Mellandagsrea - 27/12/09

Så har man spänderat dagen i Stinsen på mellandagsrea. Blev några fynd till slut. Skulle ju ha fotat lite också men det fanns det inte så mycket tid till. Har kollar på alla tre Ice Age filmerna ^^ På rad, de är så sjukt bra.
Iaf, så åkte jag och mamma till Stinsen, Sollentuna runt lunch tid och shoppade lite. Gick runt i affärerna och kollade på alla kläder både rea plagg och det som kommer bli hett snart. Hittade fyra små plagg. Ett par leggins från BikBok, en kofta från Kapphal och ett linne och en kofta från Gina Tricot. Åt lunch på Subway, har inte gjort det sen vi var i New York förra sommaren tror jag :O Jag tror att vi var inne i varje sko affär och letade efter mina skor som inte finns, tror att de inte säljs längre men vill fortfarande ha dem!! (UGH! Blir helt galen på dessa pärlor som ligger i tangetbordet -.-) Var inne i GameStop också och letade efter ett Wii spel, och vad såg jag där? Aliens at the attic wii spel! :O Alltså det är helt sjukt! För er som inte vet är Alien at the attic en film som släpptes i USA i sommras och som även skulle gå här i Sverige, men icke. Sen släpptes den på DVD i USA i typ oktober eller något sånt och så skulle den släppas i Sverige runt november, men nej. Den finns inte ens om man går in på typ cdon.com eller något sånt. Men ska skeppa över den från USA, så de är väl lugnt. Men hur som helst, hur kan man sälja spelet som kommer från en film men inte sälja filmen som spelet kommer ifrån?! Det är som att man nu när Harry Potter 7 kommer ut, ska man då bara sälja spel och strunta i att sälja filmen? Alltså fine om de struntar i att sälja spelet och bara säljer filmen, men tvärtom?! Jag har t.o.m frågot i en massa affärer, men alla bara, "Nej, tyvärr. Vi säljer inte den filmen.". Men hallå! Varför finns den på spel då!!??
Aja, så kan det väl vara ibland. Men ingen kan väl säga att det inte är konstigt!

Allt är helt jävla cp så, så fort jag ska ladda upp bilder så "svarar inte sidan". UGH!!! CP!!! Så bilderna får väl komma ut nån annan dag när detta cp sak för en gångs skull fungerar! :@


Total vändning

Jag har totalt vänt på dygnet. Kan inte somna på kvällarna efter halv 1 och kan absolut inte vakna före 10. Haha, så här har det aldrig varit för mig tidigare. Sitter och kollar på Harry Potter nu igen, det är ju så bra ^^ Ja, imorrn ska det ut och fotas en massa. Får se om jag hinner in till nån mellandagsrea också. Får se, men först och främst måste jag verkligen få ut prärlorna som finns i mitt tangentbord just nu. Det ligger en massa under U, H och delete knappen -.-

Annandagsfrukost gör dig frussen och blöt

Det blev tidig väckning idag igen. Klockan 9 blev man väckt och då skulle man tvätta håret, klä på sig och sminka sig + fixa håret till kl 10. När klockan var lite över 10 (hehe) gick hela famlijen över till Silvers för den årliga annandagsfrukosten. När vi kom dit var det bara att gå in i köket och käka frukost. Många grannar på ett och samma ställe.
När frukosten var klar gick jag, Linnea våra brorsor och lilla Olivia ut i snön. Det blev värsta snöbollskriget mellan småttingarna. Men inte klarade jag och Linnea oss från att få en massa snlö innanför jackorna. Vågade inte riktigt ta upp kameran förrens i slutet och då var det lite på risk alltså.
Sen var det in igen och joina små tjejerna nere i källaren och titta på Bedtimes stories. Den är fett bra!
Sen gick vi hem. Har typ kollat på lite filmer. Känner för att sätta på en ny typ nu :P Men vädret är så trist! Det har inte varit sol på sjukt länge och nu börjar snön försvinna och trycka ihop sig :(

Nu blir det tredje gången jag försöker publicera det här inlägget, annars har internet lagt av -.-

 Linnea & Olivia Linnea får en massa snö på sig ^^


♥Julafton♥

Så tänkte bara dra igenom julafton så här lite efter.

