för mycket kläder för min garderob. Hänger minst två plagg på varje galje :|

Btw, läste ut Twilight igår :D Min tanke: I början fett seeeg, men den blev bättre och bättre ju längre man kom. I slutet blev den typ seg igen och sen bra i det absoluta slutet. Har inte New Moon så kan inte läse den nu :( Men får ta och skaffa den eller låna den någonstans. 


Ox


Wicked ^^

Tjollahopp lellilopp (eller nåt sånt)!

Kom hem för ungefär en kvart sen från musikalen. Det var as kul ^^. Det är i princip samma gäng: Jag, Anna, Helena, Mia-Maria, Linnea, Madelen och Elin. Eller det var vi som var där idag. Sen är ju: Frida, Stolpe och Susanna. Tyvärr slutade Sara eftersom att musikalen låg på hennes matte lektion och hon skulle få IG om hon inte gick på matten. :( Men vi har typ en ny tjej i gruppen som heter Anna. Hon var inte där så ingen vet vem hon är :P. Tänkte först inte berätta vilken musikal vi ska göra bara för att reta Frida lite grann :D. Haha. Nä, men vi gör Wicked och det blir inte så kul för som fyra som inte var där mohaha! Det är värsta svåra uppvärmining med en massa hopp hit och dit och går läskigt snabbt! Sen har vi ju dansen och den kommer vi alla garva åt när dom som inte var där ska göra. Den går ännu snabbare och ännu mer skutt och snurr och badbollar och padboreér och allt möjligt. HAHAHA! XD

 Dansstudion :D (L)

Ska typ äta nu eller nåt sånt ^^

Ox

Torsdag ^^

Torsdag idag och det snöar! XD Sitter nu och tråkar och ska alldeles strax ta bussen in till täby. Det ska bli fett kul att få veta vilken musikal vi ska göra :D Tjaa, vad mer.. mina muffins blev as bra ^^, Ehm.. ja. Får bli lite mer sen när jag kommer hem.

Ox

Bilder från förra bloggen ^^

Lite bilder som jag älskar som låg uppe på min förra blogg. Dom är rätt suddiga eftersom blixten inte funkade, jag frös ihjäl (skakade), alla krek och puttades. :P

Wow, suddig bild :P


 zaccie (L)

 HAHA IGEN! :D:D

 Zanessa :P (men Jashley är bättre ^^)




Jag har tagit all kort själv, så ta ingen av dom om du inte har min tillåttelse :) (Anna och Jessica undantag)

Ox


Rolig video

Hade lite små tråkigt och kollade runt på msn video och hittade den här as najsiga paparazzi videon på miss Ashley Tisdale och en lite små klantig paparazzi

http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-SE&vid=0655b3a0-d062-4e96-8e4c-01b7d909fa9e

Ny design!

Omg! Är inte min design bara toppen :D Okej, ni som inte gillar ashy, zac, och nessa kanske inte tycker det men i love it XD Tack till min lilla vän Jessica för en fantastisk desgin

Ox

OooonsdaaaaG

Helluuuuh! XD

Idag är det Onsdag som ni kanske vet :P. Onsdagarnas lektioner är ganska chill, dom är inte så jättejobbig. Hade HKK (hem- och kunsumentkunskap). Vi gjorde absolut ingenting, gick igenom lite om vad vi ska göra under terminen och så. Sen kollade vi på två filmer som vardera var 15 minuter långa + att vi slutade 40 minuter tidigare eller något sånt XD. Så mer eller mindre gjorde vi ingenting.

Linda kom tillbaka från Australien! XD Hon va as gullig och gav oss alla varsin liten söt brosch (vet inte om det stavas så :P) som var som en liten kängeru :P

 Bilden är lite som skum men, men :D

Imorgon har vi mentors träff och jag ska baka och YAY! det har jag gjort :P Tänkte först baka typ cookies eller något sånt, men bestämde mig för att baka tigerkaka i stället. Sen idag sa Victoria att hon gillade några muffins som jag hade gjort någon gång och då fick jag värsta ideén så....
*Trumvirvel*
                                                                        TIGERKAKSMUFFINS!
Dom ser lite små konstiga ut I Know :D Men familjen tyckte att dom var goda så hoppas att ni kära mentors grupp typer tycker om dom också :D Och om det blir några över (som det någ kommer att bli) kan vi äta upp dom på väg till musikalen, Frida! XD Och om Anna är snäll kanske hon får smaka.

Ja, vad mer. Har inte hänt så mycket mer idag. Städade Yoshis bur ^^, men det kanske inte var så super intressant. XD

Ox

Lite smått

Tjolahopp!

Har as tråkigt, ska tvätta håret snart och sen läsa twilight :D har fått värsta rycket så nu kan jag inte sluta läsa, har bara fyra kapitell kvar nu :'(

Ska fixa lite mer saker och sånt och sen ska jag börja blogga igen ^^

Ox

Innan jag börjar :P

Innan jag tänker börja blogga på riktigt tänkte jag fixa designen och så. Jag håller på och jobbar med den just nu men det borde vara klart i mitten av veckan :P

Ox


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0