Horoskop v.13

Stenbocken
KÄRLEK Visst har du ett romantiskt sinne, men här i veckan tycks det mera som att du får bästa uppskattningen och glädjen genom dig själv.
ARBETE/HÄLSA Det verkar litet gnälligt på ditt arbete nu. Visst kan det vara tråkigt med rutiner, men ändå, det bör vara tryggt för dig. Bli inte irriterad på andras brister för inte heller du är felfri.
EKONOMI Det verkar som att du får gåvor och på det viset förbättras din ekonomi, du är omtyckt. Bland spelen tycks lotterier bäst. Spelar du så köp en lott med ditt lyckotal.
Lyckotal: 2, 11, 12, 20, 32, 37, 40
Bästa lyckotal: 37

Vattumannen
KÄRLEK Vänner vill gärna komma till dig nu och det tyder på att du kan få nya fina uppvaktningar med romantiska inslag. Det verkar vara rart och kärleksfullt i din vecka.
ARBETE/HÄLSA Nu verkar det att kunna bli stressat på ditt arbete. Men trötta inte ut dig för mycket, du kan inte göra mer än en sak i taget. Den goda hälsan följer dig så fint.
EKONOMI Din ekonomi bör bli bättre nu i veckan och nu kan du nu unna dig litet extra i inköp. Vinst vid köp av lott verkar vara möjlig, men det är nog en liten vinst.
Lyckotal: 2, 5, 18, 20, 25, 38, 44
Bästa lyckotal: 44

Fiskarna
KÄRLEK Gratulationer kan komma till dig nu. Det är något med dig och ditt sätt som dina vänner tycker om och de trivs med dig. Kärleken blomstrar i bästa tappning för dig.
ARBETE/HÄLSA Du är antagligen veckans vänligaste arbetskamrat nu. Ditt leende tycks aldrig sina och du har alltid en hjälpande hand tillreds. Hälsan själv är du också så visst är du nöjd.
EKONOMI Nu kan du få ett fint erbjudande om att följa med på en resa, här gäller det att bestämma sig snabbt och har du råd så åk. Med spel ser stjärnorna ingen vinst.
Lyckotal: 2, 6, 8, 10, 22, 38, 46
Bästa lyckotal: 10

Väduren
KÄRLEK Ditt behagliga sätt är det som man tycker så mycket om. Du ska även kunna ha ett leende som gör andra på ett romantiskt humör. Veckan ger dig kärleksglädje.
ARBETE/HÄLSA Får du resa i arbetet nu i veckan så kan det betyda lycka för dig. Du verkar även få idéer som ger dig fint resultat. Din livskraft ska vara av bästa sort så du får det trevligt.
EKONOMI Ekonomin tycks vara mycket god nu och du kan kosta på dig litet extra spännande inköp. Du ska ha vinstlycka nu så pröva dina möjligheter på något inom spel.
Lyckotal: 18, 19, 20, 22, 23, 32, 39
Bästa lyckotal: 32

Oxen
KÄRLEK Med din familj och dina vänner ska du ha en fin och vänlig vecka, men var i alla fall försiktig med vad du gör och säger. Är du överseende med det mesta så får du bästa glädjen.
ARBETE/HÄLSA Är det så att du arbetar med datorer så kan det vara just du som ska få framgång. Dina idéer skapar arbetsglädje hos kollegor. Du tycks få eloger och du verkar vara sund.
EKONOMI Din ekonomi verkar trygg och det kan vara så att du får en ökning av dina inkomster nu. En lott kan ge dig vinst. Men även en obligation tycks vara rätt för dig.
Lyckotal: 4, 11, 31, 32, 36, 38, 42
Bästa lyckotal: 31

Tvillingarna
KÄRLEK Inte händer det dig så värst mycket nytt eller spännande i det som kallas för kärlek. Bästa glädjen får du av djur och barn. Var försiktig och ägna ledig tid åt dig själv.
ARBETE/HÄLSA Något som har med föreningsarbete tror jag att man kommer att vilja ha dig med i. Det verkar jobbigt, men du orkar nog det med. Stressa inte utan låt det lugna få råda.
EKONOMI Det kan vara så att du får post med ett erbjudande om en bättre ekonomiskt givande tjänst nu. Men spel verkar inte ge dig vinst. Så spara dina pengar till andra inköp än spel.
Lyckotal: 3, 8, 14, 18, 25, 43, 44
Bästa lyckotal: 3

