Day 65, 66, 67 & 68

North Las Vegas 5.14 pm

Så fick en liten sovmorgon på torsdagen. Runt 4... tror jag. Hoppade vi in i bilen (jag, Erica, Jordan och Ida) och drog vidare över statgränsen till Kalifornien. Var på vägen större delen av kvällen. Under 5 timmar i en bil händer det inte mycket, framförallt inget jag kommer ihåg. Landade i Disney Land området runt 9-10. Hoppade in på hotellet och droppade av alla väskor och sånt. Btw, hotellet låg mitt över gatan från Disney Land - Like! Efter avdroppningen gav vi oss ut på en liten tur i DownTown Disney. Åt middag och ja... Haha, åt på ett ställe som heter Rainforest Café. Finns tydligen här i Vegas med, anyway. Var ett riktigt coolt ställe. Apor som lät och rörde på sig i taket, oväder lite då och då, och en massa andra random saker. Awesome!

På fredag var det och sen vidare mot första besöket på Disney Land. Vandrade runt och åkte lite olika attraktioner. Började dock hela dagen med att träffa lite karaktärer. Mys, mys! Gjorde allt man brukar göra på såna här ställen. Hade riktigt fint väder också. Nämnde också att jag sällan blir blöt på vattenbanor. Så när vi hade spenderat lite tid i California, åkt på diverse rides och sätt på World of Colors, som föresten var helt galet awesome, åkte vi en vattensak. Gissa vem som itne blev särkilt blöt - me. Och vilka blev blötast? Erica och Ida! HA! Och jo, under dagen såg vi också paraden. Så söt. 

Lördagen var fylld med ännu mer Disney. Började andra dagen i California och åkte lite saker som vi gillade kvällen innan. Åh, Tower of Terror är bäst! Ett måste om man är där. You can never guess what's going to happen. Efter att ha spenderat några timmar där drog vi över "torget" till Disney Land. Vandrade runt lite där och åkte diverse saker. Tog en tripp under vattnet med Nemo, så söt! Och sen var det mycket vatten! Slutade dagen med en tur på Splash Mountain - guess what - blev hel dränkt! Där fick ja var allas kommentar. Sen såg vi på Fantastica. Så underbart! Slutade hela kvällen med ännu mer Splash, om och om igen, utan att lämna stocken. Var lite som vattenriden på Liseberg. 

Sista dagen i Kali för full av drömmar som gick i uppfyllelse. Drog iväg in till L.A. och såg allt som finns att se. Strosade runt på Walk of Fame. Såg stjärnor med namn som; Adam Stanler, Michael Jackson, Queen m.fl. Var även inne på torget vid Chinese Theatre. Wiiiie! Såg Daniel Redclifes, Emma Watsons och Rupert Grints handavtryck och signatur! Wiie! Blev så glad när jag såg den, jag och Ida hittade också en "fake" Dumbledore som vi bara var tvugna att fotas med. Efter att spenderat en kortis i Beverly Hills Mall, köpte ny berlock till Thomas Sabo armbandet - Glad tjej! Sen var det ut mot stranden. Lite tid på Malibu Beach, love it! Hehe... glömde min kameraväska där :/ Mindre kul, men ska beställa ny imorgon. Lyckades tappa linslocket också så vågar inte riktigt ta med kameran någonstans förtillfället... Sista stoppet innan vi drog mor Las Vegas igen, var Santa Monica Beach. Riktigt fint där med. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åkte du den med hissen i california park? Den är bäääääst :D <33

2011-11-06 @ 23:59:24
URL: http://kiwikarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0