Då drar jag iväg!

Till Arlanda och sen vidare till Istanbul i fem dagar! Cya then!

The amazing moments in life

Tumblr_llzgxuqk0l1qc44f0o1_500_large

Premiär inlägg från Asus

Japp, som rubriken säger. Fick en lite mini Asus från bonusmorfar idag, underbart. Väldigt liten och jag som är vad vid 17"-15". Lite komplicerat är det att skriva, allt sitter liksom ihop. Men, men. Om det är denna lilla goding som ska med till USA så blir det superskönt. Väger nästan ingenting, i alla fall jämfört med Vaion. Känns supertöntigt att jag nu sitter här med Vaion på där Spotify spelar på för fullt och både Facebook och annat smått och gott är uppe. Och så sitter jag med plutten bara några centimeter ifrån och bloggar. Lame! Men som sagt, är detta min USA laptop är det lika bra att börja vänja mig vid tangenterna om jag ska sitta och blogga från denna i ett år.

Nu blir det sova, egentligen min sista hela skoldag imorrn då. Tagg?!

Bloggtorka

... har inget att skriva. Drar till Istanbul på tisdag. Morsdag idag, varit på lunch med mormor och snart blir det hem till farmor och farfar på middag.

It's not easy when...

Har börjat många inlägg så, men kommer nu inte på vad jag ska skriva sen så det får bli så.

Har inte varit så superbäst på att uppdatera, men det har dels inte hänt något och dels inte riktigt funnits tid. Bara snabbis vad som hänt sen sist. 
Lördag: I stort sätt inget, tog det lugnt. Försökte ta igen några timmars sömn. Match runt lunch... segt.
Söndag: Upp för att dusha och packa ihop, sen drog det av mot Täby C med Karin. Lunch i Täbban och sen vidare till Tibble för att fixa hår och ha mic-rep. Sen blev det kläder och smink precis innan showen började. Gick inge bra alls. Första showen, jätteosäker på dansen. Andra showen, bättre för mig men tydligen så var det nåns sko som flög av :O det blir att spana efter på DVD:n sen. 
Måndag: Gick hem efter spanska förhöret, behövde plugga igen så mycket. 
Tisdag: Matte nationella A del 2. Gick inge bra den heller. Tror inte jag kommer kunna få varken MVG eller VG... segt det med. 
Onsdag (idag): Tre japanska prov (under samma lektion -.-), sen hål från 9.30 till 13.00... Spenderades med samhällsplugg samt häng med Petra, Josephine och lite folk från ISN. Supermys. Två betygssamtal blev av idag med. Svenska och Historia, MVG i båda. Sjukt lycklig!! Efter skolan var slut stack jag och Anna hem till mig. Målade hennes naglar.
Imorrn: Sovmorgon till 11. Klagar inte alls, dock skulle jag hellre vilja börja tidigare och sluta tidigare, men, men. 

OMG! Glöm inte checka in bilden i förra inlägget! Dreggelvarning! :O

Wow!

Rupert Grint Talks Deathly Hallows Part Two

Fullt upp 24/7

Har haft fullt schema hela veckan, från 22.30 i söndags kväll till ca 17.00 i går har det varit fullt drag hela tiden. Inte en minut att andas. Men det har varit trevlig, nu kan jag officielllt säga att jag har avslutat tre utbyten; spanien, frankrike och nu holland.
Söndag kväll: Hämtning och sen hem. Visade runt i huset och sen blev det lite te och så vidare till drömmarnas värld.
Måndag: Iväg till skolan, säls med Petra och hennes. Väl i skolan var det projekt arbetar tid. Samt besök till företag (Taxi Stockholm). På kvällen blev det lite film och pepparkaksbaknings mys hos mig.
Tisdag: Återigen till skolan, denna gång själv eftersom Petra med flera hade Matte B nationella. Mer arbete med projekt, en lite curling runda och sen presentation av måndagens arbete. Sen drog jag, Emelie, Petra och Josephine hem till Petra och fixade inför middagen vi skulle ha lite senare.
Onsdag: Hade själv matte A nationelle, gick så där. Mer arbete och sen ett besök in till stan. Först till Skansen och sen Grönan. Drog lite tidigare eftersom det var dans rep för min del.
Torsdag: Återigen arbete med projekt och sen lite senare var det kampanj i skolans korridor -.- När skoldagen var över stack vi några hem till Emelie och hade de mys där, sen var det raka vägen in till stan för att träffa resten, äta middagen med dem och sen spela lazerdome. 
Fredag: Träffades på centralen, låste in deras bagage. Drog oss till Vasa muséet och sen vidare till söder för att äta lunch. Sen blev det shopping på fri fot och så återträff halv fem då de begav sig mot terminalen. Hejdå till alla och sen blev det buss till Skavsta för deras del och hem för oss andra. 
Stannade kvar i stan och träffade sedan upp Tobbe, Petra och Wictor. Gick mot Park, hämtade ut biljetter till Pirated of the Carribean 4, lekte på lekplatsen i Hummlegården, flummade lite, och såg sen filmen.