Kräftan
KÄRLEK Nu är det ett brev som får dig så lyriskt glad, för här kan du få underrättelser av det mest positivaste slaget. Inte undra på att man ser dig på så soligt humör.
ARBETE/HÄLSA Det är inte den bästa arbetsvecka som du har här. Du skulle vara litet mera aktsam med dig själv och låta rutiner få råda. Vila dig från allt vad jäkt heter i veckan.
EKONOMI Var försiktig med dina pengar nu i veckan och investera bara i det du själv känner för är rätt och nödvändigt. Att pröva på ett spel är inte att ge sig någon större spelvinst.
Lyckotal: 2, 5, 14, 29, 32, 40, 42
Bästa lyckotal: 2

Lejonet
KÄRLEK Jag tror inte att du får någon större framgång nu med kärleken. Men göm dig inte hemma, utan rör på dig och köp dig något fint och bjud dig ut på en teaterkväll.
ARBETE/HÄLSA Idéer som du haft om arbetet kommer nog nu att visa sig riktiga. Ditt sätt att skapa vinner gehör hos de flesta nu. Så visa upp ditt bästa humör nu så får du framgång.
EKONOMI Nu kan det vara så att du får en extra fin inkomst. Det kan tyda på att du får en spelvinst och det kan vara genom Lotto. Nu har du lyckan med dig.
Lyckotal: 8, 9, 11, 12, 23, 34, 45
Bästa lyckotal: 11

Jungfrun
KÄRLEK Här ändras nog inte så mycket i din kärlek och du tycker säkerligen att det är bäst så. Ditt stjärntecken inspireras av det trygga och kärleksfulla för dig.
ARBETE/HÄLSA Finns det möjlighet för dig att resa i ditt arbete nu så tror jag att du får en rolig vecka. Du är en glad vän med stor humor. Din hälsa ska vara av bästa sort i hela veckan.
EKONOMI Erbjudande kan komma till dig som ger extra bra betalt. Det kan vara ett tillfälligt erbjudande, men bra. Lotto kan ge dig den vinst du hoppas på att få.
Lyckotal: 9, 14, 18, 21, 27, 36, 44
Bästa lyckotal: 44

Vågen
KÄRLEK Härligt romantiskt och rart, det måste du bara få i denna för dig så positiva vecka i kärlek. Hos dig lever tomtebolyckan och du måste bara känna dig väl tillfreds med dig själv.
ARBETE/HÄLSA Var så rörlig som du bara förmår att vara i ditt arbete nu. Stillasittande i ditt arbete nu är inte bra. Till helgen verkar du få en glad överraskning och vara vid god hälsa.
EKONOMI Vill du investera i något med data så se upp, det verkar bli dyrt, men kan vara en fin satsning. Bara liten vinstchans i spel så låt även insatsen vara liten.
Lyckotal: 20, 34, 39, 43, 45, 46, 49
Bästa lyckotal: 49

Skorpionen
KÄRLEK Unna dig nu skön avkoppling och tar du en promenad och njuter till naturens vackra scenerier, ja, då riktigt fångar kärleken dig i form av någon du möter.
ARBETE/HÄLSA Får du chans till en utbildning genom ditt arbetes försorg så kan det vara en fin chans för dig. Du har glädje av de dina och arbetskolleger i arbetet nu. Det sunda dominerar dig.
EKONOMI Dina inkomster i veckan verkar bli bra och du kan få extra pengar genom en försäljning, men med spel tror jag inte på vinst. Bästa vinst är att spara spelpengar.
Lyckotal: 1, 8, 17, 28, 41, 44, 46
Bästa lyckotal: 41

Skytten
KÄRLEK Troligen så kan du känna dig litet tom på kärlekens område. Men snart kommer ny och ljuv romantik så du blir inte utan, bara ta det lugnt så blir kärleken din.
ARBETE/HÄLSA Du kan komma att få tur genom en ändring i ditt arbete. Det bör vara roligt i arbetet och du verkar vara på ett strålande humör. Du är en tillgång och frisk är du.
EKONOMI Barndop eller födelsedag väntar, här köper du presenter. De kostar en del, men du har råd. Vinstchans i spel är däremot liten så var sparsam om du spelar.
Lyckotal: 8, 14, 24, 28, 33, 45, 49
Bästa lyckotal: 24

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0