Day 142 - 144

Day 142 onsdag
Började denna fina onsdag med prov i Zoologi. Gick helt okej, och fick ett relativt bra betyg också. Under historian var det fortsatt jobb med plugghäftet inför exams. Spanska lektionen rullade på med inga aktiviteter som vanligt. Slutade skoldagen med fotoklass och sen en halvtimmes tidigare start på träningen. Hade en lugn träning, som ja... var väl sådär, inte mycket fokus men det är så det blir vissa dagar.

Day 143 torsdag
Var matchdag så kom till skolan i snygga blåa jerseyn. Nu mera tillbringas varje lektion med att plugga inför exams så är inget intressant som händer någonstans. Dock, måste jag säga att efterskolan aktiviterna var mycket mer intressanta. Vi hade lagfoto direkt efter och sen hoppade på bussen. Åkte till skolan vi skulle spela mot, tog typ 20 minutre eller något sånt. När vi kom dit var det inget speciellt, tittade på Varsity matchen, tyvärr förlorade de med 0-10, och ja... tjejerna i andra laget var väl inte de mest trevliga direkt. Men det kom att bli värre. Vi spelade vår match superbra, de gjorde mål efter en halv minut eller något sånt, men vi lyckades hålla i det ett bra tag. Sen gick det tyvärr neråt, och matchen slutade med 0-9. De spelade ganska tufft, och var bra, men deras attityd var hemsk. De var riktigt fjantiga och sa en massa onödiga saker hela tiden, de kommer med all säkerhet inte få mer respekt av att agera som de gjorde än att bara spela bra. De ledde hela matchen men blev bara mer och mer fjantiga. Kändes riktigt bra att vi inte släpte in 10:an. Men tycker bara det är riktigt trist när tjejer ska bete sig på ett sånt tråkigt sätt, famförallt tycker jag extremt synd om tjejerna i laget som inte är på det sättet men som blir stämplade som riktiga b*****s, bara för att några är det. Var en lång disskusion vi alla hade men i beslöt oss för att försöka lägga det allt bakom oss. Men inte alltid så lätt. 

Day 144 fredag
Review-package day! Bokstavligt. Zoologi - package, historia - package, spanska - ja, vi gör ju sällan något. När vi kom in i klassrummet luktade det riktigt illa så läraren tog en sån där air refreshinger och sprutade hela flaskan tom. Det gick inte att andas där inne, som tur var skulle vi vara i datalabbet. Jobbade på våra provincer. Hade ingen träning, vilket gjorde min dag då jag var galet trött. Sen blev det tyvärr inget Utah för mig. Det blev inställt så förhoppningsvis åker vi upp senare, fast kansk inte finns någon snö då. Dock fanns det inte så mycket där heller så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0