Blev uppdragen halv 9 och då var det dags för frukost och paket öppning nr 1: Strumporna + morfars paket och de från Lund + några till. Fick många små söta saker:
Harry Potter och halvblodsprinsen DVD
Några smycken
Fickspegel
Wii spel
The Sims 3 - Destination Världen
Sen vid lunch kom mormor och Björn. Då blev det lite jullunch - julbord nr 1. Sen var det paketöppning nr 2. Då var det mormors och några andra. Fick:
En tröja
Presentkort på Vero Moda
Smycken
Bok
Kläder
Chai Te
Sen var det ju Kalle Anka och när det var slut åkte vi mer eller minder dirket till Brottby till kusinerna. Där var det julmiddag - julbord nr 2 och sen var det paket öppning nr 3. Då var det kusinernas, farmor och farfar + lite till.
Fick kläder av kusinerna
En spikmatta
Laptop kudde
Stativ till kameran
Smycken

Ja, nu blir det nog sängen. Imorrn blir det upp någelunda tidigt, ska till Linnea på den årliga annandags frukosten ^^ Lite bilder.

  Tomtens verksta!
 Söta lilla kussen ^^ <3


Hur kommer detta sig?

Sitter och kollar på "Knocked up" just nu. Kom precis på att jag dras till filmer och TV-serier med Katherine Heigl och Leslie Mann.
Kolla bara! Listor med filmer och sånt som jag har sett flera gånger som Katherine och Leslie är i. ^^

Katherine Heigl:

- Grey's Anatomy (Ofc ^^)

- 27 Dresses

- Knocked Up

- Valentine

- The Ugly Truth


Leslie Mann:

- Last Man Standing

- 17 Again

- Knocked Up

 

Kanske inte var så jättemånga, men ändå! Många av dessa är liksom mina favoriter :P

BTW - Like the new desiiiiiiign?! ^^


Happy Birthday!

Imorgon är det julafton! Men innan det.. jag fyller år idag! Eller ja... nu såg jag visst på klockan och den är 00:00 så inte nu längre :P Men jag gjorde det för ett tag sen ^^ Iaf, har det varit en nästan perfekt dag. Är lite besviken på en kompis som jag var säker på skulle höra av sig... men nej. Aja, det var en massa andra gulliga typer som hörde av sig. Så jag nöjer mig stort med det!
Just nu sitter jag och kollar på lite inspelat från Disney Channel för mer än ett år sen. Letar efter en speciel grej, och tror starkt att det är på det här bandet.

Men imorse blev jag iaf väckt, runt 9 så inte så tidigt. I like! Fick en systemkamera, kameraväska, minneskort, klocka, örhängen tror det var det. Sen var det städning för fullt. Runt 3 kom släkten och Karin. Fick supersöta sockor och halsband av Karin. Sen fick jag lite smått och gott från släkten: En kofta (Gina Tricot), skål, gammelmormors pärlhalsband (:O), 500 kr, pärlor och halsband. Ska fota sakerna imorrn och kanske lägger upp dem här. Men det orkar jag inte göra just nu. Håller på med ny design, men det går väl sådär. Måste ha lite snygga bilder först. Men det fixas imorrn det med.

Men imorrn är det julafton! Kul! Först kommer mormor och Björn hit på jullunch och sen ska vi iväg till Brottby till kusinerna och träffa dem och farmor och farfar och fira jul med dem. Men det blir sen på kvällen. Så det blir en sen kväll - kommer troligtvis inte blogga något då.

Hoppas ni har haft en bra dag och önska mig lycka till med nya designen.

xoxo

Julbak och en sista inhandling

Så har nästan hela dagen gått. Har inte gjort så jättemycket idag, städat lite och bakat en massa. Längtar till imorrn! Finally! Iof så börjar alla fylla 16 bara några veckor senare men ändå!
Nu blir det snart iväg till Kista för en sista inhandling av de julklappar man inte har haft tid att skaffa.

xoxo

...