4:e bilden - En bild på en konstig tid i ditt liv.

(Nu)

Det är ju bra komiskt alltså

Var på info-möte idag. Lagom långt, sisådär 3,5 timme på en träbänk - big like på de! Nej, men det var väl bra. Det var ingen "lack of information" precis, och de svarade på alla frågor som ställdes och så. 
Det roligaste av allt måste ändå vara detta: Gruppen skapades på Facebook så att man lättare kunde ta kontakt och ha folk att prata med och kunna bilda riktiga relationer från mötena och så. Och så visar det sig att jag satt mer eller mindre brevid Natalie, stod "i kö" för att fråga en sak bakom Pommeline, såg några jag kände igen sen förra träffen när mötet mer eller mindre var slut och... ja, det kanske var det.

Nu har jag i alla fall en holländare här så nu blir det sova och upp imorrn för en första dag på del 4 i porjektet... segt, ber till Gud bara att vi får vårt företag!

Don't forget me

En låt som är grymt bra - Someone Like You, Adele. Så underbar!


Har spenderat hela förmiddagen nere på fotbollsplanen. Kan låta lite segt kanske, men det var kul. Hatar verkligen att spela match, men man måste ju ställa upp för laget eller hur.
Så vid nio, kvart över var det ner för frukost med tjejerna och sen blev det taktik snack innan omklädning och uppvärmning. 
Resultate i matchen? Nja... alltså det har väl gått bättre, men det har också gått mycket sämre. 

Ska dra mig ut i solen nu ett litet tag så länge der varar.

3:e bilden - En bild på någon i din familj.

HAHA!

Jag har en söt vän

Ja, bläddra bara ner på sidan så ser ni! Jättesöta Mystification har gästbloggat hos mig! Cool hon e, dock glömde hon lägga in inlägget i rätt kategori, men alla kan vi inte vara perfekta!
Har kvar hennes lösen så kanske blir lite fler inlägg där, är ju alltid lika kul! :)



Un blogg de gäst, oh yes

Mes amies! Ca va? Ca va bien merci et toi?!
Yes. Där tar mina franskakunskaper slut, ungefär. Men men. Jag heter Karolina den Fina! Jag har smeknamn som karro, zarro, mystification (upptäckte förra veckan tillsammans med Isabelle att det är namnet på mitt youtube konto - detta hade jag ingen aning om). Så, det sistnämnda är väl inte direkt ett smeknamn utan mer ett motvilligt minne från ett pinsamt stadie i mitt tidigare liv.
Iallafall.  Det känns onödigt att skriva hur vi känner varandra eftersom Isabelle skrev det i min blogg men ni kan ju gå in där om ni vill läsa hela (hihi, smidig reklam eller vad). Jag diggar dig Isabelle, du är ganska så cool du också. Du är så söt så! Tänk vad coola vi blir tillsammans? EPIC DUDE!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag nog tittar in snart igen, med ett lite mer innehållsrikt inlägg (hoppas hoppas).
KRAM PÅ ALLA ER ISABELLES LÄSARE!! Du kan också få en kram Isabelle. Puss!

Och så har man gästbloggat igen!

Blev precis klar med gästinlägget på Karros blogg. Alltid lika kul, hihi! Ska väl snart ta och ge ut lösen till min blogg också så hon får chansen att ge igen! XD
Vad har jag mer gjort sen sist? Ja, fixade nyss Facebook åt min bror. Har fortsatt med att skicka sms till Karro med Harry Potter quote. 
Nu blir det lite Hellcats, säsongsavslutningen kommer ut på onsdag! :O Oj vad fort det har gått, helt galet. Hur ska jag kunna vänta en hel sommar!? Aja, får i alla fall spendera mina tisdagkvällar i USA med splitternya Hellcats avsnitt. OMG!

