Day 244 - 247

Day 244 söndag
Spenderade morgonen i solen och Hunger Games boken. Runt 1, hoppade jag in i bilen med Erica och Lisa, och så åkte vi iväg till närmaste casino för att se filmen. Då mina kompanjorer är långsamma amerikanare, missade vi första kvarten av filmen eller något sånt. Nu har vi alla läst boken och Lisa hade sett den innan, så var uppenbarligen inte mycket vi hade missat när vi kom lagom till stunden då de fixade allt inför reaping. Måste säga att jag älskar filmen, har hittat den att streama så lär bli några gånger innan den kommer på DVD - Harry Potter & Deathly Hallows, all over again.

Day 245 måndag
Var kvar i skolan i vad som kändes som en evighet. Rättade saker från andra klasser för Erica - börjar bli "after school student aid". Sen var det mycket prat med andra lärare för hennes del så vet inte hur länge jag var i klassrummet, läste en hel del i Catching Fire, dock. Visst är det lite små jobbigt att behöva vara i skolan lite tidigare varje dag, och inte komma hem förens senare, men det är ju inte det att jag har en massa andra saker att göra. Speciellt nu när jag har min kära bok - har inga problem alls med att stanna kvar en halvtimme till två timmar.

Day 246 tisdag
Min business lärare frågade om jag ville följa med på en skolutflykt till Ceasers på onsdagen. Lite kort om tid liksom, plus att jag inte är så jätteintresserad, kunde inte heller missa onsdagens zoologi lektion så blev ett nej. Blev också riktigt, riktigt irriterad på algebra läraren jag har. Åh, blir verkligen galen på Algebra 2! Blev så arg när hon inte förklarade vad vi gick igen, hon sa svaren som om de var uppenbara, men förklarade inte varför - något som jag måste få reda på. Kvällen spenderades med Dear John och sen Glee - älskar TV tisdag!

Day 247 onsdag
Dissikerade salamders i zoologin. Så mycket sötare på bild... Blev utsett till "student of the month" för språk. Random. Hemma har jag skypeat med mamma och pappa och läst. Den där Suzanne Collins är inge bra för mig alltså; gör min beroenda, gråtfärdig, ger mig hjärtattacker, mardrömmar, aggrisioner. Geez...
Tittar nu på "My Big Fat Gypsy Wedding". Konstigaste showen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0