Don't speak, I can't believe
This is here happening
Our situation isn't right
Get real, who you playing with?
You were supposed to be there by my side

I just don't believe it
you're always ready to give up
Whenever I turn around

Would you even try to save me?
Or would you find some lame excuse
To never be true
Would you be the one to run to?
Or would you watch me walk away
Without a fight

I'm so sick of worrying
That you're gonna quit over anything
I could trip and you'd let go like that
And everything that we ever were
Seems to fade but not the hurt
Cause you don't know the good
things from the bad

When I say that I want you
You know that I mean it
And in my hour of weakness
there's still time to try

Every time I speak you try to stop me
Cause every little thing I say is wrong
You say you're noticing but you never see
This is who I really am,
that you can't believe

Yeah, what if I need you?
I need you, you, you

Egentligen en låttext, men klippte bort lite olika delar. Kan du gissa vilken det är? :)


"NO! Nån körde över mig!" :O

Så var det officiellt dags för jullov ^^ Tänkte inte skriva så jättemycket om själva avslutning, den var väl nästan som vilken som helst. I aulan sjöng sjuornas och åttornas körer och sen spexade lärarna (SKITbra!) Sen gick alla upp till sina mentorer, fick betyg och sen gick man hem. Nu ska ju en lärare sluta så det var lite kramar på alla möjliga håll.
När vi slutat var jag och Petra kvar i skolan lite. Det var typ bara vi och ett tiotal till kvar i hela skolan + lärare när brandlarmet, av ingen anledning börjar gå. Men, men. Gick till mörby med Petra och sen snackade jag lite med Carro, Ebba, Emy, Lovisa, Elsa, Amanda, Jenny och Frida medan jag väntade på bussen. Petra stackarn fick skjuss -.- :P
Lite senare kom Petra hem till mig. Vi spelade Mario Cart, OFC! Skitkul! Lika flummigt som vanligt. Vi bakade världens fiiinaste pepparkakshus också. Asnajs!
Nu ska jag nog ta och lägga mig, trots att klockan inte alls är mycket och det är helg imorrn.

Lite bilder bara ^^

 Mjöligt? Nejdå! :P
 SKILLS! Blir dekorering imorrn :)


16-12-09

Sitter i denna stund och pratar med min spanjorska om adressen hem till henne så jag kan skicka en liten julklapp, men hon verkar inte riktigt fatta :P
Idag var sista dagen på tema"veckan" (det var tre dagar). Det var kul, det första vi gjorde på morgonen var att dansa salsa :P Sen hade vi värderingsfrågor mentor vis och sist men inte minst hade vi avslutning i aulan med fråga Ulla (tror ja de va.. :S) Det var kul, tjejerna hade skrivit frågor till killarna som de svarat på och som nu lästes upp och så tvärtom.
Imorrn har vi sista lektionerna för den här terminen, sista med Lena också :( Det blir trist, men... Annars är det väl inte så mycket som händer, får se om jag orkar hitta på nåt imorrn. Känner att jag börjar bli lite förkyld, perfekt tajmning och allt.
Jaja, Cya!

xoxo




Och min dag har varit? FAIL...

Den här dagen.. ja.. inte varit den bästa. Iof blev jag ganska glad när jag fick reda på att alla förrutom två kommer på lördag! Men annars fy fan! Allt har bara gått åt helvet. Orkar inte skriva ner hela dagen, så nämner de deprimerande sakerna som gjorde hela dagen så fail!

1. En av de bästa lärarna vi har ska sluta efter jul, KUL!
2. Jag fick snö in i mina skor på vägen hem (okej, inte så farligt.. men..)
3. Bråkade med brorsan så han slog knytnäven i huvudet på mig :@
4. Misslyckades totalt med att baka kladdkaka -.-

Bara för att det inte ska vara så ofattbart deprimerande, lite bra saker:
1. Som sagt, "många" kommer på lördag
2. Träffade Linnea och Matilda
3. Lekte med Yoshi i snön
4. Hittade Owl city låtar på limewire :P
(Ja.. de här 4 var väl ganska så patetiska, iaf den sista -.-)

Aja, cya!

 

xoxo


Nighty, nighty ^^

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite :) Annars har jag inte gjort så mycket. Åkte runt halva Stockholm för att leta efter "mina" (:P) skor. Men icke, har letat i varenda sko affär i hela norra Stockholm, men nope. Men ska in till stan en snabbis imorrn eller nåt och kolla om de finns där. Hope so :)
Satt och skrev lite på min teknik rapport. Chattade med Jessica en del också, mer än en timme faktisk :P Men det var mest för att hon skickade en film som sedan avbröts för hennes internet försvann :P Men det får bli en annan gång. Pratade lite med min spanjorska också. Saknar henne och hela Spanien as mycket.

