"Great"

Vilken dag! Upp till jobbet som vanligt. Ringde en massa samtal, same old, same old. Fick sen åka hem till mormor en snabbis och sen tillbaka till jobbet. Åkte hem, kom hem, insåg att överlåset var lås och jag har ingen nyckel. Den nyckel som finns hemma låg i brevlådan och självklart hade ingen lämnat brevlåde nyckeln ute -.- Så fick ta och sätta mig på baksidan i soffan och vänta. Segt. 
Har verkligen ingenting att skriva, väntar fortfarande på besked om USA. Börjar gå mig rejält på nerverna nu alltså -.-

True...


"Fabulously Lucky"

Så. Då hade man jobbat en hel dag, eller ja. Fick börja dagen med att åka hem till mormor och följa med henne till läkarn och sen hem igen, därifrån var det jobbet som gällde. Åt lunch med mamma på panini, eller köpte där och satt sen i parken inne på Garnisonen. 
Har också städat i rummet, tömt diskmaskinen och guidat mamma i hur man bloggar. Har även lyckats få upp lite bilder från i måndags på bloggen. Snart kommer det på Facebook också. 
Nu ska jag ta det lugnt, lägga mig i sängen, läsa min fina Harry Potter and the Philosopher's Stone och sen sova. Blir hel dag imorrn igen, halv 9 till 5. Here we go!



En bra plan

När jag kommer hem från jobbet blir det dags att uppdatera, och då mer än bara några få ord som i de senaste två inläggen.

"Good"

Låång dag. Var sjukt trött från gårdags kvällen. Vaknade av solen som lyste in i ögonen på en nyvaken tjej och sen en värme våg när jag öppnade altandörren ytterligare. Kände redan då att det inte skulle bli en kul dag på kontoret. 
Kom in, började med felreturerna. På lunchen drog jag till Thomas Sabo och bytte berlocken som jag redan hade mot en annan, lämnade in min lilla söta stenbock som gick sönder igår :'( samt köpte ett smyckesskrin. Så nu har jag full koll på mina TS. Sen var det tillbaka till kontoret. Var verkligen ingen rolig dag att sitta inne på. 
När jag kom hem bestämde sig pappa för att vi skulle dra iväg och äta någonstans. Så vi stack ut till Vaxholm. Åt middag där, tog varsin glass. Jag måste bara säga att jag har hittat min nya favorit glass: Kokosnöt! Ja, det låter hel galet men det var så sjukt gott! Verkligen helt underbart!
Sen var det hem och mer eller mindre däcka i sängen. 



Thank You!

Ville bara passa på att tacka er alla som var med igår. Vet att jag redan gjort det via Facebook, sms m.m. Men kan bara inte tacka er nog många gånger! Jag hade ingen aning


"Inspiring"

One single word: Surprice!

