Day 152 - 159

Day 152 lördag
Då jag nu har varit riktigt hemskt dålig på att uppdatera och mitt minne blir sämre för varje dag så har jag ingen aning om vad som var på gång under helgen. 

Day 153 söndag
Samma som ovan. Arbetade lite på ett fotoprojekt. 

Day 154 måndag
Hade ingen skola. Däremot var det träning. Från 9 - 11. Resten av dagen var bara lugnt. Läste lite och tittade på gamla Grey's Anatomy avsnitt.

Day 155 tisdag
Hade A-day. Zoologi, historia, spanska, foto. Efter skolan var det ombyte till fotbollskläder, sen blev det bara kaos. Hörde av några som sa att jag skulle stå i mål för Varisty men de sa jämnt att "nej, bara skoja...". Så hörde hur många som helst som pratade om det men ingen berättade för mig vad som höll på att hända. När vi väntar på bussen får jag reda på från coachen att jag kommer stå för Varisty eftersom deras två målisare inte kommer. Ja, jag var riktigt extremt irriterad eftersom jag inte ens ville stå för vårt eget lag. Sen självklart var det som det alltid är och det var typ inga från Varisty laget som kom till matchen, tycker sås ynd om de som jämnt är där. Slutade i alla fall med att jag stog för Varsity, och JV hade en freshmen (som är sjukt bra!) inte nog med det så behövde två andra JV spelare hoppa upp till Varsity laget. Vi spelade mot Mojave och vann, både Varsity och JV (vet inte hur det gick för Frehsmen men de vann eller spelade lika). 

Day 156 onsdag
Efter skolan var det träning igen. Var en hemsk träning... Tränade i målet med Svannah större delen av träningen. Men allt var bara kaos, prövade en massa nytt vilket ledde till kaos. 

Day 157 torsdag
Hade match idag igen, mot Shadow. Vi förlorade... men de hade blivit så mycket bättre sen sist. 

Day 158 fredag
Efter skolan hade vi möte med laget. Satt på läktarna i några timmar eller så och pratade om en massa saker. Var ganska så skönt. Jag, Kaitlynn och Charlotte fick jerseys som alla skrev på. När jag kom hem läste jag hela tröjon och började gråta. Är lite rädd för vad jag ska göra när fotbollssäsongen är över...

Day 159 lördag
Var på bio med Kaitlynn. Erica droppade av oss vid Texas Station och sen gick vi igenom och runt hela kasinot innan vi hittade själva biografen. Såg "Extremely Loud, Incredibly Close". Den var så söt. Vissa stunder var den lite konstig och jag vet inte... men den var värd att se. Grät typ tre gånger eller något sånt. Om du är en sån som jag som gillar filmer som är inspirerad av verkliga händelser, så är det absolut en film som är värd att se. 



Kommentarer
Postat av: Mams

Vad hände med dag 160, 161 och 162? Enligt rubriken så var det till 162 men ser bara till 159...

Kul att det är ett så härligt gäng i fotbollen, när den säsongen är över får du väl hitta något annat - jag tycker fortfarande att du ska testa Softball. Puss

2012-01-29 @ 20:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0