Jajaja, cya!

xoxo -

Mobilen?

Min mobil är as konstig. Mina sms går bara fram till vissa abonemang (blev det rätt :S), det roligaste är att de som har tele2 oftast inte får, men de som har telia får alla. Jag fattar inte hur det går till. Kom på det nu när jag pratade med en kompis över msn och hon hade inte fått ett speciellt sms jag skickat till henne, är det konstigt eller? Får se vad som händer med det.

10-12-09

Ja, jag har lite problem med att hitta på bra rubriker :)


Idag hade vi lucia tåg, är bara lite trött och seg just nu så det blir inget långt inlägg :P Sitter nu och gör dvd filmer till filer så jag silpper släpa dvder på tåget ner till Göteborg :P. Men det var väl en vanlig torsdag, hade bakat lussebullar till mentorn, som vanligt bakar jag... tror det bara är tre eller fyra i min grupp som bakar, varför har vi ett bakschema om det bara är fyra utav sju som följer det? :P Men, men.
Hade lite andra lektioner också. På son såg vi klart på filmen, den slutade dåligt! Jag kan säga så här till er som ska se den, man hoppar till i slutet. Jag hoppade typ 2 meter.
Men den var bra.
Orkar inte skriva mer, cya!

xoxo -


08-12-09


Så var det tisdag också, eller slutet av tisdagen :P Imorgon är det onsdag, mitten på veckan! ^^ Yay! Idag hade vi lucia rep i skolan, btw jag kommer inte skriva så jättemycket för måste gå och lägga mig, kommer aldrig upp annars :P Hur som helst. Min grupp är nästan färdig med bron i teknik, vi har jättelite kvar som de som inte är i kören ska göra på fredag, najs :P
Annars då? Var tvungen att spela upp engelska pjäsen jag inte ens varit med och skrivit, den var bara lite rasistisk. HATADE den! Den var hemsk. Och så skulle jag helt plötsligt läsa typ halva manuset -.- Kul! Not! Men, men. Vad som helst för att hålla kvar betyget i engelska, fast detta typ inte räknas -.- Orkar inte! Men iaf, orkar inte hålla på och klaga över engelska pjäsen och sånt tråk. Nä, vi såg på en film på Son, faktiskt bra men hemsk. Handlade om första världskrigt, intressant och så men hemsk som sagt.
Som tidigare nämnt var det lucia rep efter skolan idag, det gick väl så där. Jingle Bells lät för jävligt, inte okej -.- Det lät inte bra alls. Det är bara några få som sjunger den allra sista tonen som är sjukt ful och de sjunger inte bra, eller det kande de gör i vanliga fall men det låter inte bra när de sjunger den tonen. Ush, vill få bort den. Sen har vår musiklärare kommit på något väldigt random intro, som inte heller låter bra. :P Aja... det får bli som det blir. Introt är ju inte dirket körens fel :P
Annars har jag inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt och så. Imorrn vet jag inte alls vad som händer :S Men nåt får jag väl hitta på. Ush, nu har jag huvudvärk också :( Inte kul, ber till Gud att den är över tills imorgon bitti.

xoxo -

 


Godnatt då

Nu är jag färdig inför natten, tvättat håret eftersom det ruktade rök efter att vi eldat på scouterna. Är inte så trött längre, men känner ändå att jag måste gå och lägga mig. Är säkert så trött att jag inte är trött längre, I promise :P

Nä, nu blir det den sköna sängen som gäller. Imorrn är det lucia rep och Desperate housewives, right? :S

Kram :)

