Day 174 & 175

Day 174 söndag
Wihu, sov till 1. Har inte sovit så länge på ett bra tag. 12 timmars sömn är dock inget jag klagar över. Dagens spenderades framför Harry Potter. Haha. Håller fortfarande på att fixa med alla bilder på datorn. Har hittils minskat antalet bilder med runt 1000. Ganska så proud, har en hel del skit bilder här. Dock börjar jag komma in på åren då jag har systemkameran, vilket automatiskt leder till en massa fler bilder. 

Day 175 måndag
Hade en sån där konstig natt när man vaknar hela tiden. Somnade runt 10, vid 12 vaknar jag och ber om att klockan inte är 5 ännu. Lättade jag blev när jag tittade på klockan och den visade 12.20. Somnade strax därefter, vaknade sen igen runt 2. Vid 3.45 vaknade jag igen, kunde inte somna på ett tag då det lät som om någon gick runt i huset, visad sig vara hunden. Sen gick alarmet av 5.15.
Under zoologi lektionen blev jag påmind om att det bara ä 13 veckor kvar (14 inklusive spring break). Hade spanska prov idag, och insåg att jag för första gången sen innan sommarlovet har lärt mig något! Sen att vi hade gått igenom det förra lektionen och att det visar att jag bara har haft en spanska lektion under året som jag lärt mig något av kanske inte är så super. Men nu är jag i alla fall säker på de olika perfekt formerna. 
Hade ingen träning idag så vi åkte och hämtade Jordan och sen skickade Erica in mig för att göra en snabb grocery shopping. Så nu har vi vår juice igen!

Kommentarer
Postat av: mormor

önskar dig många hjärtan, kort och rosor på Valentine day!Pok

2012-02-14 @ 09:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0