Gick upp vid halv sju, nånting sånt. Drog sen ner till bussen runt tjugo i åtta, tog den upp till Mörby. Från Mörby till Östermalmstrog, därifrån till Karlaplan och jobbet. Jobbade på hela dagen. Hände egentligen inget speciellt, ringde en hel del samtal. Var också dum nog att sätta på mig länga jeans och kofta... det blev typ 30 grader. Ingen vidare smart idé...
När arbetardagen nästan var slut smsade jag mamma och frågade om vi kunde stanna till i Fältöversten för att titta på jeansshorts, eftersom mina mer eller mindre var trasor. Fick svaret att vi kunde åka till Täby istället för hon skulle fixa något på banken. Jaha, tänkte jag och undrade varför det inte gick att göra i Mörby. Fick sen ett sms om att hon hade fixat det i Mörby och att jag kunde möta henne där så kunde vi ta bilen till Täby sen. Så de gjorde vi. Köte jeansshorts, två par till och med. Sen var det hem.
När vi nästan var hemma och började svänga in på de mindre vägarna, är jag helt plötsligt nästan helt säker på att jag ser Petra stå utanför huset nedanför oss. Weird, tänkte jag eftersom hon inte känner dem och vad skulle hon där och göra... Vi kör upp på uppfarten och jag ser en cykel som inte är vår, frågar vems det är. Mamma svara att det är någon av Jespers kompisar. Jaha ja, tänkte jag. Ser att flaggen är ute... funderar varför men orkar inte riktigt bry mig. Var väl någon som kände att den skulle upp bara så där. Kommer in igen dörren, tittar framåt och ser ut mot altanen. I den ställning med tak vi satte upp igår ser jag en massa blåa, röda och vita ballonger. Vad är det som händer?! Sen faller palleten ner. Ser en massa fina ansikten, alla min närmaste vänner (nästan) var där. Det var uppställt och allt. De bästa tjejerna som existerar på denna planet hade ordnat ett "Surprice Going Away Party". Jag visste att det skulle komma, men hade hört att det skulle vara på söndag. Inte ikväll! Fick verkligen en jättechock. Sen, efter att ha kramat om alla ser jag Madde! Min lilla skit som jag inte träffat på ett helt år! Kändes så sjukt! Efter att ha kramat om henne fick jag springa upp och byta om och samla mig lite. Torka lite tårar, se till så man inte ser allt för hemsk ut... lyckades väl så där. 
Sen var det middag, och ja... Lite lekar. Lite väldigt random lekar!
Efter lekarna var det tårtdags. Förra veckan när jag letade efter lunch eller något så hittade jag 2,5 kilo vit marsipan i ett av skåpen, kändes lite små skumt. Men ja... man vet ju aldrig vad man ka hitta. Gissa vad de hade gjort?! En gigantiska tårta, en kopia av amerikanska flaggan! Och ja, med rätt antal stjärnor! Den stod då mamma och brorsan (!?) för. 
Hade en helt dunderbra kväll. Fick presenter som verkligen inte var meningen (?). Men hur gullit som helst ändå. Thomas Sabo berlock av superfina Linnea, Jenny och Karro. Necessär och nagellack samt läppbalsam av coolingarna Ellen, Silvia och Micaela, ett hemagjort kot från den del av FF som var där, New York Starbucks mugg av underbara Anna och en liten bok som alla sen skrev i från gullingarna Petra, Karin och Carro. För underbart alltså! Slutade med att jag fick sparka ut de fem sista. Ett underbart gäng alltså. Under de sista timmarna satt jag, Karin, Tobbe, Danne, Petra och Wictor och sjöng, läste Harry Potter, tittade på en massa sjukt random YouTube-klipp och hade det riktigt grymt bra. Men ja, allt gott måste ha sitt slut. Så ja. Nu är det slut. Hoppas träffa alla dessa fina 17 människor innan jag åker. Känns tryckt att jag i alla fall kommer se mina trollkarls vänner: Petra, Tobbe, Karin, Wictor och Karro, samt Markus, Jossan, Hanna och Bea, fast ingen av dem var ju med ikväll. Nu blir det bilder! Enjoy!

"Hysterical"

Kom för ett tag sedan hem från landet. Firat midsommar med familjen och Petra. Blev ingen jättefest direkt men en lång helg på landet gör ingen skada direkt. Sov i tält i tre nätter, på en luftmadrass som tappade luften hela tiden. Jätteskönt när man somnade, mindre skönt att vakna. Blev inte mycket gjort idag, antar att alla var ganska sega. Har städat upp lite i rummet nu och funderar på om jag ska sätta mig med mina armband igen, har inget direkt bättre för mig. Det eller börja redigera bilder...
We'll see.

"Life changing"

Armband, armband, armband. Ett efter ett. Makramé och vanliga knutar. Vad ska hända med alla dessa nu då? Vi har väl suttit större delen av dagen och knutit våra armband. Och när det ena är klart börjar man på nästa. Det är så vi lever på midsommardagen. 
Vet inte vad det är men kan inte komma in på facebook via datorn. Funkar prima att gå via iPhone men när jag försöker gå in från datorn visar den bara toppen (alltså det blå) och sen botten. Som om resten inte finns. Lite små jobbigt jaa...

"Specific"

Glad midsommar till att börja med! Vaknade runt halv 12 efter en natt med en halva Harry Potter and the Philosopher's Stone innan jag, och tror även Petra, somnade. Vaknade och insåg att luftmadrassen måste ha ett hål i sig någonstans för större delen av all den luft vi pumpade in i den igår kväll var försvunnen, it was like magic! Kravlade ut ur tältet, blev en liten frukost och runt tre var det lunch dags. 
Spelade lite "Big-tennis" och knöt ett flertal armband. Får se om bilder kanske dyker upp. 