07-12-09

Så var måndagen över. Har väl varit helt okej, inte hänt varken något dåligt eller något superbra. En helt okej dag helt enkelt. Hade skola som vanligt en massa lektioner fram till 14.40 då jag slutade. Slutar egentligen 15.25 men alla ifrån kören har inget C-språk denna vecka på grund av lucia rep vi har på tisdag (komp) och lucia tåget vi har på torsdag kväll, då ska vi ha hunnit hem och äta och sånt innan det börjar. Så det blir ingen franska denna vecka. Hoppas att jag inte missar allt för mycket men får prata med Linda om jag stöter på henne.
När jag kom hem var det lite lugn och ro ett tag :P
Senare på kvällen dorg jag förbi scouterna och var där i drygt 1 h, inte hela mötet alltså. Hade lite andra saker som jag skulle göra + att jag är sjukt trött och börjar bli förkyld så ville helst bara vara hemma och ligga i sängen, men man vill ju träffa alla också. Där fick vi hämta våra halsdukar och sen gick vi upp till vindskyddet i skogen och grillade pinbröd. Mysigt :) Men som sagt var jag trött, hade saker och göra + att jag höll på att frysa ihjäl :( så det var ganska skönt att jag ändå hade bestämt att jag skulle gå tidigare.
När jag kom hem så satte jag mig med det jag skulle göra och nu sitter jag här och tar det lugnt framför datorn, det ända - som finns just nu är att jag fryser sjuk mycket :( Jag vill inte bli sjuk nu, iof är det inte mycket som man missar i skolan, men ändå...

Får se om det blir något sista inlägg innan det blir natt igen :P
Kommer en liten bild här i slutet :)

Min fina lilla guldstjärna som hänger i mitt fönster ^^

Facebook gruppen har rätt!

Är inne lite på facebook och kollar, såg att några vänner gått med i en grupp som heter " If you remember this you grew up in the 00's" och det är så rätt. Jag är ju född 1994 så det stämmer in liksom. Här är den lilla listan, värd er tid att läsa. Jag trodde själv att jag inte skulle minnas alls mycket, men man minns mer än vad man tror att man gör :)

1. You remember seeing $4.623 for a galleon of gas.

2. You remember watching Toonami when you were small.

3. You remember watching American Idol.

4. You remember Reality TV shows such as Fear Factor, Survirvor, Simple Life, and total drama island.

5. You remember having a MySpace, Xanga, Facebook, and all the other blogging sites accounts.

6. You remember the Internet & text messaging.

7. You remember The I stuff. Iphone, Ipod, and all the I things.

8. You remember exactly what you were doing on September 11, 2001.

9. You remember standing in line to buy the Playstation 2, X Box 360, PSP.

10. You remember who was George W. Bush-Iraq War.

11. You remember people talking about Global Warming.

12. You remember watching Gossip Girl, Kyle XY, smallville, Psych, House, Burn Notice and all the other shows.

13. You remember reading Harry Potter.

14. You remember all the great movies that came out such as potc, harry potter.

15. You remember using Wikipedia for all your homework needs.

16. You remember playing card games. (Pokemon, yu gi oh, and other card games)

17. You remember Barack Obama being elected as our first African American President.

18. You remember the Gameboy Color drained a lot of batteries.

19. You remember using Youtube.

20. You remember how to watch movies without going to the theaters. cough cough Torrent cough cough.

21. You remember the Twilight craze.

22. You remember Dot-com bubble burst

23. You remember Barry Bond’s 762

24. You remember Georgian Conflicts

25. You remember Formation of the world criminal Court.

26. You remember the quote "I can see Russia from my house"

27. You remember using Facebook to connect with friends.

28. You remember owning a Sidekicks and iPods...

29. You remember taking a side on prop. 8

30. You remember playing with beenie babys

31. You remember who was Paris Hilton

32. You remember the old shows like Bugs Bunny and when Disney still made cartoon movies (Bambi, Little Mermaid.. etc)

33. you remember when the boy band just started to die off, but still live on:)

34. you remember the go green project.

35. when DDR was the S***

36. when we use to play classic Internet memes

37. When you remember playing d2, sc, wc3, and WoW.

38. When you remember playing CS lan at the local computer café
39. You remember when the King of Pop passed away.
R.I.P. 1958-2009.

40.jumping castles at kids parties, electric cars, bratz dolls, animated thomas, sydney athens bejing olympics, plasma's. Phrases such as lol and omg, disposable nappies on babies,vanilla coke, bali bombing, osma bin laden, i could go on all day lol love the 00's! Can remember welcoming the year 2000 it was great

41. Realizing our country's debt. http://www.iousathemovie.com/

42. you remember SARS, avian flu, swine flu, and the new-found interest in cancer.

