Day 95 - This Christmas Time

North Las Vegas 10.48 pm

Har inte gjort något idag alls, borde ha jobbat på Global Diplomacy, men näe... Drog fram julen dock. Erica var med grannarna och införskaffade en massa dekor, jag hade precis vaknat så hade ingen lust. :P Sen var det upp med alla lampor. Så nu är huset alldeles super gulligt, slog även in mina första julklappar idag, inte för att de är från mig, men ändå. Fyra paket tog mer än en timme, mesta dels för att det ena hade en jobbig form och jag måste typ ha det perfekt. Nu är det Prince of Persia som gäller.
Day 93 & 94 - Thanksgiving & Black Friday

North Las Vegas 9. pm

I torsdags firade jag min alldra första Thanksgiving. Något jag gärna gör om, dock troligtvis mest för det trevliga sällskapet. Maten som alla pratade om så himla mycket var inte något jättespeciellt, det var gott och så men inte så fantastiskt som alla säger. Beror nog väldigt mycket på familjen också. Missade också själva kalkonen, alltså tillagningen och det. Men annars så. spenderade torsdags kvällen med familjen Forsstrom. Jag och Iiris började kvällen med att spela horse shoe(?) med Eric och Drew, måste bara säga att jag och Eric vann!
Sen var det själva middagen! Kalkon, sötpotatis, potatismos, greenbean castrol, brunsås, skinka, äppelmos, rotfruktsgratäng, grönsaker, "buns" och självklart; pumpapaj. Gjorde inte så mycket mer, på några timmar. Stack hemåt, Iiris hängde på. Runt halv 12 var det in i bilen igen, plånboken med och iväg till Black Friday. Stod i lång kö utanför Kohls i en kvart eller så. Var inte så farlig, och så mycket folk var det inte. På Kohls i alla fall... Efter att Erica hittade lite julklappar till Jordan drog vi vidare till det riktiga kaoset på Wallmart. Kassakön gick igenom, jag skojar inte, HELA affären, och det är ingen liten Wallmart. Galet! Efter Wallmart drog vi oss in till the Strip och Fashion Show Mall, tittade in på bland annat Abercombie & Fitch. Hade ingen lust att spendera särkilt mycket pengar på saker jag inte behövde, även om det var relativt billigt, men hittade två pyjamas byxor för $17 istället för $30. Så inte ska man klaga inte. 
Kom hem runt kvart i 4. Och somnade strax därefter. 

Fredagen var galet lugn, fram till runt 3 då vi stack iväg till Iiris och firade Thanksgiving med andra halvan släkten. Var ungefär samma drill som torsdagen, inte lika grönt på bordet dock. Och det fanns äppelpaj! Kärlek! Hade en riktigt trevlig stund där, speciellt efter att alla hade gått, lol. 
Day 91 & 92

North Las Vegas 8.43 pm

Tisdag var en konstig dag den med. Efter att ha haft en fruktansvärd natt och ingen vidare morgon hade jag ingen lust med något alls. Ville inte gå till skolan och kände inte för att gå på träningen. Men gick ändå. Dagen gick ganska fort trots allt. Kände inte att jag var på topp och hade svårt att konsentrera mig. Jag menar, när något stort händer och man inte sovit bra så blir dagen bara komplicerad. Försökte dock att tänka på annat, men det var ofta lättare sagt än gjort. 
Gick på träningen som var helt okej. Börjar bli bättre nu, JV tränar för sig själva och vi "slipper" ofta tränga med Freshmen laget. Vet inte om det är det att de är så ovana vid fotbolls träning eller om de bara inte lyssnar. Men när man är 13-14 och inte vet hur man springer "idioten"... Hmm... Jag menar, vår coack blev galen! Av 22 tjejer var det tre som visste hur det gick till. Spring till en linje, spring tillbaka, spring till nästa, tillbaka. Börjar verkligen gilla JV laget, det kommer bli awesome!