"Sublime"

Jobbat hela dagen. Ska bli jätteskönt med lång helg. Håller på att packa inför landet just nu. Ska väl snart äta middag antar jag och sen bär det av för att hämta Petra och sen vidare ut på landet för att fira midsommar. 



In one day

Kommer min nedräkning börja, till vad och hur får ni lista ut själva. Kan dra en stark chansning på att i alla fall en hel del kommer förstå. Det kanske är lite långsökt, i alla fall i börjar men ju närmare det kommer desto mer uppenbart kommer det vara. Tagga till! Nu blir det sängen så jag orkar med en sista arbetsdag för denna vecka. Blir telefonen i vänster öra hela dagen. 200 samtal? Fixar jag det eller?! ;)

It's going to be awesome


För underbart


Wonderful


R.I.P - Ryan Dunn

http://www.tmz.com/2011/06/20/jackass-ryan-dunn-dies-dead-car-crash-accident-pennsylvania/

Tagga inför den 13 juli! Åh vilken längtan, vilken spänning, vilket gäng!


In the summer rain


Här ska jag spendera några nätter i sommar


Foto tävling

Bilden jag har anmält är denna. Tävlingen hålls av denna bloggare: http://www.domkallarmighannes.com/2011/06/fototavling.html
Vinnaren får en valfri Irkontroll från: http://johanpixels.se/webbshop/

Jag är vaken på extratimmar

Har inget minne alls av att det var så här jobbigt att vara fotbollsledare förra året, det är helt galte i år. Har aldrig varit så här utmattad. Är piggar efter att ha kommit hem från en vecka på scoutläger då det är full gång från tidig morgon till sen kvällar och de timmar sömn man får spenderas i tält på fjantiga liggunderlag. Inte är det lätt. Thank God att jag inte har hand om de minsta tjejerna, supersöta ja... men de 15 minuterna jag hjälpte Jenny idag var inte kul alls.

Nä men kolla in de första sekunderna!


It's official folks

Den 13e juli 2011, 19.30. Jag, Petra, Wictor, Jossephine, Karin, Markus, Tobbe och en till som än så länge är lite oklar. Och, det största, det bästa, det enda, den stora anledningen, den extrema spänningen, det skrikframkallande... sista delen av Harry Potter. Den aboslut sista, sista delen, sista filmen, sista timmarna. Så otroligt sorgiligt. Kommer storböla under sluttexterna! Anyhow, det är i alla fall besämt. Petrus har biljetterna så nu är det bara att vänta... en månad -.-

And more is coming: http://www.pottermore.com/ Excited, excited, excited!

From now and on

I varje inlägg kommer jag från och med nu ha en egen tagen bild. Så det blir lite mer bildbloggning nu. Lite roligare då ;)

One, Two, Three

Så var första "riktiga" dagen på fotbollslägret över. Var en massa förberedelser igår som tidigare nämnt men idag var det första dagen med alla barnen. 30 tjejer here we go. Var inte det lättaste men gick ganska bra ändå. Hade kul på kuppen också. 
Är sjukt trött dock. Känns som om helgens lack på sömn kommer nu. Blir att lägga sig tidigt så man orkar upp imorrn. Då är det bland annat en stor dag för Matilda som fyller 17! Grattis i förskott på dig lilla vän!



I'm still (almost) alive

Upp 9 igår.
Båtklubben från 21-05.30
Sov en halvtimme
Nu förberedelse inför fotbollsveckan
Jag = Trött, tog mig alldeles för lång tid att bara skriva det här


F*** life when it's tough

Första sommerlovsmorgonen började sådär kan man väl säga. Fick reda på att jag troligtvis inte kommer vara i Stockholm under Harry Potter premiären, jag som ville gå på midnattsvisningen :( Kommer vara uppe i Mellanfjärden istället, där jag också vill vara. Men inte just då. Ååååh, hatar det här med USA! Varför kan man inte bara få sitt avresedatum, det förstör fan hela sommaren. Det går inte att planera ett skit. Har sommarplaner fram till 24 juli, sen kan jag inte planera mer då jag inte vet när jag ska åka. Känns förjävligt. Med avresedatum måste jag säga att EF är bättre, de har i alla fall två datum som man åker. Med Explorius kan det mer eller mindre bli när som helst! Orkar inte med denna väntan! 
Blev inte mycket bättre senare.
Håller tummarna för att jag får en underbar dag hos Wictor med Petra, Joss och Markus. Kommer bli skitkul. Ska under dessa timmar bara lägga allt skit bakom mig, lämna det hemma i källaren. Och bara ha så kul som möjligt. Första hela sommarlovsdagen bör inte börja så här, och det ska jag absolut inte låta förstöra resten av dagen!