42. you remember listening to Obama's speech to us.
Any suggestions what the OO’s did would be helpful.

Godnatt ♥

Klockan är inte så mycket, men jag är lagom trött så... Godnatt :)


Misslyckat ^^

Tjollah! ^^ (Det var nåt nytt :P). Idag har jag väl lyckats med något som få gör - Failade med att baka pepparkakor. Eller det var ett pepparkakshus. Men fail blev det. Det började bra, men näe... det gick inte riktigt :P Ska göra om det imorrn om jag har tid, annars blir det på tisdag då jag har lite mer fritid.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Har bara varit hemma och laddat inför veckan som börjar imorrn :( har jobbat på ny design också som kanske märks. Like it?
Sitter och kollar på "Vem kan slå Filip och Fredrik" nu. Det är väl lagom kul... (eller nåt). Har skaffat tuenti nu. För er som inte vet så är det den spanska facebook som spanjorerna vi bodde hos i Spanien drogade, var inne hela tiden. :P Så nu hade Jenny fått en invite från hennes spanjor och jag fick en av henne. Så... me & Jenny goes tuenti ^^
Jag har fått en massa böcker också, så nu är det läsning som gäller! Eller, kanske inte ikväll ska gå och lägga mig nu tror jag, vill inte vara supertrött imorrn direkt.

Ska fixa det sista nu och sen blir det sängen återigen.

Glad andra advent :)



Teknik på en söndag

Sitter nu och håller på med teknik uppgiften, har inget planerat idag så sitter och gör den nu så får man kanske lite mer fritid i veckan, smart :). Vill baka en massa idag, men när vi var och handlade igår och skulle köpa pepparkaksdeg var den slut och när vi skulle göra egen hade vi inte allt hemma -.- Orka! Men idag ska det bakas, har jag bestämt iaf, vet inte vad resten av familjen tycker men...

Nu sitter jag här igen och bloggar fast jag borde göra annat... inte okej... Nä, nu måste jag fortsätta här.

xoxo -

SNÖ!

Wow! Det snöar!!! XD Det är iof extremt blött på marken men det snör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

 


HJÄÄLP!

Jag har hållt på med design hur länge som helst, men har inga bra ideér! Hjälp mig! Jag har ingen fantasi alls, den försvann över natten :(

Grått och trist :(

Sitter inne på mitt rum nu och tar en liten paus från städningen. Imorse behövdes det inte städas så mycket, men när jag senare bestämde mig för att göra en stor städning blev det plötsligt mycket stökigare... undra varför :P Så nu är det stor städning på gång i rummet. Men det är najs. Ska försöka baka lite idag eller något sånt. MÅSTE klippa klorna på lilla Yoshi också, det går inte längre!

Nä, nu ska jag gå tillbaka till städningen.

Later! xoxo -

Always the same...

... once in a life time.

Det är första December idag, och det betyder att det bara är 23 dagar kvar till julafton och det betyder att det bara är 22 dagar kvar tills jag fyller år. Najs! Sist av alla typ :P Men idag har väl varit som alla andra dagar, med en jävla massa plugg när jag kom hem och nu som alla andra tisdag kvällar Desperate Housewives på kanal 5.
Har en extrem huvudvärk just nu, inte kul :( Men annars idag då?
Hade teknik första lektionen, vi fortsatte på bron. Men det vi har kvar att göra kräver en limpistol, och en limpistol behöver ström, och strömen funkar inte om en säkring i skolan har gått. Så ja... vi fick lägga bron åt sidan och skriva på rapporten istället. På engelskan gjorde vi inte så mycket och inte resten av dagen heller... Gick hem efter musiken, så var inte med på so lektionen. Var jättetrött och mådde inte så jättebra så gick hem.
Sen var det plugg direkt, började skriva över meningar från spanska boken så man kan plugga lite på det. Har läst en massa historia också. Yeesh, I'm tierd :P
Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate. Får se om jag orkar skriva något imorrn eller om jag blir tvungen att sitta och plugga hela dagen från när jag kommer hem till halv 12 :P.

Byebye :)

 Bara för att det snart är Jul :) <3

RSS 2.0