Totally Unexpected

One single word: Surprice!

Gick upp vid halv sju, nånting sånt. Drog sen ner till bussen runt tjugo i åtta, tog den upp till Mörby. Från Mörby till Östermalmstrog, därifrån till Karlaplan och jobbet. Jobbade på hela dagen. Hände egentligen inget speciellt, ringde en hel del samtal. Var också dum nog att sätta på mig länga jeans och kofta... det blev typ 30 grader. Ingen vidare smart idé...
När arbetardagen nästan var slut smsade jag mamma och frågade om vi kunde stanna till i Fältöversten för att titta på jeansshorts, eftersom mina mer eller mindre var trasor. Fick svaret att vi kunde åka till Täby istället för hon skulle fixa något på banken. Jaha, tänkte jag och undrade varför det inte gick att göra i Mörby. Fick sen ett sms om att hon hade fixat det i Mörby och att jag kunde möta henne där så kunde vi ta bilen till Täby sen. Så de gjorde vi. Köte jeansshorts, två par till och med. Sen var det hem.
När vi nästan var hemma och började svänga in på de mindre vägarna, är jag helt plötsligt nästan helt säker på att jag ser Petra stå utanför huset nedanför oss. Weird, tänkte jag eftersom hon inte känner dem och vad skulle hon där och göra... Vi kör upp på uppfarten och jag ser en cykel som inte är vår, frågar vems det är. Mamma svara att det är någon av Jespers kompisar. Jaha ja, tänkte jag. Ser att flaggen är ute... funderar varför men orkar inte riktigt bry mig. Var väl någon som kände att den skulle upp bara så där. Kommer in igen dörren, tittar framåt och ser ut mot altanen. I den ställning med tak vi satte upp igår ser jag en massa blåa, röda och vita ballonger. Vad är det som händer?! Sen faller palleten ner. Ser en massa fina ansikten, alla min närmaste vänner (nästan) var där. Det var uppställt och allt. De bästa tjejerna som existerar på denna planet hade ordnat ett "Surprice Going Away Party". Jag visste att det skulle komma, men hade hört att det skulle vara på söndag. Inte ikväll! Fick verkligen en jättechock. Sen, efter att ha kramat om alla ser jag Madde! Min lilla skit som jag inte träffat på ett helt år! Kändes så sjukt! Efter att ha kramat om henne fick jag springa upp och byta om och samla mig lite. Torka lite tårar, se till så man inte ser allt för hemsk ut... lyckades väl så där. 
Sen var det middag, och ja... Lite lekar. Lite väldigt random lekar!
Efter lekarna var det tårtdags. Förra veckan när jag letade efter lunch eller något så hittade jag 2,5 kilo vit marsipan i ett av skåpen, kändes lite små skumt. Men ja... man vet ju aldrig vad man ka hitta. Gissa vad de hade gjort?! En gigantiska tårta, en kopia av amerikanska flaggan! Och ja, med rätt antal stjärnor! Den stod då mamma och brorsan (!?) för. 
Hade en helt dunderbra kväll. Fick presenter som verkligen inte var meningen (?). Men hur gullit som helst ändå. Thomas Sabo berlock av superfina Linnea, Jenny och Karro. Necessär och nagellack samt läppbalsam av coolingarna Ellen, Silvia och Micaela, ett hemagjort kot från den del av FF som var där, New York Starbucks mugg av underbara Anna och en liten bok som alla sen skrev i från gullingarna Petra, Karin och Carro. För underbart alltså! Slutade med att jag fick sparka ut de fem sista. Ett underbart gäng alltså. Under de sista timmarna satt jag, Karin, Tobbe, Danne, Petra och Wictor och sjöng, läste Harry Potter, tittade på en massa sjukt random YouTube-klipp och hade det riktigt grymt bra. Men ja, allt gott måste ha sitt slut. Så ja. Nu är det slut. Hoppas träffa alla dessa fina 17 människor innan jag åker. Känns tryckt att jag i alla fall kommer se mina trollkarls vänner: Petra, Tobbe, Karin, Wictor och Karro, samt Markus, Jossan, Hanna och Bea, fast ingen av dem var ju med ikväll. Nu blir det bilder! Enjoy!

Soft Landing Camp

Kommer inleda mitt år i USA med några nätter här ^^RSS 2.0