Day 32 - Only in Vegas

North Las Vegas 00.10 am

Wow, stressig dag, eller förmiddag/morgon. Somnade under Billy Elliot igår, vaknade upp runt fyra... undrar varför. Haha. Sen så ja... halv 8 vaknar jag av att någon ringer på dörren. Jag tror inte klockan är mer än 7 så undrar självklart vem det är som är så dum att de ringer på hos någon innan 7, en lördag morgon. Men så fel jag hade, den var 7.35 och vi hade försovit oss. Det var Fan som stod utanför och Suzette satt i bilen, så jag upp för trapporna och väckte Erica och Jordan och sen så bar det iväg för City Mission. Åkte runt till familjer som inte hade det bäst och gav dem mat. 
Sen hade Jordan skridskolektion så Erica åkte iväg med henne dit. Jag och Iiris chillade galet under morgonen. Senare åkte vi iväg till en outlet och spenderade ca 3 timmar där. Gick runt i det soliga vädret och den stunden vi stod ute och inte gjorde något alls i stortsätt kommer största regndropparna, moln? nope. Only in Vegas, som alla sa. Senare började det regna mer och mer, slutade självklart snabbt och återkom efter nån timme eller så. Sen regnade det... en hel del. 
Kom hem och vi åt middag, crabcakes, majs och sparris! Awesome!
Jordan sover borta ikväll, Iiris ligger och sover i (min favorit) soffa, Erica sover i sitt rum (tror jag), och jag har all energi och sitter med Grey's Anatomy på Tv:n. De har något som jag tycker vore väldigt bra att ha (blink till familjen typ...) som heter Netflik. En funktion man kan ha på ex. Wii där det finns filmer och serier. Och hur ska jag klara mig utan... kommer inte på vad det heter just nu men en sådan där man kan spela in program på och sen se igen, pausa, spola fram/bak. Åh... hur ska detta bli?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0