Idag var så mycket bättre. Under U.S. History var det stress till hundra skulle göra klart ett worksheet samt lämna in vocab. Jag hade uppfattat det som om vi skull.e göra på kapitel 13-16 och fattade inte hur folk kunde vara klara efter en halv period. Men så nämnde läraren att det bara var kapitel 16 och det bara var 17 ord så det skulle inte ta så lång tid. Epic fail då jag redan hade gjort kapitel 13 coh 14 och hade börjat på 15. Pratade med henne och "kom undan". Tydligen så hade killen från Danmark gjort samma misstak. Utbytesstudenter alltså. 
Efter skolan var det inte photoclub möte... sad face. Så laddade upp inför fotbolls träningen, en av de bättre absolut. Började dock träningen med att vi alla i JV skulle springa 240 (fram och tillbaka över football planen) på 56 sekunder, efter första omgången ändrade vår coach till 55. Freshmen och Varsity fick pålägg tre sekunder på andra omgånen, vi var tydligen för snabba så de la på... Attans. Även tredje omgången var det 55 sekunder som gällde. Var så glad över att jag klarade det då jag inte alls är särkilt snabb. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker kommer aldrig vara den snabbaste. Träningen rullade på och slutade med att vi skulle spela JV mot Varsity. Tyvärr avbröt Varsity coachen för han tyckte det var uselt att JV var bättre... Hmm...

Går på Thanksgiving lov nu då.

Tumblr_lugkbe9gzx1qfi026o1_1280_largeWe <3 It

Day 90

Var en konstig måndag. Hände egentligen ingenting under skoldagen... eller jo. Under lunch/7th period var det en Explorius ansätlld från Finland, två AR, en person från Slovakien och två värdföräldrar på Legacy. Explorius var hos oss för att hon skulle intervjua några av oss. Det var trevligt, personerna som kom var riktigt trevliga och roliga att prata med. De pratade med mig, Iiris, Sakari, Ragein (vette hur du stavar ditt konstiga namn) och Vilde. Så en från varje land (två från Finland dåra). Frågade typ om skolan och så. Haha, hon ställde samma fråga till alla; "How's U.S. History?" Öh, enkelt? Haha, nu hade inte alla vi fem U.S. History, några hade Government. Men det är ju enklaste lektionen. Följ med under lektionerna, gör det du ska och plugga inför provet - A! Det är ju inte det att du behöver komma ihåg allt sen... Jag behöver inte bry mig om alla presidenter eller något. Och jag menar, min klass är ett stort skämt. Visst finns det de som är smarta och så. Och innerst inne tror jag att de kan mycket mer än de visar. Under lektionerna gör det inget och de agerar som de är dumma i huvudet! Om de bara la manken till lite mer så skulle deras betyg gå upp i taket, men folk är för lata. Ville typ säga att i min klass är alla dumma, och försöker inte alls. Men kände att det kanske inte är rätt att säga så sa bara att det är lätt, och det som jag skrev innan. Sen snackade jag lite om värdfamlij och aktiviteter efter skolan. Kännde mig ganska dum när jag snackade faktiskt. Kändes skumt. 
Efter skolan var det soccer! Och sen var det hem, fick skjuss av Billie. Kom hem, duschade och loggade in på Facebook. Där kom meddelandet om Elisabeth och min värld blev kaos. Var i shock hela kvällen. Hade svårt att sova och allt sen.

Tumblr_lfrg066tze1qe0hneo1_500_large


Have a few things to tell you

Men det får vänta tills i kväll, vill få med lite bilder också.

Ska snart till skolan...

Tio första

Första bästa kompis: Karin

Första bil: Återkommer...

Första kärlek: Jadu...

Första husdjur: Fiskar!

Första semester: USA?

Första jobb: Coach på fotbollsveckan

Första köpta skiva: Kommer inte ihåg....

Första riktiga kärlek: -

Första piercing: Öronen för ganska så länge sen

Första konsert: Åh... ehm... var väl någon "äldre barn" grej

<!-- -->

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: -

Senaste bilfärd; Hem från träningen igår

Senaste filmen du såg: Never Let Me Go

Senaste ringda telefonsamtal: Iiris

Senaste bubbelbadet: Nåt år sedan kanske

Senaste spelade cd: Les Mis.