Inte alls helt fel, nu blir det sommarläsning


Walking on sunshine

Det är officiellt sommarlov! Helt galet. Tiden har gått så fort! Kändes som om det inte alls var länge sedan jag och Karolina tog våra små cyklar till Danderyds Gymnasium för första gången. Träffade Petra utanför aulan och sen ut i klasserna. Efter 10 år i parallellklasser fann jag och Anna varandra och började hänga, mesta dels kanske för att vi inte kände så många andra, men det är jag glad för. Kommer till och med ihåg i stort sätt hela första dagen. Vi satt i klassrummet, alla fick ställa sig längs med väggen och sen skulle vi träna på namn. Under lunchen satt jag och Anna tillsammans med Simone. 
Desto längre in i skoltiden vi kom började jag umgås mer och mer med Ellen och lite senare även med Amanda. I me er eller mindre samma veva slutade Simone. Började också bygga upp en relation med Silvia och Micaela. Amanda slutade och hon var inte den enda. En efter en slutade folk i klassen, dock fick vi som tur var en massa nya till klassen också. 
Har fått så sjukt många nya vänner under det här året. Har börjat komma in i gymnasiestilen. Lärt mig hur lärarna bygger upp lektioner, prov, förhör och hur de vill ha inlämningarna. Gett mig in på ett språk jag aldrig trodde jag ens skulle titta åt. Lärt mig att det är så här en vanlig klass fungerar. Insett att jag kunde lagt manken till lite ytterligare. Samt förstått hur olika människor kan vara. 
Det känns så konstigt att bara lämna allt det här bakom mig, samtidigt känns det riktiga spännande.

Vill bara avsluta detta sommarinlägg med några väl valda ord:
Sommarlov! Summerbreak! Somer vakansie! Pushime verore! عطلة الصيف! ամառային արձակուրդ! Yay tətili! Udako oporrak! лятна ваканция! Sommerferie! Suvepuhkust! Kesäloma! Summer vacation! Vacances d'été! Vacacións de verán! საზაფხულო არდადეგების! καλοκαιρινές διακοπές! Vakans ete! חופשת קיץ! छुट्टी गर्मी! Liburan musim panas! Laethanta saoire an tsamhraidh! Sumar frí! Vacanza estiva! 夏休みזומער וואַקאַציע! Vacances d'estiu! 暑假! 여름 방학! Ljetni odmor! Vacation estate! Vasaras brīvdienas! Vasaro atostogų! летен одмор! Liburan musim panas! Sajf vacation! Zomervakantie! Sommerferie! تعطیلات تابستان! Latem na urlop! Férias de verão! Vacanţă de vară! летние каникулы! летњи распуст! Letné prázdniny! Poletne počitnice! Vacaciones de verano! Majira likizo! วันหยุดช่วงฤดูร้อน! Letní prázdniny! Yaz tatili! Sommerferien! літні канікули! Nyári vakáció! گرمیوں میں چھٹیوں! Kỳ nghỉ hè! летнія вакацыі! Gwyliau haf!



Inte helt fel start på sommarlovet


Om jag ändå vågade svara så här på prov

Tumblr_lm9rdhyg1m1qithvxo1_500_large

Last day of school

Så var sista skoldagen avklarad. Aldrig mer en dag med IS10, känns lite småskumt. 
Började 10 och hade 5-kamp, lunch och sen slut på dagen. Var hemma runt halv ett. Har verkligen inget annat att skriva. Imorrn är det avslutning och sen blir det häng vid Badberget.

Thank God...

för att Facebook finns så man kan lätta sina tankar hos en fin utbytesvän.


Tom Felton! <3

Missade hela MTV Movie Awards igår, var på flyget/flyplatsen... Men lyckades i alla fall få en glimt av när Tom Felton fick sitt pris på hemsidan.

Haha!


Home again

Rubriken säger allt.

RSS 2.0