Day 47 & 48

North Las Vegas 8.14 pm

I söndags vaknade vi och stack iväg till kyrkan. Like galet som vanligt. Nej, men det var kul. Toni var med och träffade återigen lite nytt folk. Älskar verkligen kyrkan. Är fortfarande inte "riktigt kristen" men allt vi pratar om och sånt är så... sant. Pratade om förlåtelse igår och ja... kände verkligen igen mig i allt. Som att vi ibland inte alls känner för att förlåta någon men sen gör det ändå. Lite flummig beskriving, men det var så mycket vi pratade om. 
Efter kyrkan spenderade jag större delen av dagen med en fin uppgift min riktigt snälla zoologi lärare (aka värdmamma) gav oss. Skulle kunnat ha börjat tidigare, men... hade annat för mig så blev söndags prjektet. Två sidor om evolution. Det är inte det att jag inte tycker ämnet är intressant, men om du googlar på evolution, hur mycket får du upp? Större delen av tiden går åt att leta efter den informationen som är rellevant. Men den blev klar, tillslut. Sen att jag glömde maila den och fick göra det, det allra första när jag vaknade... 

Så, det första jag gjorde idag var som sagt att maila uppsatsen. Sen var det ner till köket, en tallrik flingor och historia anteckningar - prov. Satt och pluggade större delen av morgonen, till och med under första period tog jag första chansen att plugga. Gick ändå så där... tror aldrig det har gått så dåligt på ett historia prov. Hoppas inte det sänker betyget... hehe. Är inne på den delen av den amerikanska historian som Europa inte bryr sig ett smack om - aka. har aldrig läst om det förrut. Boston Tea Party, japp... det var typ den delen av detta gigantiska kapitel jag kände igen. 
Var också första veckan av Homcoming idag, "Girls in Pearls, Guys in Ties". Trodde det skulle vara fler som var "utklädda" än vad det var, jag menar tjejer hade pärlsmycken, men inget speciellt och det var ytterst få killar som hade slipps :( Mina pärlor var ganska begränsade till endast ett par örhängen, men man tar vad man har. 
Och oj vad jag märker hur svårt det är för amerikanarna med språk... eller i alla fall de i min spanska klass. Utalet... ja... låt oss säga att jag blev nästan lite chockade när vi läste. Men det är väl inte så konstigt, jag menar, vi svenskar har inte så jättesvårt med uttal i andra språk men när amerikanarna snackar spanska - det hörs rejält. Lite charmigt ändå dock. 
Imorrn är det "Black and White Day". Hmm... lär bli svårt. Eller nåt. Blir svarta jeans och vit/svart randig t-shirt. Komlicerat till max. Hade med mig kameran till skolan idag, men tog inga bilder, mesta dels för att det inte fanns något att ta bild på. Jag menar, ingen var ju särkilt inne på temat. *Sad face*

Har spenderat de senaste timmarna med att se gamla Glee avsnitt och funderar nu på att hoppa i sängen, ögonen börjar stänga sig. Varför? Varför börjar vi 7 am, när klockan ringer 5.10... ingen vidare skön känsla.
På tal om det; Ellen - hittade en bild på Facebook på din gamla mobil där jag såg att ditt alarm var på 6.00 (am), tänkte då på den dagen att vi disskuterade att du behövde gå upp så tidigt... well, I beat you.

Vad ska jag skriva mer om? Har märkt att jag är ytterst dålig på att skriva om intressanta saker så, lämna en söt kommentar om vad ni vill veta mer om så ser jag till att få med det... någon stans. Och ja, det ska komma fler bilder, tills dess får ni nöja er med lite "We Heart It".

Be-careful-75064-320-213_large 1245202526_5_i9us_large

Kommentarer
Postat av: Louise

du är bäst! <3

2011-10-12 @ 02:28:21
URL: http://louisewi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0