Day 240 - Harry Potter, the Marine and dead bodies

Åh, låter inte rubrike lockande? 
Mentor lektionen idag var allt annat än vanlig. Pratade om college - vilket verkligen intresserar mig då jag verklinge behöver all den informationen, och absolut behöver börja förbereda mig för intagning och allt sånt... NOT! Pratade om reader prf. också och läraren sa att alla som inte blev godkända borde ta och läsa varje dag nu, speciellt under sommarlovet. Hon frågade en av killarna vad han hade för intresse och någon annan sa Harry Potter - och så BAM var vi innte på det ämnet. Läraren började predika om hur Rowling gick från att inte ha något till det hon har nu - något som var lite små trist för mig, freak som jag är. Men bästa mentor klassen någonsin. Chockade med att säga att du inte behöver betala särkilt mycket för college i Sverige och att healthcare är gratis. Owh, their faces. 
I Global lämnade vi in le papers. I slutet av lektionen kommer en av utbytesstudenterna in i klassrummet (har inte varit där på hela perioden) och säger till alla att han åker hem nästa vecka. That's it... verklinge trist. Ingen jag har särkilt mycket gemenskap med eller umgås mycket mer men ändå trist när någon åker. 
Hade en av de roligaste luncherna. Gick in för att "skrika" lite på min värdmamma för att hon inte berättade något om studenten som ska åka hem. Hon hade då hämtat min dator, hade glömt att lägga över en av uppsatserna på USB-minnet i går kväll, så fixade det och bestämde mig sen för att bara sitta där inne. Daniel var där också av någon anledning så pratade med honom om militären - ska gå in till U.S Marine på fredag. Så, vet inte om jag kommer se honom mycket mer... Trist :/ Alla börjar försvinna nu. Var en massa folk där inne som jag inte träffat på evigheter - innan jag gick till nästa lektion pratade jag snabbt med David då vi båda har foton uppsatta i fotoklassrummet - vilket är superexciting!
Sen var det matte test - ush och fy. Är på ett kapitel jag inte förstår alls. Har missat så många lektioner. Godkännt får jag nog, troligtvis minst ett B, men vill ju ha det fina A:et. 
Engelska lektionen var även den mer händelserik än vanligt. Återigen började det med college pratet. Pratade om hur man skriver ett bra brev för antagningen. Vår lärare berättade om vad hon skrev i sitt brev. En historia om hur hon som tredjeklassare förlorade sin bästa vän i en bilolycka och när hon inte förstod att han var borta hade hennes mamma tagit henne för att se kroppen. När jag tänker efter på det är allt som hon säger så starkt att det låter som en bok en författare har jobbat på i år - vilket ibland får mig att fundera på om de få historier hon berättar är sanning eller bara en riktigt fantastiskt bra fantasi hos henne. 

Så jag vet inte vad jag ska göra snart. Allt började verkligen ta slut; detta år, Desperate Housewives, Glee... Haha, vilka extrema problem. Har funderat över hur många Glee episoder det kan vara kvar nu men vill verkligen inte tänka mer på det. Oh Gosh... har blivit riktigt besatt -.-
Nu blir det New Year's Eve, om det fungerar, i firande för inga läxor till imorrn!


Kommentarer
Postat av: Anonym

gullhjärta! Bra att du är hemma igen hel ovh hållen med alla dina upplevelser i bagaget. I dag kommer mamma hem och soöen skiner + 10 grader. I morgon skall det bli snöglopp och trafikvarning för alla som bytt till sommardäcl. Får se om man kan köra till Björköinge till Henriks begravning.Vill gärna vara med. Det nya kortet på din blogg jättebra på dig. Världens gulligaste! PoK !

2012-04-19 @ 14:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0