Day 29 - A good ending

North Las Vegas 9.43 pm

Typ bra dag. Vaknade och hade känslan av att jag sovit i en evighet, lite små creepy. Under frukosten satt jag och pluggade för Global Diplomacy provet. Repetera, repetera. Och det var absolut inte det enda som hände under morgonen, helt plötsligt kommer hunden in med något i munnen - vad? - största gräshoppan jag sett! Haha, och min underbara reaktion - Den vill jag ha! Men vadå, vi har ju i uppgift i zoologi att skaffa fram 30 insekter. Får man en sån här chans så. Så fångade den och nu har den skrämt livet ur mig flera gånger idag, känner mig så elak. Men har fått lära mig att 1. de har inga känslor eller tankar, så de vet inte vad som händer. 2. den är så gamal så den skulle dö snart ändå. Det låter jättehemskt... och hehe, det är det ju, men. Vill man ha bra betyg så... I guess. 
I skolan, första perioden var som vanligt under B-days, Intro Business. Skulle ha presentation men då läraren bara slumpmässigt valde ut folk hann jag självklart inte göra, alltså kunde jag spenderat mer tid på annat igår... Anyway, sen var det Mentorship, fick ID-korten... hehe, bra bild det blev då. 

Sen var det prov dags. Det svåra med provet var att förstå. Läraren hade tagit frågor direkt ifrån bokens hemsida, där frågorna har relativt svåra ord i sig. Jag kan knappt förstå dem på svenska. Så det var väl sådär. Men, det gick väl okej hoppas jag.
Efter lunchen var det prov dags igen - Algebra II. Vi började alldeles för sent så tror inte att någon hann klart. Vet att jag hann til runt 16 av 22. Men helt ärligt, det är multiple choice i matte också... Alltså då är det så mycket lättare. Märkte snabbt att jag räknat fel på ett tal då inga av alternativen stämde. Så simpelt, varför är det inte så i Sverige?
Sist och minst arbete var Composition, satt i grupper och skulle skriva en inledningen till en story/essay. När klockan ringde gick jag ner till photorummet och snackade med folk i PhotoClub. Vi hade en snabbt och kort möte - 10 minuter typ. Jag väntade på skjuss samt på Fan så stannade kvar och jobbade på lite Photo II projekt. Hade lite sällskap av andra som stannade och... städade. Haha, älskar amerikanare! Detta ledde till att vi som var kvar fick Photo Club t-shirts samt hoodies från förra året. Nice! Så snygga! Längtar tills de nya kommer dock. Från det att jag kom hem till typ nu har jag pluggat historia, prov imorrn...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Läste ditt inlägg när jag satt på ett seminarium och började nästan skratta rakt ut:) Vill se bild på gräshoppan!!! Kram

2011-09-22 @ 23:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0