Senaste kyss: -

Senaste gången du grät: Igårkväll, ett flertal gånger

Senaste måltiden: Frukost, flingor med mjölk

<!-- -->

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Not really

Blivit arresterad: Nope

Blivit kär vid första ögonkastet: Nej

Fastnat med blicken i någons urringning?: Inte någo jag riktigt tänker på

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej

Haft ett one night stand: Nej

Busringt till någon: Å, ja

<!-- -->

Sju saker du har på dig:

<!-- -->

1. Strumpor

2. Tajts

3. Tunika

4. Underkläder

5. Kofta

6. Klocka

7. Smycken

<!-- -->

Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat

2. Ätit frukost

3. Läxor

4. Lyssnat på musik

5. Facebook

6. Bloggat

<!-- -->

Fem favoritsaker utan rangordning:

1. Mobilen

2. Datorn

3. Kameran

4. iPod

5. Vänner och familj

<!-- -->

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Petra
2. Karin
3. Min familj
4. Mikaela & Louise

<!-- -->

Tre val:

Blått eller rött?

Sommar eller vinter?

Choklad eller chips?

<!-- -->

Två saker att göra innan du dör:

1. Levt livet ut

2. Resa jorden runt

<!-- -->

En sak du ångrar:

Att jag gav vissa personer för många chanser

Ready for a new day? Not really, no... Only two days to go

Just wanted to say - I love you

Vill bara säga att jag älskar er alla. Ni som läser denna blogg, min underbara familj, mina vackra och älskade vänner. Sitter i köket, alldeles ensam och tårarna sprutar ur ögonen på mig.
För en kvart sedan loggade jag in på facebook och såg att en norsk tjej hade skrivit i vår soft landing grupp (tre dagar i nyc innan vi åkte till våra famljer):R.I.P Elisabeth Lenes! ♥
Fattade inte vad de menade, så klickade på namnet och insåg att detta var en av norskorna jag pratat med lite och visste om och har haft lite kontakt med under de månader som gått. Pratade med norskan som postade och hon sa att Elisabeth dog idag/igår då hon varit med om en snömobilsolycka.
Allt känns så overkligt, hur kan en människa bara försvinna så där.
Känns extra jobbigt då jag i vanliga fall när något sänt här händer kan prata med mina föräldrar eller nära vänner, och nu kan jag inte ens göra det då klockan är runt 3 på morgonen för er.
Ville bara tala om för alla hur mycket ni betyder för mig. Tack för att jag fick lätta mitt hjärta ännu en gång.
R.I.P Elisabeth ♥


http://m.vp-mi.com/mobile/news/article_c58dafd4-14ae-11e1-8f50-001cc4c002e0.html

Day 87, 88 & 89

North Las Vegas 8.  pm

Fredag - Sista skoldagen innan helg. Ingen speciell dag. Slutade upp veckan med träning och sen var det hem och ta in på energi och timmar. Tog små tupplurer då och då. Somnade på soffan runt 8-9 och alarmet på mobilen gick av 1.00 am...
Lördag - ... försökte vakna upp och tillslut lyckade jag vakna helt. Gick upp och drog på mig jeans och plockade ihop lite sånt som skulle behövad under dagen; pengar, mobil, iPod, kamera. Runt 2 var det in i bilen och iväg mot Del Sol High School där jag skulle träffa upp resten av Legacy Key Club, vårt "område" 28 North samt ett flertal andra klubbar. Runt 3 startade 20 fyllda bussar sina motorer och drog sig väster ut, över Nevada-California gränsen och mot Six Flags - Magic Mountain. Runt 10 var vi framme och de första timmarna gick åt till själva Fall Rally (Spirit Competition). Med andra ord - mycket skrik och rop från Key Clubbers från Nevada, California och Hawaii. Vi gick vidare till top 3 men där tog det stopp... Resten av dagen fick vi springa runt på Six Flags hur vi ville. Åkte attraktioner m.m. Ganska galet place, och med så många high school elever, samt "vanligt" folk. Det var total galet. 6 på kvällen skulle vi alla vara på bussarna igen, detta var dock inte alla. Så vi kom iväg något senare än tänkt. Nu var det i alla fall raka vägen tillbaka till Vegas. 
Söndag - Sova. Skolarbete. Chilla. Ta igen på tappade timmar under helgen. Nu, taggad för kort vecka och stor amerikansk högtid i helgen - Thanks Giving. 
Day 86 - The list

