Day 243 - The Cheese Garden <3

Var 40+ i solen idag. Helt galet, runt 35 om inte högre i skuggan. Inga tjocka lager eller långärmar någonstans. Bara att ligga och läsa i solen ute gjorde att du kände dig som ett stekt ägg. Nu är jag i alla fall nästan klar med Hunger Games - så blir ganska säkert bio imorrn. (Oops... idag) Åkte till Target runt 5 för att träffa Inga, vi köpte födelsedags present till Toni - klassikern (från min sida) chopstick med godis smak och så det godiset. Denna gång blev det Skittles. Haha. Sen gick vi till Wenke, där festen skulle hållas. Var där större delen av kvällen. Efter att Erica hämtade mig åkte vi hem till hennes föräldrar för att ha födelsedagsmiddag för Kevin. Bara en liten då det idag är hans officiella födelsedag, trots att festen och firandet är nästa vecka. Var väl... galet. Vad som händer inne på Cheese Garden (Blanding mellan Cheescake Factory och Olive Garden en sen kväll). 
Tittar på massa gamla Glee avsnitt nu. Funderar på att läsa sista sidorna i boken - men näe... tror det blir först imorrn så mina ögon inte gör ont.
Tips - Bär aldrig solglasögon på huvudet 6 timmar i sträck, den konstanta känslan av att du fortfarande har dem där pågår i evigheter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0