Fredag den 13e

Inte för mycket otur idag, bleieve it or not! 
Vaknade och satte på mig träningskläder och sen var iväg till skolan. Kom dit sprang 5 km och sen så hem igen. Japp, det var min skoldag det. Inte ska man klaga, hellre springa 5 km än sitta i ett klassrum hela dagen.
Har inte gjort mycket annat. Städade rummet och sitter nu och tittar igenom historia och samhällskunskaps arbetena. Något går alltid att förbättra.

2:a bilden - En bild på dig själv.


I've come to that moment when I'm...

  • Checking my mail a hundred times a day
  • Freak out when the phone is ringing
  • Get a heartattack when the cellphone rings and it's a number you don't recognize
  • So dissapointed when I realize I still haven't been placed
Det är inte helt lätt att vara utbytesstudent alltså...

Hur går det till?! Varför blev det så här?

06.30 - Vaknar, går upp, tvättar håret, klär på mig, äter frukost
07.45 - Cykeln till skolan
08.10 - Skolstart, cirkus 2 timmar samhällskunskap
Helt okej morgon
10.15 - Historia
11.15 - Lunch
12.05 - Matte
13.00 - Teater
14.30 - Lämnar skolan
So far so good!
14.45 - Hemma
19.00 - Scouter
22.15 - Hemma
Nu är det inte lika kul längre...



Hur blev det så här? Varför kan jag inte få en enda dag då det är prima alltihop.

1:a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med.

Definera väldigt mycket!
Finns ju de som går i klassen som jag umgås med under dagarna, de som jag träffar mycket utanför skolan. Men, ja... Får väl ta lite olika dåra.



Livet är bra underbart med en kamera eller två i handen, så varför inte visa upp det?

1:a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med.

2:a bilden - En bild på dig själv.

3:e bilden - En bild på någon i din familj.

4:e bilden - En bild på en konstig tid i ditt liv.

5:e bilden - En gammal bild på dig själv.

6:e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7:e bilden - En bild som du aldrig lagt upp.

8:e bilden - En person som du saknar.

9:e bilden - Någon i din släkt.

10:e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll.

11:e bilden - En person du kan berätta allt för.

12:e bilden - En bild på din vardag.

13:e bilden - Du och någon klasskompis.

14:e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider.

15:e bilden - En person som du vill vara med.

16:e bilden - En bästavän.

17:e bilden - En ovanlig bild.

18:e bilden - En bild på din fritid.

19:e bilden - En person som är snygg.

20:e bilden - En bild på dina närmaste.

21:e bilden - En person som alltid ställer upp för dig.

22:e bilden - En bild på en tid du saknar.

23:e bilden - En bild från i somras.

24:e bilden - En bild som gör dig glad.

25:e bilden - En person som alltid gör dig glad.

26:e bilden - Någon/några som du alltid har roligt med.

27:e bilden - En bild som du alltid skrattar åt.

28:e bilden - En tokig bild.

29:e bilden - Den nyaste bilden på dig själv.

30:e bilden - Någon du aldrig kommer släppa taget om


(x) Älskar regn

Det vräkte ner regn för inte alls länge sen, och när jag insåg det var det bara att öppna dörren ut till altanen och ut i regnet. Regn är det bästa som finns! Så himla mysigt, plus att håret blir jättefint när det har blivit lite regnkysst och sen torkar. Så medan alla andra sprang in i sina hus hoppade jag ut! Blev lite kallt efter ett litet tag dock, så nu sitter jag inne på tjocka mjukisar och en stor kopp te, fast det är cirkus 20 grader ute! Like på de!



Did you know...

att jag...


