En liten form av kedja

Var inne på lite Explorius bloggar och läste lite. Hamnade på Tobias blogg och hittade detta inlägg. Blev så glad över det Emil hade skrivit, det var ju det som var meningen med hela gruppen!

"Jag satt inne på facebook en kväll som den här när Emil (www.emilusa.blogg.se) skrev till mig i chatten. Han tyckte att jag skulle ta en titt på hans inlägg på sin blogg och jag måste säga att det var så bra så jag var bara tvungen att kopiera in det här. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, allting stämmer så jävla bra. Det är nästan som att det är jag själv som har skrivit det. Nästan så jag blev sugen på att fälla en tår. Jag var tvungen att sätta in det här för detta är verkligen värt att minnas. Kanske ingen big deal för en utomstående som inte är med i gruppen, och har varit med om allt som har hänt än så länge på vägen till att bli en utbytesstudent. Men här kommer i alla fall inlägget:

"Någon gång i april nu i våras så gick jag med i en facebook grupp som heter "USA 11/12 - Explorius. Det var ett jättebra beslut, för jag har verkligen fått ut jätte mycket av den gruppen. Först och främst så är det en väldigt trevlig atmosfär på något sätt, alla verkligen taggar, peppar och stöttar framför allt varandra! Det känns som det knappt finns någon dålig stämning alls och isåfall är det nog jag som skapar den. Iallafall det är i dagsläget 122 medlemmar men de känns som det är typ 10 som är aktiva och skriver ofta. Men det härliga är ju när någon talar om att den har fått familj och så på mindre än 1 timme så är det minst 20 st likes och ett X antal grattis. Fast nu har hetsen lagt sig en aning eftersom att väldigt många redan har åkt och alla är i stort sett redan klara med allt.

Förutom stor hjälp från alla håll och kanter så har man fått en hel del ny bekantskap och det är två stycken som jag typ blivit kompis med och jag pratar med dom då och då på skype och dom heter Maria och Tobias och det var dom som jag var på ambassaden med. Maria åkte första avresedatumet den 29 juli och Tobias väntar fortfarande på familj. Jag hoppas verkligen att han får en familj vilken dag som hellst han har väntat på tok för länge och det vore grymt om han fick samma avresedatum som mig!

Många i gruppen är/har varit väldigt engagerade och har anordnat massa träffar osv. Jag var på en träff den första maj och då skulle vi samlas vis svampen i stan och då så var jag nog ganska tråkig, orkade inte riktigt hälsa vilket var ganska omoget och drygt av mig jag gick bara in när alla stod i en ring och sa "Hej jag heter Emil, orkar inte hälsa" och så gick jag o satte mig 5 meter bort och sedan kom Maria och stod och pratade med mig tills vi gick vidare och av alla ställen så valde man Mc Donalds... Jaja det var väll trevligt ändå!

Iallafall är jätteglad att jag gick med i gruppen och den har typ varit lite utav en del av mitt liv sedan jag gick med. Jag hade typ seriöst aldrig klarat av att fixa mitt visum t ex. om jag inte hade fått så mycket hjälp av alla andra. Det har verkligen varit ett nöje att framför allt chatta med alla i gruppchatten typ varje dag!"" 



Kommentarer
Postat av: Emma [hockey & foto]

Hittade just in på din blogg.. Vilket år är du född? :D

2011-08-18 @ 17:20:25
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0