North Las Vegas 2.10  pm

Var ett vrak från efter tryouts till stunden jag tittade på listan. Haha, både Iiris och Erica följde med, jag kunde ju gått själv men näe... Stod med på listan, så skönt! Lycka! Så tränade första träningen med laget efter skolan. Kommer bli super! Visst, finns alltid de i laget man inte gillar supermycket, men behöver ju inte spendera all tid med dem. 
Det var min tordag. Händelserik eller hur?

Bjuder på en liten Las Vegas Strip bild!


Day 85 - Tryouts

North Las Vegas 2.12  pm
Onsdag var en seg dag. Var tryouts för soccer efter skolan, var inte som jag var särkilt nervös över men ändå. Skoldagen var bara allmänt seg, ville egentligen bara hem. 
Tryouts var som en vanlig träning, inget speciellt alls. Det som hände var att de tre coacherna vi hade plockade ut folk då och då och skickade över dem till andra sidan. När det var ungefär en kvart - tjugo minuter kvar fick vi reda på att detta var Varisty laget. 
Resten fortsatte träna ett tag. Återigen togs några ut, efter ett tag ropade en av coacherna ut mig, men istället för att gå till resten skulle jag stå och titta på de andra ett tag. Sen blåste de av och de samlade alla. De delade upp oss i två grupper. Alla Freshmens i ett gäng och resten var kvar. Så var freshmen laget gjort. Sen plockade de ut oss, några i taget. De sa att detta skulle vara JV - men de ändrade sig och sa att vi skulle få reda på allt dagen efter då det skulle finnas en lista på en av coachernas dörr. Var lite små irriterad. 

Grejen är den. Att här kan du inte bara välja vilken skola du vill gå på som det är på många ställen i Sverige. Du är zonad för en viss skola. Detta är något som gäller överallt, men blir särkilt synligt i större städer med flera skolor. Jag bor i "fel" område. Ska egentligen inte gå i den skolan jag går i. Men då min värdmamma är lärare på skolan tror jag att det hjälpte lite med att få över mig och den kinesiska utbytesstudentent till granne över till Legacy. Att jag inte bor i skolzonen betyder att jag inte kan vara med i några Varsity sporter. Alltså var min enda chans i fotbollen att vara med i JV. 
Så, ja. Hoppas att alla fattar det där med zonad, tydligen var det några som inte fattade vad jag menade tidigare. 

1 day - 1 period

Då det har varit många frågor om skolan och lektionerna framförallt tänkte jag ta en lektion per dag. Orkar inte/har ingen lust att börja idag med dessa är de 8 ämnen ni kommer att få läsa om:
(Mentorship)
Zoology H
Intro Business
U.S. History
Global Diplomacy
Spanish II
Algebra II
Photography II
Composition

311671_246795168692369_219759631395923_668182_106229116_n_large

Day 81-84

North Las Vegas 8.32 pm

Under senaste veckan har jag inte gjort något allt. Helgen rullade på super snabbt, lite för snabbt. Thank God för att det är Thanksgiving nästa helg (see what I did there?). Tog en liten paus från allt. Blev ingen kyrka denna helg heller, haha, jag är faktiskt väldigt tacksam för att det inte är något som är super viktigt här. Hade självklart anpassat mig till det om det var så situationen låg, men gillar detta bättre. Måndag - zoology quiz, samt att fotograf projektet började. Fick den jag ville - Laurie Simmons. Tisdag - Eh... nada. 
Basically It.