( ) Är kär i någon
(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att kärleken borde komma nu
( ) Hatat kärlek
(x) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
( ) Gillat någon så att det gör ont
( ) Är höjdrädd
(/) Gjort mig själv illa (alla har vi väl någon gång rivit oss på egna nageln elr liknande ^^)
( ) Är homosexuell
( ) Kysst mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
( ) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
( ) Velat dö
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
( ) Skrikit hora/bög till någon
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
( ) Är kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(/) Har hatat någon som jag egentligen älskar (hatar är ett starkt ord...)
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
(/) Tror på det övernaturliga
( ) Har hatat mina föräldrar
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr/spelar
(x) Skrattat åt mig själv
(/) Sjunger i duschen
(x) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har skakat av nervositet
(/) Blivit slagen seriöst (av bror min :P)
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
( ) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om.
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte då folk tjatar på mig
(/) Drömmer ofta mardrömmar
(x) Skulle kunna dö för någon
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet/visste om det
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Varit nära döden
( ) Hållit i en orm
( ) Varit så full att jag inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(x) Vaknat av att jag gråter
( ) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
(x) Älskar regn 
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
(x) Har en studsmatta hemma
( ) Kysser med öppna ögon
( ) Gillar att städa
( ) Hånglat i en bubbelpool

( ) Har varit lunarnörd
(x) Har gråtit av lycka
(x) Kan över tre språk
(/) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
(/) Tror på gud
( ) Är en negativ jävel
(x) Drömt att jag varit död/dött
(x) Har aldrig druckit öl
(x) Har en fobi för aggresiva människor som kommer nära
( ) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
(/) Är dålig på att säga nej
( ) Har någon gång känt dödslängtan
(/) Avskyr matte
(x) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
( ) Diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon, koffeintabletter, panodil, ipren ngn gång per dag.
(/) Skriver dikter eller andra texter
(x) Är emot abort
( ) Borstar aldrig håret
(/) Har/haft tandställning
(x) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fast än du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
(x) Hatar mjölk
( ) Har haft tungan i någons öra
( ) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
( ) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Har snusat/snusar
( ) Har rökt/röker
(/) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick (HAHAH)
(x) Har dansat på scen
(X) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(X) Har syskon

Bara för att jag inte orkar skriva mer på samhällskunskapen

Av någon anledning blev typsnittet superweird, och ändrar sig typ...

Du gör såhär:
Gå in på "library" och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
Ambitions
Kommer du komma långt i livet?
Someone like you
Vilken är ditt livs themesong?
Taking Chanses
Vilken är din livshistoria?
Starstrukk
Hur ser din framtid ut?
Keep on Walking
Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Baksmälla
Hur blir du igenkänd av folk?
Hold my Hand
Vilken är din livsfilosofi?
Bad Boys
Vad tycker dina föräldrar om dig?
Gubben i Lådan
Tycker andra att du är attraktiv?
Take It Off
Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
Blah Blah Blah
Hur blir din morgondag?
Kiss N Tell
Hur är skolan för dig?
Love the Way You Lie

Nouveau design

Har ingen aning om det är så man säger, men... haha. Wild shot, var ett tag sen jag läste franska nu ^^

Vad hände med citaten?

Ja, bra fråga. Orkade helt enkelt inte riktigt med. Plus att jag inte hittade några bra. Funderar dock på att ändå göra något ibland, tycker det är lite fint sådär. 
Har i övrigt haft en finfin dag. Började med prov, sen matte och så prov igen. Men sen var dagen slut, från 8.10 - 12.00. Satt kvar lite och jobbade med svenskan men var ändå hemma runt halv ett, ett. Så ut i solen blev det. 
Det är verkligen galet fint väder nu. Hörde dock att det ska bli mindre kul nu från och med imorrn...
Blivit mycket tid i solen och lite plugg, blev en tur till dansen. Tror jag kan grunden nu i alla fall, omg... det kommer gå åt helvete!!!! :O

Hell Yeah!

A day in the world


Självklart att fotogalna jag ska medverka i detta! Låter så sjukt kul! Kan också hända att jag är i USA under tiden så det blir superkul att fota då. 
Fatta va kul! En hel dag, samma dag i hela världen. Människor i alla världens länder fotar sin vardag hela dagen och lägger sedan ut tre bilder. Genom detta kommer vi kunna dela med oss till andra hur vår vardag ser ut och kanske lättare förstå hur andra har det.

Verkligen, är du en fotofantast, missa inte denna chans!


