Day 272 - 276

Day 272 söndag
Vaknade inte förens runt 12. Tired. Spenderade resten av dagen ute/inne i soffor och stolar, halvt sovande, halvt vaken. 

Day 273 måndag
Hurra för att mitt hår fortfarande såg helt okej ut när jag vaknade. Att det håller efter två dagar, är rena miraklet med tanke på hur mitt hår aldrig håller något. 

Day 274 tisdag
Spenderade eftermiddagen med att göra evolutionary tree till zoologi lektionen. Efter 12 ihop tejpade A4:a papper, 9 olika markers, den gigantiska zoologi boken och min fina rosa anteckningsbok blev jag klar efter några timmar. Senare var det Glee dags. Sista gången. Blev ett gäng tårar. 

Day 275 onsdag
Kändes verkligen som om det var fredag. Snacka om depp när jag insåg att det bara var onsdag.

Day 276 torsdag
Det är galet hur många vikarier man har nu när året börjar ta slut. Tycker ju att det borde vara tvärtom, men näe. Hade återigen två vikarier under en B-day. Hörde av någon att många lärare tar ut sina lediga dagar då de inte får något för dem om de inte tas ut, så alla tar dem nu innan finals börjar. Vissa vikarier är ju lite små knäppa. Tror jag nämnde någon för ett tag sen också, men idag, sista lektionen hade vi en knasig person igen. Skrev upp en tjej för att hon satt med ryggen mot  tavlan, trots att vi bara lästa i en bok hela lektionen, och sen skrev han upp en annan för att han frågade varför hon blev uppskriven. Lite små knas.

Måste säga att jag älskar Remby. Det är så mycket roligare och enklare att ladda upp bilder nu - så var beredd på bild bomb från många håll och kanter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0