Dayviews fototävling

Rösta på denna: 

En mindre fin eftermiddag

Ursäkte det hemska språket men har ingen lust att sitta och över tänka igenom detta inlägg då hela grejen kommer försvinna.


Jag förstår inte! Så jag har inte varit på varje träning sen vi började, gör det något? Är det antal träningar som räknas? Jag sa till och med till en av coacherna att jag inte kunde träna än för att mina fotbolls skor inte hade kommit, de var på väg och så fort jag fick dem skulle jag hoppa ut på planen. De kom inte i tid så köpte nya joggingskor och tränade i dem i en vecka, fick mina skor och tränade som satan de senaste dagarna. Jag sträckte en muskel i bakre lår i söndags men trots det gjorde jag allt jag kunde, höll på att bryta ihop fler tal gånger för det kändes så förjävligt, men vill så gärna komma med i laget. Tryout var idag och jag är så förbannad.


Först sprang vi som vanligt, och sen skulle vi köra överlappningar, vi delade upp oss helt random i två grupper så alla skulle kunna köra, självklart väljer jag fel grupp. Hamnde i en efterbliven grupp där folk var så jäkla långsamma och dåliga. Plus att vi hade för få bollar så fick byta av hela tiden. Sen skulle vi jämt köra freshmens-sophmores-juniors-seniors, så det tog extra lång tid att göra allt eftersom coachen alltid fick ropa upp vilka som skulle köra. Fick inte alls visa vad jag går för. Den andra gruppen gjorde saker hela tiden, saker som jag gärna hade gjort. Nu ångrar jag verkligen att jag inte bytte, det kunde inte varit någon stor grej att bara byta sida. Känner mig så jäkla dum som inte gjorde det. Jag vill så gärna vara med i laget, vet att jag inte kan hamna i varsity, dels för att jag inte är zonad för skolan samt att det laget redan är uttaget, blev under träningen idag. Men skulle ändå velat visa mer än vad jag fick chansen att göra. Är så arg!!! De la fan all fokus på idioterna till freshmens som var sämst av alla! Ja, jag vet; ”Don’t know how to play? Come, we’ll teach you” Men när ska vi andra få visa vad vi går för! Det gör mig så sjukt frustrerad!!! Blir galen!