Svar på tal! :D

Kommer du sakna mej? Jag kommer sakna dej! puss <3 - Zarro
- Men självklart din lilla plutt! Mest av alla, du får vara inne på skype 24-7 så jag har någon att skicka Harry Potter quote till. Idé, vi drar igenom alla 7, haha, då 8 filmerna! Puss på dig med! <3

Får jag åka och hälsa på dej? Ja, om du hamnar på nåt soligt ställe alltså, annars vill jag inte. - Mystification
- Haha, återigen Karro/Zarro, whatever! Näe, men det får du väl. Har i och för sig ett tjugotal som ska komma och hälsa på, och vi får inte ha något besök första halvåret. Tror till och med att det är efter/under påsk som första besök får vara. Sen får jag se om jag vill ha något, haha! Nej, men i värsta fall får jag väl ta dig med mig när jag åker över nån annan gång. Vi måste ju till New York i vilket fall och gå på Harry Potter museét.

Är du nervös? puss - Karro (den riktiga den här gången)
- Nja, faktiskt inte så jättefarligt. Väntar än så länge på familj så har inte riktigt kommit in i den där känslan att det nu är så nära. 

Hur ser din drömfamilj ut? Vad ser du MINST fram emot under resan? :) - Ewelina
- Drömfamilj, hmm... Vet inte riktigt. Arbetande föräldrar, inte för mycket men ändå så det finns en relativt bra ekonomi. Två eller ett syskon, där nån ska vara i min ålder, så man kan få lite kontakter i skolan och området i början. Något form av djur, helst hund. Det skulle vara helt underbart!
Minst fram emot under resa, sjukt svårt. Vet ärligt inte. Antagligen när man åker hem, fast det är ju svårt att säga när man inte vet hur det kommer att bli där.

Vad har du för drömmar i framtiden? Kramar - Anna
- Först få ett underbart år i USA, gå ut gymnasiet. Sen skulle det vara riktigt kul att ta ett år och bara resa runt. Besöka häftiga ställen.
Sen skulle jag gärna vilja jobba internationellt, typ i FN eller något. Skulle vara jättekul att gå på college i något coolt land också.

Vad fick dig att bestämma dig för att bli utbytesstudent? :) - Matilda
- Ja... mamma var ju de och har hört mycket. Har också fått träffa hennes familj mycket vilket har gjort att jag blivit jättetagade för att åka till USA och skaffa mig en underbar kontakt med nya människor. Har alltid älskar USA också, så... ja. Bestämde mig för att åka i mellanstadiet :P

Hur ser din drömfamilj ut? :) - Anna
- Ja, den är ju redan svarad på lite högre upp :)

Vad längtar du mest till i USA? Ska vi länka? :D KRAM - Paula
- Att möta alla nya människor. Få komma bort från Sverige och allt som finns här, börja om på nytt liksom. Måste dock säga att det jag ser mest fram emot är dagen då jag kommer tillbaka till Sverige. Tänker på det hela tiden!
Och absolut, fast länkar till alla ubytesstudenter på USA-bloggen :)



My Life vecka 19...


Ska man återigen falla för grupptrycket?

Det är så många av mina favoritbloggare (haha, typ utbytesstudenter) som har frågestund i bloggen... Så, för att återigen göra som alla andra, så kör ja igång med det!



I'm no superman

Har inte varit världsbäst på att uppdatera denna helg, har varit lite för fint väder ute! Så skönt att värmen äntligen är tillbaka. Blev lite paff där när allt bara försvann. 

Fredag: Efter att ha gått till skolan endast för att skriva kursprov i spanska (hör) i en halvtimme gick jag och Anna hem till henne. Landade lite, tittade på härliga youtube klipp, spelade gitarr och letade runt huset efter något som lät lite småskumt (visade sig vara nån sudoku grej :P). Sen tog vi bussen upp till gamla Friberga (vår förra skola) för att se på talangjakten. Gjorde det alla de tre år som man gick där, så kunde ju inte missa nu heller. Petra hängde på och vi träffade henne vid aulan. Samt några som nior plus en massa andra från skolan också såklart. Planen var att vi också skulle träffa på en massa gamla lärare... men näe. Ingen var där. Vi träffade musikläraren när vi kom till aulan, och sen en av våra många idrottslärare... och that's it. Det var helt dött i skolan. Såg kanske fem lärare som högst, och ingen hade vi haft. Det var lite små trist, men det får bli en annan gång. 

