Day 4 - Longest day in my life

North Las Vegas 10.34 pm

Aldrig har jag varit med om en längre dag. Kan verkligen inte fatta hur allt detta kaos och alla dessa underbara intryck hände under samma dag. Nja, jag har inte haft världens lättaste dag.
Shutteln skulle gå från hotellet i Newark till flygplatsen 3 am. Kvart i skulle vi mötas nere i lobbyn. Klockan sätter vi på 2 am i vårt rum. Vaknar av ett sms av Lovisa som undrar vart vi är, i rummet svarade jag och tittade sedan på klockan: 2.52 am. SHIT! Så det blev bara för mig och Hanna att slänga ihop det sista och springa ner till lobbyn och på shutteln. Redan när vi var på väg ner i hissan kändes det som om jag hade glömt min mobil, och guess what, det hade jag. Lyckat! Som tur var verkar allt annat vara med, eller har i alla fall inte kommit på att jag saknar något annat. Känns bara sjukt skumt att inte ha någon mobil med sig. Det är en sak att man glömmer den hemma när man ska till skolan eller in till stan eller något sånt, när man i alla fall vet vart man har den, men när man glömmer den på ett hotell i Newark (New York) och vet att man nu ska bege sig över hela USA till Las Vegas, känns det sådär. Vi var dock inte de enda som försov oss. Martin samt två till kom med taxi lagom till att vi började checka in bagaget. Efter stress på många håll sitter jag, Martin och en norsk tjej på planet från Newark Airport till Charlotte, North Carolina. Landade och tog oss en frukost innan det var dags på nästa flyg. Så runt 7.30 am sticker jag och Martin på planet som ska ta oss från öst till väst och Las Vegas. Sov större delen av tiden, dock kunde jag inte låta bli att stirra på miljön under flyget när vi började närma oss. Det var så häftigt. Så underbart verkligen. Något av det vackraste jag sätt, attans att jag inte fotade. 
Vi landade på flygplatsen och det första vi ser när vi kommer ut från gaten är en massa casino maskiner, you're in Vegas. Vi gick mot bagage hämtningen och från ingestans börjar några ropa på Martin. Det var hans urgulliga värdfamlij som kom. Följde oss ner till bagagebandet och allt. Vi kunde dock inte hitta de som skulle hämta upp mig och vi ringde hit och dit och ett tag såg det ut som om jag skulle hänga med dem under en stund. Men efter ett tag så hittade jag min drive. Min värdfamlijs granne och hennes utbytesstudent från Kina. Supertrevliga och underbara människor. Spenderade tid med dem ett tag. Fick åka hem till dem se området, ta en dusch och sen åkte vi iväg och åt lunch. Efter åt var det mot köpcentrumet som gällde. Åh vad jag älskar amerikanske köpcentrum, så mysiga!
Runt halv tre, tre åkte vi tillbaka och hämtade mina väskor och sen in till huset bredvid och där jag är nu. Möttes av ytterligare en granne i dörren men sötaste bebisen jag någonsin sätt! Strax därefter kommer en hund med överskottenergi, så söt, lilla Doby. Får sen träffa Erica och Jordan. Så sjukt snälla och söta båda två. Huset är perfekt, jättemysigt och på något sätt riktigt amerikanskt. Heltäckningsmatta, ljusa väggar mörkt trä. Perfect! 
Efter ett tag tog vi en liten tripp. Först till en annan del av Vegas för att hämta upp en utbytesstudent från Schweiz vars värdfamlij skulle åka till Mexiko och det kan vi inte göra då det skulle bli sjukt mycket jobb med visum och allt. Så han bor nu några dagar hos Ericas föräldrar. Innan vi åkte till föräldrarna var vi för bi på skolan jag ska gå på, Legacy High School. Superfräch och alllmänt mysig. Det var någon form av aktivitet där så var några elever i skolan som jag träffade och hälsade på. Verkar hur sköna som helst. Sen var det vidare till hennes föräldrars hus som även det är jättefint och typiskt amerikanskt. Träffade brorsan och föräldrarna samt deras utbytesstudent från Finland. Blev tacomiddag ala USA där. Inte så jätteskilland från det vi brukar ha hemma. 
Nu är vi tillbaka, Jordan ligger och sover och jag håller på att somna jag med. Like I said, it's been a long day.

Ställ alltid fler än en klocka när du ska med ett tidigt plan!

P.S jag ska försöka få upp fler blider och sånt, har bara inte haft tid att lägga över alla från kamerorna till datorn.

Kommentarer
Postat av: Emma [hockey & foto]

Vad mysigt, förutom all stress, ser framemot att läsa om din resa :)

2011-08-28 @ 23:46:12
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0