Så hela tryoutsen gick sådär, när jag väl fick chansen att göra något la jag all fokus på det och gjorde det absolut bästa jag kunde. Jag har fan spelat i 10 år, nej jag är inte särkilt snabb men jag vet fan hur man spelar och har mycket bättre bollkontroll än många av de andra tjejerna. Så varisty togs ut och de slutade typ en kvart innan resten av oss. De tog bort några i taget som hamnade i JV. Blev bara mer och mer arg ju fler de tog och jag fortfarande tränade med freshmen. Jag menar, jag är fan junior! Jag kan inte ens vara med i freshmen laget, den enda chansen jag har är JV! Så tillslut frågade de vilka som var juniors. Räckte upp handen snabbt som fan för att visa att jag verkligen inte ville vara där jag var. Så coachen vinkade åt mig att komma och jag fick stå bredvid henne och den andra coachen idag, kände mig jävligt dum. Fattade inte vad som hände och de sa inget heller. Så sprang den ena coachen över till den tredje och snackade med henne och de höll på ganska länge med att bland annat plocka ur de freshmens som var i JV. Innan hon ens hann komma tillbaka vinkar tränaren jag står hos att träningen är över och vi ska alla gå till andra sidan planen. Vi sätter oss alla i en stor grupp. De ber alla freshmens att gå till ett ställe någon meter ifrån och sätta sig. Sen är det bara juniors och sophmores kvar. Känns ju super kul btw. De plockar ut några och ber dem sätta sig på andra sidan om oss. Sen är vi kanske 15 pers kvar. De pekar på mig och jag känner att yes, jag fixade det till JV, det bästa jag kunde göra. De plockar ut några fler och jag känner redan nu att vi är för många för ett lag. Och då kommer det, fan var arg jag är! De säger att varsity är som vi kanske märkt klart, eh… självklart att vi fatta det! Och freshmen laget är också klart. Alla väntade på att de skulle säga att JV var klart också. Men de sa de inte istället körde de med att de inte kunde bestämma sig nu och de var inte säkra. Så nu måste vi vänta tills imorrn då det ska finnas en lista på en av coachernas dörr. Fy fan va fegt säger jag bara! Hur svårt kan det vara säg bara åt några att de inte klarade det, fan säg åt mig att jag inte gjorde det så jag vet. Självklart kommer jag bli helt förkorssad men då vet jag! Och vad är det för jävla stil! Säga åt 20 tjejer att jag ni klarade det till JV och sen bara ändra sig och säga att nej… ingen av er är säkra ni får vänta till imorrn för vi är för fega för att säga något! Blir så jävla sur! Säg bara hur fan ni vill ha det! Vet inte vad jag ska göra, fattar att det kan vara svårt att välja ut vilka som ska vart och vilka som inte kan spela alls framför spelarna. Men är det okej att få upp hoppet hos några och sen bara slänga det i sopptunnorna några meter bort?! Om det är så de tänker säg lägg upp allt är jag inte säker på att det är detta jag vill göra. Känns bara så trist. Jag bryter aldrig ihop när det kommer till sånt här, men i denna stund blir jag galen! Är bara så besviken på coacherna. Jag menar, det fanns många USLA freshmen är det inte bättre att då köra på ett JV och ett JVB så att de många bra juniors och sophmores som fanns får chansen att spela. Nej, tydligen inte! Bröt ihop efteråt när jag träffade Liisa och Iiris, Liisa kom med i varsity teamet, vilket jag är glad för, för hon var verkligen bra. Men när alla frågade mig vad jag kom med i och jag inte kunde svara… det kändes för jävligt helt enkelt. Vill verkligen bara få morgondagen över. Kommer bryta ihop om jag inte kommer med, är så jäkla arg på mig själv också. Var ganska säker på att jag skulle komma med… nu vet jag inte längre. It just sucks really f*cking bad!Happy!

De visar Harry Potter på ABC hela helgen! Jag är så lycklig! Och de visar scener som aldrig visats förrut. Eller som i alla fall inte är med i filmerna vi alla har i skåpen. Så glad!


Äntligen klar med att ordna alla Cali bilder


Day 79 & 80

North Las Vegas 4.42 pm

Känns lite för skönt att inte bli väckt av alarmet på mobilen kl 5. När klockan var 11, halv 12 tog jag en lite promenad bort till Inga. Hjälpte henne med hennes julkort, något som jag borde ta tag i också någon dag. Sen gick vi till skolan... RandoM. Vi hade ju inte ens någon skola. Eller vi gick till Target mitt emot skolan, så egentligen gick vi inte dit. Okej, så nu blev det flippat. Åh, mina skor började göra ont så tog av dem och gick större delen av vägen utan skor, endast i strumlesten. Ingen bra idé. Mina strumpor är hel slaktade, bara att slänga så nu har jag inga "Friday" strumpor. Fick dessutom stora blåsor... eller en i alla fall. Är helt okej nu i alla fall. Gillat! Resten av kvällen spenderade jag med att åka till en värdfamlj, eller en blivande värdfamlij, med min värdmamma. Var väldigt intressant att se hur det är på andra sidan. Jag menar, här sitter vi och har panik över vår ansökan och är galna hela tiden. Men så sitter famlijerna där och det som de egentligen tittar på är:
1. Allergi mot husdjur eller ej. Om detta är ett nej är det många famlijer som inte kan ta emot.
2. Var de är från. Vissa famlijer är mer intresserade av visssa kulturer än andra.
3. Hur bra engelska. Om studenten har bra engelska eller inte beror på famlijen. Vissa kan tänka sig att ta tag i att lära studenten engelska, vissa föredrar en som redan kan.
4. Brevet. När vi satt där och skrev varför vi ville åka och vad som gjorde att vi tog det valet.
5. Fotona. Foto delen är viktig. Inte så mycket första fotot på första sidan, men fotoalbumet sen säger mycket om oss.

