Day 197 - It's all about staying low

Ingen skola för oss utbytesstudenter eller de som klarade sina profficency exams. Så dagen spenderades med lite städning, en promenad och mini picnic med Inga och sen en eftermiddags utflykt med Erica, Jordan, Iiris och Inga till Red Rock. Tog en hike på två-tre timmar genom bergen. Var superhäftigt. Röda berg, en massa vind, gröna naturliga växter, en gnutta naturligt vatten och första naturligt växande gräset jag sett i Nevada. Det var varmt, men med vinden blev det lite kyligt på många ställen, blev mycket sand i håret, ögonen, munnen, skorna... i stort sätt överallt. Men det var verkligen underbart. Gjorde lite fri bergs klättring. Tyvärr såg vi inga djur... jo, men några myror kanske. 
Efter vandringen tog vi oss till en liten gamal by - Bonnie Springs. Var helt öde, förrutom att det är stängt på måndagar och tisdag (stängt menas att det inte är något på gång typ) så hade strömmen gått. Så den lilla resturangen de hade serverade inget annat än kall mat och dryck och hade tänt elden i eldstaden för ljus och värme. Men det var lite gulligt ändå.






Mer bilder i annat inlägg. Som lär komma inom kort.

Kommentarer
Postat av: mormor

jättefina bilder !Vad mycket du har varit med om och upplevtdet här året. Du kommer hem som en mer erfaren tonåring.Kul att du kämpar på - ibland-.Npthing worthwile comes easy , som någon vis person sa. sköt om dig och ha kul på Hawaii.Nya upplevelser och nya människor.Sånt utvecklar oss. Pok

2012-03-08 @ 12:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0