Svar på tal! :D

Kommer du sakna mej? Jag kommer sakna dej! puss <3 - Zarro
- Men självklart din lilla plutt! Mest av alla, du får vara inne på skype 24-7 så jag har någon att skicka Harry Potter quote till. Idé, vi drar igenom alla 7, haha, då 8 filmerna! Puss på dig med! <3

Får jag åka och hälsa på dej? Ja, om du hamnar på nåt soligt ställe alltså, annars vill jag inte. - Mystification
- Haha, återigen Karro/Zarro, whatever! Näe, men det får du väl. Har i och för sig ett tjugotal som ska komma och hälsa på, och vi får inte ha något besök första halvåret. Tror till och med att det är efter/under påsk som första besök får vara. Sen får jag se om jag vill ha något, haha! Nej, men i värsta fall får jag väl ta dig med mig när jag åker över nån annan gång. Vi måste ju till New York i vilket fall och gå på Harry Potter museét.

Är du nervös? puss - Karro (den riktiga den här gången)
- Nja, faktiskt inte så jättefarligt. Väntar än så länge på familj så har inte riktigt kommit in i den där känslan att det nu är så nära. 

Hur ser din drömfamilj ut? Vad ser du MINST fram emot under resan? :) - Ewelina
- Drömfamilj, hmm... Vet inte riktigt. Arbetande föräldrar, inte för mycket men ändå så det finns en relativt bra ekonomi. Två eller ett syskon, där nån ska vara i min ålder, så man kan få lite kontakter i skolan och området i början. Något form av djur, helst hund. Det skulle vara helt underbart!
Minst fram emot under resa, sjukt svårt. Vet ärligt inte. Antagligen när man åker hem, fast det är ju svårt att säga när man inte vet hur det kommer att bli där.

Vad har du för drömmar i framtiden? Kramar - Anna
- Först få ett underbart år i USA, gå ut gymnasiet. Sen skulle det vara riktigt kul att ta ett år och bara resa runt. Besöka häftiga ställen.
Sen skulle jag gärna vilja jobba internationellt, typ i FN eller något. Skulle vara jättekul att gå på college i något coolt land också.

Vad fick dig att bestämma dig för att bli utbytesstudent? :) - Matilda
- Ja... mamma var ju de och har hört mycket. Har också fått träffa hennes familj mycket vilket har gjort att jag blivit jättetagade för att åka till USA och skaffa mig en underbar kontakt med nya människor. Har alltid älskar USA också, så... ja. Bestämde mig för att åka i mellanstadiet :P

Hur ser din drömfamilj ut? :) - Anna
- Ja, den är ju redan svarad på lite högre upp :)

Vad längtar du mest till i USA? Ska vi länka? :D KRAM - Paula
- Att möta alla nya människor. Få komma bort från Sverige och allt som finns här, börja om på nytt liksom. Måste dock säga att det jag ser mest fram emot är dagen då jag kommer tillbaka till Sverige. Tänker på det hela tiden!
Och absolut, fast länkar till alla ubytesstudenter på USA-bloggen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0