Idag har jag inte gjort ett skit. Har lekt med bilder, gjort alla fotoprojekt som jag har att göra i framtiden. Så behöver inte tänka mer på det, har allt, så nu om jag inte har något för mig kan jag grubbla lite på det utan att vara tvungen att fixa allt. That's pretty much it. 

Och jo! Hittade lins locket till min SLR igår! Låg i läderjack fickan, märkte det när jag var påväg ut ur huset och skulle stoppa iPoden i fickan och insåg att något redan låg där. Haha, det är inte lätt alltså. Saknar dock fortfarande väskan.Day 77 & 78

Hade bara tre dagars vecka. Vet inte längre hur jag ska skriva, hälften tykcte att jag skrev för mycket om lektionerna, jag tycker att jag upprepar mig för mycket, och andra hälften tycker jag nu skriver för lite om klasserna. Kan ni inte gå ihop? 
Nej, men får väl ta och slänga ihop ett "lektions inlägg" så får ni bestämma själva om ni vill läsa eller inte. 
På tisdagen var jag på första soccer träningen. Började med att springa fram och tillbaka 6 gånger över planen (amerikanska football planen...). Sen var det ytterst simpla övningar.
Onsdagens träningen började på samma sätt. Gjorde lite mer avancerade saker, men vet inte om det var för att jag råkade hamna i en grupp där i stort sätt alla hade spelat förrut och coachen speedade upp det lite. Slutade träningen med att springa två gånger till...
Sen var det HELG!

Day 76 - New shoes!

North Las Vegas 6.49 pm
Skoldagen flöt på som vanligt, efteråt stack vi iväg till Kohls. Skaffad ett par joggingskor, äntligen. Så kunde tagga till träningen dagen efter.
Var ute och sprang när jag kom hem och mer än så hände inte... Inte alls.

11/11/11 11:11

WIII!

Svar till Pappa?

Pappa: Jordbävning eller?

Nä... Kevin :P

Sånt där som händer varje onsdag...


Day 69 - 75

North Las Vegas 6.03 pm

Måndag - söndag. Det hände egentligen inget speciellt. Det var "testing" hela veckan vilket ledde till att många av de första lektionerna var ganska tomma. Oftast var de flesta och gjorde test. I U.S History var vi som mest 7 pers, utav runt 30. 
Även under helgen var det mer ta't lugnt häng. 
Jo, förrsten - den efterlängtade tisdagen kom! Nytt avsnitt av Glee. Lycka på hög nivå, synd att besvikelsen existerade. 

Efter detta korta inlägg - 
Santa Monica Beach

Älskar hur jag inte följer mina planer

Jag som skulle blogga galet i helgen... vad hände med det? Snart har jag återigen 10 dagar att ta igen. Hmm... Skyller på alla ibilderna i förra inlägget - SOM förresten tog mer en ett dygn att skriva ;)


Saknar er Sverige

Day 65, 66, 67 & 68

North Las Vegas 5.14 pm

Så fick en liten sovmorgon på torsdagen. Runt 4... tror jag. Hoppade vi in i bilen (jag, Erica, Jordan och Ida) och drog vidare över statgränsen till Kalifornien. Var på vägen större delen av kvällen. Under 5 timmar i en bil händer det inte mycket, framförallt inget jag kommer ihåg. Landade i Disney Land området runt 9-10. Hoppade in på hotellet och droppade av alla väskor och sånt. Btw, hotellet låg mitt över gatan från Disney Land - Like! Efter avdroppningen gav vi oss ut på en liten tur i DownTown Disney. Åt middag och ja... Haha, åt på ett ställe som heter Rainforest Café. Finns tydligen här i Vegas med, anyway. Var ett riktigt coolt ställe. Apor som lät och rörde på sig i taket, oväder lite då och då, och en massa andra random saker. Awesome!

