Day 25 - Something I've never done before

Färdig för publicering 4.01 pm, tar tid att ladda bilder...


North Las Vegas 2.16 pm


Så, igår var jag på Las Vegas Strip. Det var relativt coolt. Kunde aldrig ana att det skulle finnas så mycket saker i en och samma stad. Tror/Tycker du att New York City är coolt, då har du inte varit i Las Vegas. Så häftigt. Jag menar, du kan se det coolaste i New York, i Las Vegas. That's awesome.

Vaknade runt 9 på morgonen, gick ner och åt frukost - flingor. I Sverige åt jag väldigt sällan flingor och mjölk, kanske för att det aldrig var något vi hade hemma, här däremot är det en vardags grej. Varje dag. Lär bli en fin vana. 
Hela dagen var det lugn som gällde. Spenderade någon timme ute i solen innan jag dog av värmeslag och tog en dusch.
Runt 7 någon gång drog vi (jag, min värdmamma, grannen och hennes utbytesstudent från Kina) in till Las Vegas Strip. Parkerade i ett parkeringshus, högst upp för allas information, där man fick en fin vy över staden. Blev lite bilder där. Tog en liten promenad till Caesar Palace, där för övrigt Ashley Tisdale hade sitt födelsedags party i år, och gick sen bort mot Treasure Island. Det finns så coola saker här. Vi såg också en... fontänshow(?) riktigt fint och på vägen till Treasure Island blev det ett vulkanutbrott mitt i city, vardag liksom. Nej, men Treasure Island (har skrivit det tre gånger nu...) var riktigt coolt. Såg en slags piratshow och den långa kön in till Circ du Solei. Såg in! Och juste, innan allt detta blev det en trip till Paris, eller nästan i alla fall, såg Eifeltornet. 
Åt sen middag på en Mexikansk restaurang. Sist men inte minst blev det en helt vanlig dag i New York, med bergodalbana och sånt där. 
Så, under denna kväll blev det en hel del kulturer på bara några timmar. Började med ett besök hos Caesar i Grekland (1), såg en liten del av Indien (2), fick en fin kvällsvy av Eifeltornet i Paris (3), vulkanutbrott någonstans där det finns såna (4), såg pirater vid Treasure Island (5), tog en bergodalbane tur runt i Manhattan (6) och såg Michael Jackson... Kan du slå detta så säg till!











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0