Lördag: Släkten kom på besök. Firade mamma och brorsan. Den snart 13-åriga brorsan jag har fick sin första laptop. Så spenderade lite tid med att installera den och fixa virusskydd. Laddade in spotify och försökte skaffa facebook till honom, men ja... han fyller ju inte förrens på onsdag, så det får bli då. Helt otroligt att han fortfarande inte har det men... det är hand val. Senare på kvällen kom kusinerna från Brottby också. Och runt nio-tiden fick jag skjuss av dem till Lizzie. Kom dit lagom till att Harry Potter and the Deathly Hallows drog igång, vilken lycka... för den har jag inte sett hundra gånger tidigare! När den var slut blev det en liten promenad upp till tippen och en mysig stund under stjärnorna.  Sen drog vi tillbaka. 
Jag och Elin tog bussen hem och fick gå från mörby. Trodde först att den skulle gå till nora torg, men nä... Så istället för att vänta i en halv timme så gick vi. Men det var lite mysigt det med. Var helt dött ute... men, men. 

Söndag: Ja, det är ju idag. Har inte gjort mycket alls, och än är dagen ung. Tror det blir lite plugg om ett tag och sen blir det Hellcats och Jersey Shore mer framåt kvällen. Nä, nu ska jag dra mig ut i solen men min bok som inte alls är särkilt bra men som jag ändå vill läsa... aa... skumt.



Ja, alltså om man nu måste kunna alla USAs stater när man är där så är det lika bra att börja lära sig denna lilla sång då...


I don't want this anymore

Vet inte riktigt hur bilde kommer in i inlägget, men allt jag ser nu är i svarvit. Inget kan bli bättre. Helt ärligt, spelar ingen roll hur mycket jag försöker. 
Kan inte blir gladare över att jag sticker till USA om några månader och slipper det där ynka som förstör min vardag.

Råtagg inför nationella imorrn!

Har nyss kommit hem från träning. Så fort håret har torkat lite grann blir det sova för min del. Upp tidigt så det inte finns en minsta chans att komma sent till skolan imorrn. Engelska nationella, uppsats! Seriösa saker det där! Är sjukt nervös, känns som om hela engelska betyget ligger på det här. Måste ha MVG i engelska! 
Får bli att gå upp extra tidigt också eftersom jag gärna vill ladda upp med nya Hellcats avsnittet.

"Du får passa dig som satan"

Sitter här inne i rummet och försöker få ihop början på historia arbetet med Veronica Maggio i högtalarna. Är inte alls mycket för svensk musik om man kan kalla det så, men den här tjejen är grym! Det har i stort sätt regnat hela dagen, snöade till och med imorse, tror ingen direkt missade det. 

Har nationella i engelska, uppsatsen imorrn. Inge vidare tagg på det. Men ja.. det är bara att ta tag i det och skriva som bara den och hoppas på det bästa sen.

Jag vet att alla redan sagt det men...

...Det snöar -.-

I give up...

Har suttit och pluggat sen 9 imorse. Kan nu cirkus 90 % av de jag tror man ska kunna till provet imorrn. 

Ska titta lite på spanskan lite senare, men nu är det Hellcats. Har i och för sig redan sett avsnittet som går nu hundra gånger, en av favoriterna liksom:P

1111

sweet

Uppdatering på USA-fronten


Plugg, plugg, plugg

Blir rent av plugg idag. Ingen tid för annat... :(



Första inlägget i maj, nu är det sommmar - lycka!

Då är det bara att blicka framåt

Imorgon väntar en hel dag av pluggande. Inte okej. Så nu blir det tidig läggning, trots att klockan bara är lite över 12 på valborg. 
Spenderade kvällen med middagsgäster och sen mys nere vid brasan. Gick runt och träffade lite fint folk och sen blev det hem och efterrätt, strax efter gick gästerna och ja... nu är jag här. Blir Harry Potter i DVD:n och sen sängen. 
Imorrn blir det som sagt plugg, hela dagen... Har prov på måndag och har inte pluggat alls. Panik! Ush, kan dessutom inte vara hemma på måndag och plugga inför provet eftersom jag gjorde det förra provet också. Blähä! Aldrig i livet att jag fortsätter med det här efter USA, never ever.

RSS 2.0