På fredag var det och sen vidare mot första besöket på Disney Land. Vandrade runt och åkte lite olika attraktioner. Började dock hela dagen med att träffa lite karaktärer. Mys, mys! Gjorde allt man brukar göra på såna här ställen. Hade riktigt fint väder också. Nämnde också att jag sällan blir blöt på vattenbanor. Så när vi hade spenderat lite tid i California, åkt på diverse rides och sätt på World of Colors, som föresten var helt galet awesome, åkte vi en vattensak. Gissa vem som itne blev särkilt blöt - me. Och vilka blev blötast? Erica och Ida! HA! Och jo, under dagen såg vi också paraden. Så söt. 

Lördagen var fylld med ännu mer Disney. Började andra dagen i California och åkte lite saker som vi gillade kvällen innan. Åh, Tower of Terror är bäst! Ett måste om man är där. You can never guess what's going to happen. Efter att ha spenderat några timmar där drog vi över "torget" till Disney Land. Vandrade runt lite där och åkte diverse saker. Tog en tripp under vattnet med Nemo, så söt! Och sen var det mycket vatten! Slutade dagen med en tur på Splash Mountain - guess what - blev hel dränkt! Där fick ja var allas kommentar. Sen såg vi på Fantastica. Så underbart! Slutade hela kvällen med ännu mer Splash, om och om igen, utan att lämna stocken. Var lite som vattenriden på Liseberg. 

Sista dagen i Kali för full av drömmar som gick i uppfyllelse. Drog iväg in till L.A. och såg allt som finns att se. Strosade runt på Walk of Fame. Såg stjärnor med namn som; Adam Stanler, Michael Jackson, Queen m.fl. Var även inne på torget vid Chinese Theatre. Wiiiie! Såg Daniel Redclifes, Emma Watsons och Rupert Grints handavtryck och signatur! Wiie! Blev så glad när jag såg den, jag och Ida hittade också en "fake" Dumbledore som vi bara var tvugna att fotas med. Efter att spenderat en kortis i Beverly Hills Mall, köpte ny berlock till Thomas Sabo armbandet - Glad tjej! Sen var det ut mot stranden. Lite tid på Malibu Beach, love it! Hehe... glömde min kameraväska där :/ Mindre kul, men ska beställa ny imorgon. Lyckades tappa linslocket också så vågar inte riktigt ta med kameran någonstans förtillfället... Sista stoppet innan vi drog mor Las Vegas igen, var Santa Monica Beach. Riktigt fint där med. 


Day 62, 63 & 64

North Las Vegas 4.32 pm
Oj, så jag är dålig på att blogga i denna stund. Var kort vecka, tre dagar, inget att klaga över direkt. 
Hande ingenting under dagarna. Vanliga skoldagar, Aday, Bday, Aday, HELG. 
Långhelgen var för Staff development day och Nevada day + lördag och söndag. That's it för detta inlägg. Kommer ett mer händelserikt inlägg om några minuter.

Bye Haloween

Så drar jag ut och tar ner Halloween dekorationerna. Brb.

Footloose

Vet att denna underbara film har premiär i Sverige idag. Den är så grym! Såg den för... tre veckor sen. Verkligen värd att se. Missade dock första minutrarna, så får bli ännu ett besök för att se början. Vill se att alla fina vänner där ute går och ser den, musiken är underbar, killarna är underbara, danserna är fantastiska. Handlingen vet alla redan om så ingen idé att säga hur bra den är. 
Jag skulle skriva största recensionen om jag hade tid, men måste lägga prio på att fixa alla bilderna.

10 dagar?

Hur är det möjligt att jag inte har bloggat om dagarna på 10 dagar! Vad har hänt med mig och min kärlek till bloggandet. Kan bara säga att jag nu sitter och sorterar bilder samt tittar på sprilland nytt Glee avsnitt. Det är i denna situation man vill ha en "Facebook Like"-knapp framför en.

RSS 2.0