SATC 2

Var och såg Sex and the City 2 igår med tjejerna, liksom många andra :P. Den var faktiskt riktigt bra, mycket bättre än vad alla kritiker har sagt. Sen är det väl självklart att om man har alldeles för höga förväntningar blir det bara värre om den inte är så bra som man tror och eftersom nu alla har fått bilden av att den skulle va så dålig blev den såklart så grymt mycket bättre.  Om filmen:
Under uppföljaren av Sex and the City får vi följa tjejkompisarna; Carrie, Charlotte, Samatha och Miranda när de åker från New York till Abu Dhabi på en lyxresa som skulle varit helt gratis, tills en av tjejerna hamnar i lite trubbel.

Under filmen stöts även vissa problem upp och ett känt ansikte från Carries förflutna dyker upp på en handelsgata i mitten av Abu Dhabi. Även Charlotte har sina bekymmer när vännerna börjar fråga sätta hennes barnflicka och hur mycket hon egentligen orkar med.

Som vi alla vet har filmen fått grymt dålig kritik och det här säger DN:
"Tala om att förstöra ett varumärke. Med den and­ra långfilmen om den välklädda kvartetten tjejkompisar från Manhattan har huvudmanusförfattaren tillika regissören Michael Patrick King lyckats med det som till och med finanskrisen gått bet på, att totalt sänka ”Sex and the City”-livstilen. Ettan var ingen höjdare kanske, men behöll ändå en acceptabel nivå av den charm, den humor och det vänskapsbygge som präglade teveserien..."

"...Och det är i det attitydproblemet som filmens problem börjar hopa sig. Den där gnälligheten är väl ändå själva antitesen som allt som teveserien stod för och som drog tittare? Handlade inte allt ihop egentligen om konsten att ta makten över, och njutningen av, sitt eget liv? När Charlotte och Miranda har sitt lilla ”det är så jobbigt att vara mamma”-snack över drinkar i en bar, så ska det vara så där härligt bitterfitteaktigt. Men jag får bara lust att ge dem var sin örfil när de gnäller om hur de har barnflickor på heltid men ändå tycker att det är så ”jobbigt” att ha barn. Inte kul, inte fräckt, inte kontroversiellt..."

Läs resten av recensionen här

Jag tyckte i alla fall att den var bra ;)



Kommentarer
Postat av: clara

tack så jättemycket! och desamma, sjukt fin design!:)

2010-05-30 @ 20:12:44
URL: http://claraandersonn.blogg.se/
Postat av: Hanna

vad fin din blogg är isabelle! jag har precis skapat min så har lite att fixa ^^. såg också filmen, den var bra! :)

2010-05-30 @ 20:31:13
URL: http://thune.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack! ^^ Jag filar på headern, vill teckna något själv men måste bara komma på vad först. ;)



Fin blogg du har. Jag var på SATC 2 i torsdags, dog av skratt när Samantha lyckades reta upp hela Abu Dhabis manliga befolkning med sina kondomer haha.

2010-05-30 @ 20:58:53
URL: http://thelittlestoryteller.blogg.se/
Postat av: Cassandra

sv: Tack så mycket :)

2010-05-30 @ 21:06:34
URL: http://cmhs.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv; Tack Tack!

2010-05-30 @ 21:28:22
URL: http://seolicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0