Höjden av lycka

Åååh allt känns så underbart bra igen. 
Var ju lite nere där ett tag då jag har träffat hur många svenskar som helst som ska åka med Explorius och ingen åker samtidigt som jag, men sen så idag blev det några stycken i alla fall, okej... är väl bara Elliot som jag har träffat men ändå. 
Har även snackat med ett flertal Explorius studenter från olika länder som ska till Las Vegas, men ingen skulle åka samtidigt som jag vilket var trist då jag skulle behöva spendera flera timmar själv från New York till LV. Men så idag, lyckorus, snackar jag lite med Vilde från Norge, och guess what! Hon som först inte skulle till New York på soft landing ska nu det! Och hon åker 23e, nu på tisdag och ska till LV! Åh! Det ska blir så kul, sällskap från New York till Las Vegas + att vi kommer båda gå i Legacy HS! Alltså det är verkligen glädje på full nivå just nu. Kan inte vänta tills på tisdag! Får dessutom besöka en av mina favorit stater och säga att jag äntligen varit där - North Carolina. Även om det bara är en mellanlandning i Charlotte, landar 6.40 och åker vidare 7.50 så kan jag ändå säga att jag varit där!

Nu är det bara att tagga till tusen. Är fortfarande så överväldigad över att jag får sällskap i de många timmar de tar från NY till LV! Score!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Tror Charlotte ligger i North Carolina...

2011-08-18 @ 08:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0