Day 169 - 171

Day 169 tisdag
Började denna fina morgon med att sitta inne i zoologi klassrummet och dissikera blodiglar. Nice, eller hur? Var inte så farligt som jag trodde dock, visst vad det lite obehgligt och så, men jag trodde de skulle vara mycket slämmigare än vad de var. Kanske beror på att de legat i massa kemikalier och sånt. Jag och Iiris gick loss på vår, men lyckades ändå inte hitta något typ. Lika mycket som jag inte vill hålla på att disikera en mass saker längtar jag lite tills vi håller på med något som man faktiskt kan identifiera vad som är vad. Började även läsa om andra världskriget i historia. Gillar starkt områden som jag redan läst om några gånger. Favorit stunden under andra lektionen för dagen var när vi fick en karta på Europa och skulle märka ut lite länder och några få städer, samt vatten. Utmanade mig själv med att inte använda någon karta alls. Lyckades faktiskt! Sen hade vi en liten lugn träning i värmen. 
Återigen kom höjdpunkten på dagen när Glee började kl. 8. Dock var jag inge vidare stort fan av avsnittet.

Day 170 onsdag
Efter min långa skoldag som innehöll mentorship och report card numero 2. Efter skolan var det match mot Palo Verde. Spenderade först en timme i Ericas rum där jag satt och organiserade hennes färgpennor, samt vässade. Megan och två till av Kevins vänner kom förbi och sen någon gång böt jag om till matchstället och gick ut i solen med de i laget som var kvar i skolan. Låg på gräset med AJ, Sarah, Tavia, Claudia och Syd i en timme eller så. Dommaren för Freshmen snackade med oss innan matchen, bästa i hela LV. Hade honom tidigare under säsongen också. Dock är han aldrig för oss... correction. Under vår match satt han vid sidan om och pratade med oss som en coach samt hjälpte de som dömnde vår match. We like him, yes. Matchen gick väl bra. Kan säga att första gången vi mötte dem förlorade Freshmen med 11-0, nu med 3-0. Varsity förlorade första gången med 10-0, nu 5-0. Vi förlorade första med 9-0, denna gång 2-0. Dock kunde vi ha fått in några mål för vi hade en del chanser, fast... vi hade ganska så tur med att de missade en hel del samt att domaren ofta blåste offside på dem fast det inte alltid var det. 

Day 171 torsdag
Fortsatte andra världskriget under historian. Såg på en film och Hitler. Höjdpunkten var när killen bakom mig försökte uttala det som stod på skyltarna i filmen (vilka såklart var på tyska). Fick ett papper med frågor vi skulle svara på, var såna där frågor där hälften av dem gick att svara på utan att se filmen. Först frågan: "How did Hitler die?" Är ju kanske inget som man vet om man inte är Europe och läser om ämnet en gång per stadie typ. Men det var sådan frågor så kunde i stortsätt göra vad som helst under filmen. Fick så mycket gjort idag, var i Ericas rum under lunch och gjorde klart engelskan till imorrn. Är också nästan klar med alla due dated i fotoklassen nu. Jag hade ingen träning idag, vilket kändes superkonstigt. I många fall när jag sitter i skolan och funderar övar vårsport är jag väldigt inne på att inte göra något alls. Men så kommer en sån här dag och efter att ha varit hemma i en timme är jag så rastlös att jag inte vet vad jag ska göra. Och då kom jag hem senare än vad jag annars skulle då jag och Fan fick skjuss av Ms Stark (Erica hade lite ärenden att göra) så vi stannade under StuCo mötet. Nej, jag tror att jag måste göra något efter skolan, klara inte av att vara hemma så här länge. Speciellt inte ensam. Simmning eller Softball? Det är frågan. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

satsa på softball, simmat har du ju gjort förr:)

2012-02-10 @ 06:19:30
Postat av: Mamma

satsa på softball, simmat har du ju gjort förr:)

2012-02-10 @ 06:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0