Still waiting for something interesting

Som rubriken säger. Då jag just nu inte har något särkilt för mig tänkte jag att jag väntar lite tills det verkligen händer något, aka, imorrn. Så räkna med något längre inlägg imorrn. Förhoppningsvis även lite bilder.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Har en känsla av att de senaste dagarna har du inte väntat på att det ska hända något intressant utan snarare att du har haft sååå fullt upp så du inte har haft tid att skriva. 12 timmar med KeyClub (vad det nu var ni gjorde), verkade ganska jobbigt, eller? Ser framemot att få det beskrivet samt hör om hur det var på Fright dome och hur pumpa-carving-kalaset var. Bilder vill jag se:)

Den här helgen har varit jätteintensiv även här. Jag har jobbat mycket både fredagkväll och lördag, ska sätta mig en stund nu i kväll också. Jesper har haft dubbla matcher i både fotboll och innebandy och så var det städdag på landet. Pappa och jag drog ut tidigt i morse, har dragit en massa ris som Telia hade fällt vid ledningarna. Vi passade också på att ta upp båten. Nästa helg åker vi ut igen för att stänga för vintern.

Sitter här och känner mig lite febrig, hoppas att det går tillbaka - har inte tid att vara sjuk. En vecka kvar till höstlovet då jag hade tänkt vara ledig men nu blir det inte så. Får försöka ta någon eftermiddag här och där för att hitta på något med Jesper.

Morfar var ute på landet också han väntar fortfarande på att höra från dig. Har försökt att få honom att läsa din blogg men näee, de är så rädda för att få in virus på sina datorer... Har nu skrivit ut stora delar av bloggen som jag ska ge till honom så att han får läsa om hur du har det och se lite bilder.

Idag är det två månader sedan du åkte. Tiden har gått fort men samtidigt känns det som att du har varit borta jättelänge. Saknar våra turer till stan och en fika på Espresso House (killarna är inte lika intresserade av det...).

Har du fått paket nummer två och tre ännu?

Nu ska jag rassla iväg och laga mat... kanske, eller så får de bli rester.

Puzzz!

Mamma

2011-10-23 @ 19:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0