Day 9 - When it's a sauna outside you prefer to stay inside

North Las Vegas 9.54 pm

B-day avklarad! Score! Återigen sjukt fin dag, förstår inte hur det alltid kan vara så fint väder här. Hade Intro Business första period. Alla skulle säga något om en själv som favorit film, låt m.m. Insåg att det fanns många Harry Potter fans i den klassen. Mitt första intryck av läraren jag fick var att han var sjukt sträng, men nu. Jag vet inte, han är laid back samtidigt som han har koll på klassen. Kan mycket väl vara så att det är en klass som man bara tar om man vill och är intresserad. Något som han har påpekat mycket, men jag gillar honom. Känns som en riktigt bra lärare. 
Sen var det dags för Mentorship, en lektion som inte var lika intressant. Vet inte om det var det att det var mycket väntan men det var lite stökigt. 
Så var det dags för 4e perioden. Global Diplomacy! Sjukt kul klass där alla utbytesstudenter måste vara, och det är sjukt många. För och nackdelar med det. Det finns bland annat en annan tjej från Sverige, samt en massa från Norge. Jag menar, det är jättekul att få lära känna dem också och ha några man kan träffa lättare sen när alla är tillbaka igen. Men samtidigt, man är ju här för att leva ett amerikanskt liv och snacka engelska, känns så där att veta att det då finns flera man kan snacka svenska med... Men, det gäller bara att inte bli fast med det och försöka lära känna amerikanarna bättre. Efter lunch var det första matte klassen, Algebra II. Var inte alls svårt, mer en repetition av vad vi gjorde förra året.. Dock blev det en liten funderare när det står på tavlan: "Find the last common denominator". Detta visade sig vara "Hitta minsta gemensamma nämnare" LCD = MGN, så nu vet man det.
Sen var det dags för last period. Även den var lite stökig men återigen, jag gillar lärarna. 

När jag kom hem var det äntligen dags för presenter, har verkligen inte haft tid då det alltid har hänt något så nu så! Sen var det läxor. Zoologi essayn, blev precis två sidor. Hope you're happy now!! (;D) samt hann göra hela matten till på fredag. Feels good. Ska försöka få min välbehövda sömn.
Imorrn är det återigen A-day och sen på fredag efter skolan bär det av mot Utah och där kommer jag hänga fram till söndag kväll.

P.S Jag kommer stanna i den här famlijen! Feels awesome! Trivs hur bra som helst.

Baksidan av skolan...typ

Kommentarer
Postat av: Karin

Guud vad kul att du får stanna :D men hur gör ni med rummen?

2011-09-01 @ 14:24:40
URL: http://kiwikarin.blogg.se/
Postat av: Mamma

Blev rätt tydligt att ni har haft fullt upp, både du och Erica om du inte har haft tid att lämna över presenterna. Blev de uppskattade?

Var i Utah är det ni ska, vad heter orten?

2011-09-01 @ 19:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0