Day 122

Hade återigen fotbollsträning klockan 9. Blev lite sen. Kom dit och det var svinit kallt. Solen strolade men det blåste riktigt kallt, så vi gick in istället. Då kände jag lite, "åh vad skönt." Men sen, blää! Började med att springa fyra varv runt gympasalen och sen Legacy Stairs. Inget jag gärna gör igen, då springer jag hellre 240. Så om ni någon gång hör "stairs" inom träning betyder det upp och ner för trapporna i stora korridoren. Nu är det lite svårt att förklara eftersom ni som läser inte riktigt vet hur skolan ser ut. Men i huvudkorridoren finns det fyra trappor. Vi började längst bort och sprang uppför den och sen mot nästa trappa, ner, och så mot nästa, upp och så nästa, och sen tillbaka till början. Det gånger sex. Efter det gick vi tillbaka till salen och gjorde lite passträning, i joggingskor. Inte heller något jag vill göra igen. Mina fötter mådde inte bra efter den träningen alltså. Om vi måste träna inomhus igen har jag hellre inga skor alls under själva fotbollen.

Tillägg: Hade en helt underbar eftermiddag med en superfin vän. Så, jag var på konfirmationsläger 2009 på Husarö. Senaste återträffen vi hade var hösten 2009, typ oktober/november något sånt. Sen dess har jag bara träffat Matilda (bor ju i samma område och spelar fotboll och allt sånt), Malin och Anna. Såg på Facebook att en av killarna var i Las Vegas och listade sedan ut att han också var på utbytesår men i San Diego, dock var han här i LV med sin värdfamilj för några dagar. Så runt 2 tiden träffades vi på Starbucks i Fashion Show och satt och snackade i några timmar. Helt sjukt! Hade det supertrevlig och var en av de bästa eftermiddagarna jag har haft. Tack Adrian för en sjukt kul eftermiddag. Var skönt att ha en liten catch up.

Hade tänkt att jag ska lägga in en liten "dagens tanke" i vissa inlägg. Kommer att tänka på lite random utbytessaker under dagarna och tänkte att de kan hamna här. Vissa lär bli med personliga än andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0