Day 182 - Florida day 3

Efter att ha packat klart allt och fyllt bilen drog vi oss väster ut mot kusten. Åkte först till Kennydy's Space... nånting. Men i alla fall där de sköt upp raketer och sånt. Är inte så insatt i ämnet, dock kostade det typ $50 så var något vi direkt vände från. Åkte till Cocoa Beach, nu var det inte så jättevarmt så blev inget riktigt beach häng. Åt lunch på någon resturang/bar på stranden. Ja... var väl det egentligen. Bil resan till och från var nog de roligaste, musik och underbar natur gjorde resan super. Så då var det till att hitta en bensinstation och sen lämna tillbaka bilen. Vi hade lite små... problem vid bensinstationen. För det första skulle vi alla byta om, sen hade vi problem med att hitta hur man öppna bensinluckan, tydligen skulle man bara trycka på luckan så öppnades den. Sen när vi åkte därifrån glömde vi bensingrejen så... ja... vi hade lite problem med att stänga luckan ordentligen efter det. Lämnade in bilen, och hittils har de inte sagt något.
Sen var det flygplatsen. Var sjukt många ungdomar där... 70 tjejer i limegröna tshirts. Tog självklart då en evighet att ta sig igenom säkerhets stationen. Kom i alla fall igenom och vi trodde vi skulle bli sena... eller, vi var sena. Men när vi kom till gaten var planet försenat. Thank you. Flög till Denver, längsta resan någonsin, och sen därifrån till Las Vegas. Var hemma runt 11, så var inte så farligt. Hade sen hela tisdagen att hämta mig på.

Hade en underbar resa som jag aldrig kommer glömma. Kan inte beskriva hur tacksam jag är för allt jobb alla la ner. Var verkligen en höjdpunkt på de här senaste månaderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0