Day 114, 115, 116

114 Onsdag
Skoldag! Rullade på, hade första rundan av stimulation i Global Diplomacy. Alla var sitt land och så samlades vi i ett av rummen och körde på. Skriver med om det i ett separat inlägg. Främst för att jag inte har orken just nu. 

115 Torsdag
Idag var det match nummer två för säsongen, kunde dock fortfarande inte spela. Så fick återigen spendera timmar ute i kylan. Tyvärr förlorade alla lagen igen. Freshmen gjorde ett bra jobb med 0-1, Varsity med 0-6 (tror jag), och vi med 0-4. 

116 Fredag
Sista skoldagen 2011. Superawesome. Alla lektioner var förkortade då vi hade assembly sist av allt. Assemblyn var inget speciellt. Lite julsaker på G och några önskningar blev uppfyllda. Efter fotbolls träningen var det hem snabbt och duscha, samt packa inför Team Bonding med fotbolls laget. 
Var hemma hos Rayann, vi åt middag (pizza, hot wings, vitlöksbröd) och snackade en hel del. Under kvällen drog vi ut till en fotbollsplan i närheten och spelade lite. Dock var inte lamporna på så det var ganska så mörkt, och efter någon kvart eller så drog sprinklarna igång. De flesta av oss sov över och att sova i fotölj är inget jag gärna gör igen. Aj min rygg, nacke och knän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0