04-10-09

Så var även denna helg slut och det är måndag imorgon, åh va kul. Den här helgen har i allmänhet varit rolig. I fredags gjorde jag iof inte så mycket, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde.
På lördagen var det städning som gällde. Petra kom över också och sen ade vi filmkväll. Jättekul hade vi.
Imorse, när vi vaknade tittade vi på en bara lite läskig video, tror många har sett den men annars kommer den kanske ut på bloggen antingen under kvällen eller under morgondagen. Handlar hur som helst om det så kallade Michael Jackson spöket.
När jag haade sparkat ut Petra, Danne och Linnea från huset fick jag skynda mig att dusha och fixa mig och sen åkte jag och mamma till Uppsala på 40 minuter. Det regnade som fan, alltså det var helt sjukt. Hur som helst så var vi i Uppsala för att gå på dop (Häng med nu) mammas barndoms väns systers (som inte har samma pappa) dotter. Fick träffa små kussarna också som var där, typ världens sötaste, så det var kul.
Nä, jag håller på att somna nu och kommer inte att sova skönt om jag somnar nu, och med tanke på hur jag sov inatt eller imorse eller strunt samma är det ingen bra idé, aj jag har ont i nacken och ryggen :(
Okej, natti natti ppl

xoxo -Isabelle<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0