Day 91 & 92

North Las Vegas 8.43 pm

Tisdag var en konstig dag den med. Efter att ha haft en fruktansvärd natt och ingen vidare morgon hade jag ingen lust med något alls. Ville inte gå till skolan och kände inte för att gå på träningen. Men gick ändå. Dagen gick ganska fort trots allt. Kände inte att jag var på topp och hade svårt att konsentrera mig. Jag menar, när något stort händer och man inte sovit bra så blir dagen bara komplicerad. Försökte dock att tänka på annat, men det var ofta lättare sagt än gjort. 
Gick på träningen som var helt okej. Börjar bli bättre nu, JV tränar för sig själva och vi "slipper" ofta tränga med Freshmen laget. Vet inte om det är det att de är så ovana vid fotbolls träning eller om de bara inte lyssnar. Men när man är 13-14 och inte vet hur man springer "idioten"... Hmm... Jag menar, vår coack blev galen! Av 22 tjejer var det tre som visste hur det gick till. Spring till en linje, spring tillbaka, spring till nästa, tillbaka. Börjar verkligen gilla JV laget, det kommer bli awesome!

Idag var så mycket bättre. Under U.S. History var det stress till hundra skulle göra klart ett worksheet samt lämna in vocab. Jag hade uppfattat det som om vi skull.e göra på kapitel 13-16 och fattade inte hur folk kunde vara klara efter en halv period. Men så nämnde läraren att det bara var kapitel 16 och det bara var 17 ord så det skulle inte ta så lång tid. Epic fail då jag redan hade gjort kapitel 13 coh 14 och hade börjat på 15. Pratade med henne och "kom undan". Tydligen så hade killen från Danmark gjort samma misstak. Utbytesstudenter alltså. 
Efter skolan var det inte photoclub möte... sad face. Så laddade upp inför fotbolls träningen, en av de bättre absolut. Började dock träningen med att vi alla i JV skulle springa 240 (fram och tillbaka över football planen) på 56 sekunder, efter första omgången ändrade vår coach till 55. Freshmen och Varsity fick pålägg tre sekunder på andra omgånen, vi var tydligen för snabba så de la på... Attans. Även tredje omgången var det 55 sekunder som gällde. Var så glad över att jag klarade det då jag inte alls är särkilt snabb. Spelar ingen roll hur mycket jag försöker kommer aldrig vara den snabbaste. Träningen rullade på och slutade med att vi skulle spela JV mot Varsity. Tyvärr avbröt Varsity coachen för han tyckte det var uselt att JV var bättre... Hmm...

Går på Thanksgiving lov nu då.

Tumblr_lugkbe9gzx1qfi026o1_1280_largeWe <3 It

Kommentarer
Postat av: undefined

Hej var med och tävla om dagens blogg där alla mina 100-200 läsare kan blir din här på

http://laakinoiise.blogg.se/2011/november/dagens-blogg-lordag-2.html#comment



Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! :)

2011-11-26 @ 19:55:11
URL: http://laakinoiise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0