Day 52 & 53 - Homecoming weekend

North Las Vegas 7.50 pm

Friday - Finfin kväll. Pausade lite hemma innan det var vidare till homecoming game. Vi vann... fick se alla "floats" m.m. Umgicks med lite folk och hade en allmänt rolig kväll. Däckade hemma i sängen.

Lördagen var crazy! Vaknade och åkte iväg på lite yard sale igen. Runt i omårdet bara. Härlig tripp tidig lördagmorgon. Sen var det födelsedags party hos grannen, fick sticka därifrån tidigare för att duscha och blåsa håret. Erica fixade mitt hår - blev awesome! Hoppade i klänning och skor och drog på sminket. Där i mellan någon gång var jag och tog ut pengar, och sen så var det vidare till parken hos Inga för att fota. Me, Inga & Liisa. Riktigt nice att vi lyckades ha klännignar i vitt, blått och rött. Icke planerat. Så tog lite foton... hehe, massa. Och sen var det vidare till homecoming. 
När vi kom dit stog vi i kö ett tag. Inga var smart och köpte sina biljetter under veckan... jag och Liisa hade båda failat med att ha pengar med oss/glömt bort så fick stå i kö med alla andra. Biljetterna kostad $25, för allas information. När vi kom in var det ganska mycket folk. Kafeterian var nu ett dansgolv och stora korridoren var en liten hangout med lite bord och stolar samt snack och dryck. Fanns även fotografering för de som ville. Liten annan stig, men under lunchen idag kändes det jättekonstigt att det var samma place som vi nu satt i och åt lunch som vi dansade runt barfota i under lördagkvällen - och ja, inga skor. Efter lite mer än en timme åkte de av... ingen bra idé då jag sen hade problem att ta på dem igen. Hade fina skavsår på söndagen. Anyway, dansade och hade kul med ett gäng underbara människor. 
Runt 9 började folk dra då de skulle iväg på olika saker. En timme senare tändes ljuset i kafeterian och dansen var slut, jag, Inga och Liisa drog till Allianta Casino och såg på bio. En av de bästa filmerna jag sett, trots att vi missade början - Footloose.
Innan jag drar igång med filmen, jag älskar hur bion funkar här. Jag menar, när vi kom hade den redan börjat men vi kunde hoppa in ändå, det är fri placering. Och egentligen, du kan kolla på vilken film du vill hur många gånger som helst för det är ingen som kollar dig. Nu var det i och för sig sista föreställningen så vi hade inget val. 
Filmen var grym! Dans scenerna var supercoola och killen - wow! Haha! Riktigt bra film, vet inte om det är som det brukar vara att Sverige är 100 år efter, men om den inte kommit till er än se till att vara först på plats, för den är grym! 
Medan vi väntade på skjussen hem tog vi det lugnt. Satte oss och snackade - Inga drack varm choklad... Bakom oss satt alla våra lärare som hade varit på dansen, japp sånt händer.
Var hemma runt halv 2 kanske, gjorde ingenting och somnade sen. 


Tänkte att: 1) ska alla bilder in här också blir det sjukt mycket och 2) det kommer ta en himla tid och jag är trött. vill sova, ska sova. Snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0