Dag 123 - 4 månader, 17 år

23e December. Det är 4 månader sedan jag lämnade Sverige, det är 17 år sedan jag föddes. 

Dagen firades med ingen fotbolls träning, eller det var en men då Erica inte kunde skjussa mig hittade jag en anledning till att ta det lite lugnt denna morgon. 
På kvällen kom familj och vänner över för middag. Efteråt åkte vi iväg för att Bowla på Santa Fe. Några av Kevins kompisar var med också. Det var superkul och slutade med Kevin och Kevins så kallade "Speed bowling". Mer eller mindre, bowla och så fort klotet nuddar käglorna, ta upp nästa klot och släng iväg det så fort chansen finns. Dagen var väldigt lyckad och en av de bästa jag har haft. Svårt att jämföra då jag i vanliga fall bara är med släkten 23e, men om man säger "kompis firande".
Bilder kommer.

P.S Tack alla för presenterna. Thomas Sabo berlocken från mormor och Björn, klockan från familjen och halsbandet från Karin. Så sött! Samt det andra jag fick av mina kära amerikanare. Kan inte bara låta ämnet hänga. Fick lotion av Toni och Liisa, tröja från Ida, Disney december ring från Inga, kinesiska saker (kommer fota för kan inte förklara det så det låter lika awesome som det är) från Fan, film och Swedish Fishes från Iiris, kofta och topp från Eric, Billie och Kevin och så tillsist det jag fick från min kära värdfamilj (inre kretsen); lämnade ju min kameraväska på Malibu beach i Kalifornien, så gissa vad fina värdmamma hade hittat. Så fick nytt minneskort på 16 GB eftersom jag alltid har fullt på minne, och så ny väska (bara för att jag hade lite kamera problem i Kali.) Får ju inte glömma lite av det bästa, det sjöngs en massa. Födelsedags sången på, lyssna på detta; engelska, svenska, norska, kinesiska, finska, tyska och så lite fler på norska. Nej, jag klagar inte.

Kommentarer
Postat av: Mamma

Superduper födelsedag låter det som:) Visst var klockan cool? Asken till den ligger på här hemma på ditt skrivbord, tyckte det var onödigt att skicka med den. Jeppes presenter kommer så småningom - vi har inte postat dem ännu.Visst var det en tjusig film vi la upp på FB? :) Det var lite tomt här den 23:e, måste jag säga. Är ju vana vid att ha huset fullt av folk den em men i år så var det som sagt tomt och ingen tårta fick vi heller.

Var hos Per och Nettan igår på julafton, du skulle ha sett Erica hon var helt galen när tomten kom, sprang runt och hoppade det var ljuvligt att se. Och tomten ja... han var väl sisådär, skägget på ända och glasögonen på sne... men Erica var lycklig och Christoffer höll truten (din bror satt i ett hörn och såg ut som att han tyckte det var väldigt pinsamt:))) Tog lite bilder (jag fick ny kamera av pappa i julklapp) som jag ska skicka till dig. Puss, puss.

2011-12-25 @ 13:35:19
Postat av: Karin

:) <3

2011-12-25 @ 17:35:35
URL: http://kiwikarin.blogg.se/
Postat av: Hanna

sjuukt att det redan gått 4 månader!!! hoppas julen var jättebra och amerikansk ;P. här hemma var det absolut ingen snö så det missade du inte iafl ;) <3

2011-12-27 @ 19:45:04
URL: http://thune.blogg.se/
Postat av: mormor

Gläds åt din lyckade födelsedag!Hoppas att julen kunde matcha den och att julklappar och annat kom fram i tid.Här är fortfarande grönt och milt.Julen var bra och skinkan,rödkålen och klenäterna var super.Dock ingen tomte¡Nu är alla tillbaka på jobbet igen och väntar på nyårsfirandet.Gott Nytt År till er alla och Jättekram¡¡¡¡mormor och björn

2011-12-28 @ 17:00:30
Postat av: Carin

hej fina du!<3

Lust att bli länkad på min blogg?

Isåfall så sa du anmäla dig på min tävling som kallas "veckans blogg".

För att anmäla dig klicka här:

http://carinengstrom.blogg.se/2011/december/veckans-blogg.html#comment

Då kommer du till mitt inlägg!



Lycka till!

2011-12-29 @ 16:22:22
URL: http://carinensgtrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0